Ra_dunia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Jasne, że domek się znajdzie :) Musi! I będzie najlepszy z możliwych :) Quote
agusiazet Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Jeśli pan szuka na prawdę maleńkiego pieska, choć w innym typie niż Ronald, to mnie ktoś podrzucił 5 kilogramowego Kubusia, który musiał zamieszkać w hotelu w Brzyściu! Oto Kubusiowy wątek: http://www.dogomania.pl/threads/212843-Kuba-5-kilogramowy-m%C5%82ody-piesek-podrzucony-pod-moje-drzwi-pilnie-szuka-domu-i-! Quote
Murka Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Znów miałam maila i oczywiście pierwsze pytanie jak Ronaldzik do dzieci i czy możliwy transport do... okolic Poznania ;) Opisałam pani z grubsza Ronaldzika i zapadła błoga cisza. Rozliczenie: Stan konta na 12 sierpnia wynosił +157 zł Wpłaty: 500 zł od corgomaniaków Razem: 657 zł Koszty: 300 zł hotelowanie 657 zł - 300 zł = 357 zł Stan konta na 11 września wynosi +357 zł. Quote
Ra_dunia Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Ronald dzieci zjada na śniadanie ;) Dlatego jest taki ogromny :D Quote
Nutusia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zaglądam - wreszcie dotarłam, bo za dużo się ostatnio działo... Ronald jest po prostu... średni ;) Szkoda, że nie będzie moim sąsiadem :( Ale z drugiej strony lepsze to niż "zwrot". Śliczny jest! 12 kg to jak mój Lesio - do noszenia za ciężki, ale cała reszta - CUDO ;) Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Witamy u Ronalda :) No niestety - z domku nici. Ale to nic, na pewno znajdzie się lepszy. Quote
MagdaNS Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Jakby miał jechać i wrócić, bo "za duży, za mały, szczeka, nie szczeka" to na pewno lepiej poczekać ;) Ronald, jesteś normalnie cudo, nie psiak :) Quote
Ra_dunia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Jasne, że Ronald jest cudo :) i właśnie dlatego domek też musi być cudowny :D Quote
Murka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Ronaldzik pozdrawia jesiennie :) [video=youtube;bZsaEedOClY]http://www.youtube.com/watch?v=bZsaEedOClY[/video] Co jakiś czas mam telefon, mail... ale żadnych konkretów :( Inna sprawa: podejrzewam problemy z gruczołami okołoodbytowymi u Ronalda, bo często saneczkuje. Ale żeby to wyczyścić to pewnie trzeba będzie jakiegoś głupiego jasia zapodać :( Quote
Luna123 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 o mateńko, ale cudo :loveu: Ronaldzik jest niesamowicie fotogeniczny :cool3: Quote
Nutusia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Do czyszczenia gruczołów niepotrzebna jest narkoza. Tyle tylko, że jeśli psiak ma tendencje do czopowania się gruczołów, trzeba czyścić od czasu do czasu... Quote
Ra_dunia Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Nutusiu... jeśli weterynarz ma zachować ręce w całości oraz gabinet nie ma być zdemolowany to chyba bez głupiego jasia się nie obędzie ;) Ronald to psiak z charakterem a okolice portek są bardzo wrażliwym miejscem na którego punkcie Ronald wykazuje pewnego rodzaju obsesję :D Quote
Ra_dunia Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 A z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że Ronald cuuuuudoooo na zdjęciach. Quote
Murka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ronald jest niestety wyjątkowo trudnym pacjentem... Nawet jak jest w kagańcu to się potrafi tak szamotać i wić, że nic nie da się zrobić :( Quote
eloise Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 bo chłopak jest po prostu wyjątkowy pod każdym względem :D Quote
Nutusia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 No cudny jest rzeczywiście. Ani trochę po paszczy nie widać jaki z niego "drań" ;) Quote
Ra_dunia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 http://img101.imageshack.us/img101/2767/ronaldzik5.jpg Ja?? Drań?? W życiu :D Quote
Nutusia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Znam się trochę na takich "aniołkach". Mam jednego takiego w domu - Lesio ma na imię ;) Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Murko - PROSZĘ WYRABIAJ PASZPORT RONALDOWI!!! :loveu::multi::loveu: Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję Ulce za pomoc oraz fundacji DNH za wyszukanie cudownego domku :loveu: Ronald będzie mieszkał w domku z ogrodem, do towarzystwa będzie miał kota, oraz 2 opiekunki ;) Matkę i dorosłą córkę (26 lata). Matka nie pracuje, więc Ronald będzie miał całodzienną opiekę :) Niedaleko domku znajduje się las. Wizytę przeprowadził kierownik pobliskiego schroniska dla zwierząt i był zachwycony podejściem obu pań. Już się nie mogą doczekać Ronalda :loveu: Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ra_dunia napisał(a):Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję Ulce za pomoc oraz fundacji DNH za wyszukanie cudownego domku :loveu: Ronalda chcecie przemielić na pasztet, złe kobiety! :D :D :D Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 A skórkę na dywaniki. To nie wiedziałaś? W końcu musi nam się zwrócić jego utrzymanie w hoteliku...:diabloti: Quote
eloise Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 no to super wiadomość :) będzie chłopak rodzynkiem, i dobrze :) Quote
Luna123 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Super wiadomość :multi: Szczęścia Ronaldziku :cool3: To dostałeś extra prezent na Dzień Chłopaka :loveu: Quote
Recommended Posts