Nugatowa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Bardzo mnie zastanawia fakt, aktulizowania rodowodu. Kiedy rodzice psa zdobyli nowe tytuły bądż championaty jaki to ma wpływ na rodowód danego psa ? Czy można pójść do związku i poprosić o "aktualizację" ? Pozdrawiam Nugatowa Quote
Irviers Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Nie zmienia się rodowodu z takiego powodu :) Osiagniecia rodziców nie są do niczego potrzebne psu :) Quote
AlaNowak Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 A szkoda, bo suczka (z popularnej rasy), ktora gdy urodziła nie byla jescze Championka, a pozniej po dostaniu rodowodow uzyskala ten tytul to wiele laikow moze sobie pomyslec, ze jesli nei jest Championem to jakas pewnie cienka, ze piekne posy wygrywaja itd.... Quote
blaira Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Aaaaa tam champion nie champion pies nie zbrzydnie bedzie rownie ladny wiec, jak dla mnie inni moga sobie myslec co chca najwazniejsze ze ja wiem jaka jest suka czy pies :razz: Quote
puli Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 blaira napisał(a):Aaaaa tam champion nie champion pies nie zbrzydnie bedzie rownie ladny Nie wiadomo...Jak się dowie,że tata i mama Światówkę przegrali,to mu smutno będzie....:placz: Quote
Recommended Posts