Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znów miałam maila i oczywiście pierwsze pytanie jak Ronaldzik do dzieci i czy możliwy transport do... okolic Poznania ;) Opisałam pani z grubsza Ronaldzika i zapadła błoga cisza.

Rozliczenie:

Stan konta na 12 sierpnia wynosił +157 zł
Wpłaty:

500 zł od corgomaniaków
Razem: 657 zł

Koszty:
300 zł hotelowanie

657 zł - 300 zł = 357 zł
Stan konta na 11 września wynosi +357 zł.

Posted

Zaglądam - wreszcie dotarłam, bo za dużo się ostatnio działo...
Ronald jest po prostu... średni ;) Szkoda, że nie będzie moim sąsiadem :( Ale z drugiej strony lepsze to niż "zwrot". Śliczny jest! 12 kg to jak mój Lesio - do noszenia za ciężki, ale cała reszta - CUDO ;)

Posted

Ronaldzik pozdrawia jesiennie :)

[video=youtube;bZsaEedOClY]http://www.youtube.com/watch?v=bZsaEedOClY[/video]

Co jakiś czas mam telefon, mail... ale żadnych konkretów :(
Inna sprawa: podejrzewam problemy z gruczołami okołoodbytowymi u Ronalda, bo często saneczkuje. Ale żeby to wyczyścić to pewnie trzeba będzie jakiegoś głupiego jasia zapodać :(

Posted

Nutusiu... jeśli weterynarz ma zachować ręce w całości oraz gabinet nie ma być zdemolowany to chyba bez głupiego jasia się nie obędzie ;)
Ronald to psiak z charakterem a okolice portek są bardzo wrażliwym miejscem na którego punkcie Ronald wykazuje pewnego rodzaju obsesję :D

Posted

Murko - PROSZĘ WYRABIAJ PASZPORT RONALDOWI!!! :loveu::multi::loveu:

Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję Ulce za pomoc oraz fundacji DNH za wyszukanie cudownego domku :loveu:

Ronald będzie mieszkał w domku z ogrodem, do towarzystwa będzie miał kota, oraz 2 opiekunki ;) Matkę i dorosłą córkę (26 lata). Matka nie pracuje, więc Ronald będzie miał całodzienną opiekę :)
Niedaleko domku znajduje się las.
Wizytę przeprowadził kierownik pobliskiego schroniska dla zwierząt i był zachwycony podejściem obu pań.
Już się nie mogą doczekać Ronalda :loveu: