Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten pan właśnie dzisiaj dzwonił do mnie, stracili właśnie bardzo podobnego psiaka do Ronalda (pan mówił, że wręcz identycznego), pan był gotowy w tej chwili wsiadać w samochód i jechać po niego. Z głosu można było wnioskować, że bardzo przeżyli stratę swojego psiaka.
Znacie może jakiegoś Ronaldopodobnego pieska do adpopcji. Ten pan prosił o info. Jakby się taki znalazł to przekażę tel.

Dzięki, Ziutka :)

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, że Ronaldzik zbiera jeszcze potencjalne DS dla innych psiaków. ;) A w ogóle, to co tam u niego słychać?

Poza tym mam ogromną prośbę o głosowanie w konkursie: http://www.dogomania.pl/threads/217513

Jeśli spodoba Wam się zdjęcie, to byłabym bardzo wdzięczna za głosy na zdjęcie nr 2 - Rudzika z Psiego Anioła, który całe życie służył człowiekowi, a umarł... samotny w schronisku. Nie pozwólmy by podobny los spotkał Kostka - a na niego chciałabym przeznaczyć ewentualną wygraną.

Posted

Rudzik umarł? Przykro mi bardzo :( [']

Niestety takiego drugiego jak Ronald to nigdzie nie widziałam. A może Pan chce suczkę corgi (co prawda tricolorka a nie ruda)? Rodowodową. Jej jedyna wada, to to, że nie zgadza się z innymi psami...

Posted

O faktycznie ta suni z Łodzi podobna do Ronalda!
To komu podać namiary na pana? Najlepiej żeby to była jedna osoba: może Tobie Ra_duniu? Powiesz panu o rodowodowej suni i w razie także o Pusi z Łodzi?

Posted

O rany - Pusia jaka śliczna! Zakochałam się... Takie cudo i w schronie :( Wychodzi, że nie była wpisana do żadnej bazy, skoro ma czipa a nie wiadomo kto jest jej właścicielem. Jeszcze jest na kwarantannie, może jednak ktoś się po nią zgłosi?

Murko - jasne, możesz podać namiary na mnie, choć o obu psiakach nie mam zbyt wielkiej wiedzy. Zawsze mogę Panu przesłać zdjęcia i opis.

Posted

Ale rozumiem, że czip nie był zarejestrowany...
No nic - dostałam numer do Pana od Murki i będę go molestowała ;)

Pusię wstawię na corgowe. Strasznie mi żal sunieczki...

Posted

Dziewczyneczki, napiszcie mi proszę coś więcej o Pusi... Wiek, że się tak wyrażę "stosunek" do innych psowatych, a i kociastych... że o ludziastych nie wspomnę. Czy coś wiadomo nt. utrzymywania czystości, chodzenia na smyczy... Bardzo proszę ;)

Alem gooooopia - wszystko napisane! ;) No, w takim razie tylko o tym "stosunku" bym prosiła słów kilka:evil_lol:

Posted

Nutusia napisał(a):
Dziewczyneczki, napiszcie mi proszę coś więcej o Pusi... Wiek, że się tak wyrażę "stosunek" do innych psowatych, a i kociastych... że o ludziastych nie wspomnę. Czy coś wiadomo nt. utrzymywania czystości, chodzenia na smyczy... Bardzo proszę ;)

Alem gooooopia - wszystko napisane! ;) No, w takim razie tylko o tym "stosunku" bym prosiła słów kilka:evil_lol:

Ja niestety nie mam innych wiadomości niż te na stronie schroniska. Sądzę, że ciężko będzie cokolwiek sprawdzić, bo wiadomo, że psiak w schronie i poza nim, to dwa różne psiaki ;)
Ale ogólnie to ona mi wygląda na bardzo spokojna i łagodną sunieczkę. Pewnie żeby do końca sprawdzić jej charakter trzeba by było ją na DT wyciągnąć...

Posted

No właśnie o to mi chodzi ;) Bo ja jak zwykle - jak koń pod górę, tylko teraz sytuacja nieco bardziej złożona jest. Radka, jesteś w PL? Mogłybyśmy się zdzwonić?....

• 3 months later...
Posted

Wieści! Wieści!

Ronald ma się świetnie i jest bardzo szczęśliwy. Ma kumpla, który jest do niego nawet podobny, ale szefuje im wszystkim kot Charlie :D

i z kumplem: