revii Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 I Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - Głogów 2011 sędzia: Tomasz Borkowski dzień: niedziela ring: 1 godz.: 11.00 PSY Klasa baby SOKUSAI EMMEI GO Fuen No Oka Klasa szczeniąt CHOTTO GO Namitori MARUMAYA Czandoria Klasa młodzieży ATAMAN Jamni Jar HISAO GO Akogareno UNDO Yamamoto Klasa otwarta Akita u Izis (FCI) GINGO SEKAITEKI Halne Wzgórze FCI SUKI Klasa młodzieży BI Moccaking TAURA Yamabushi Kiss Me and Love Me (FCI) UMI DE SHIROI ARASHI AO ZU-MIYOSHI Roal Klasa pośrednia B`TAMIKO GO Fuen No Oka KAMARI z Krobskiego Hajmatu KAMEYO Mori No Kodomo Klasa otwarta MADOKA Dąbrowskie Samuraje SUKI Delle Bianche Vallate Quote
Angelika_Roser Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Powodzenia jutro !! A Maricna prosze o solidne obfocenie, z naciskiem na białasy :loveu:[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Powrócił już ktoś? Moje oczy chcą zobaczyć pięknego CHOTTO[/FONT][/B] :lol: [/CENTER] Quote
Aranka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [INDENT]Wyniki z I Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych - Głogów 2011 [B][COLOR=blue]PSY[/COLOR] [COLOR=blue]Klasa baby[/COLOR] SOKUSAI EMMEI GO Fuen No Oka - [COLOR=red]1[/COLOR] [/B][B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Klasa szczeniąt[/COLOR] CHOTTO GO Namitori - [COLOR=red]1[/COLOR] MARUMAYA Czandoria -[COLOR=red] 2 [/COLOR] [/B][B][COLOR=blue]Klasa młodzieży[/COLOR] ATAMAN Jamni Jar - [COLOR=red]2[/COLOR] HISAO GO Akogareno - [COLOR=red]1, Zw. Mł., NJwR, BOB[/COLOR] UNDO Yamamoto - [COLOR=red]3[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Klasa otwarta[/COLOR] Akita u Izis (FCI) GINGO - [COLOR=red]nb[/COLOR] SEKAITEKI Halne Wzgórze FCI - [COLOR=red]1[/COLOR] [/B][B][COLOR=blue]SUKI[/COLOR] [COLOR=blue]Klasa młodzieży[/COLOR] BI Moccaking - [COLOR=red]nb[/COLOR] TAURA Yamabushi - [COLOR=red]1, Zw. Mł.[/COLOR] Kiss Me and Love Me (FCI) UMI DE SHIROI ARASHI AO - [COLOR=red]2[/COLOR] ZU-MIYOSHI Roal - [COLOR=red]3[/COLOR] [/B][B][COLOR=blue]Klasa pośrednia[/COLOR] B`TAMIKO GO Fuen No Oka - [COLOR=red]3[/COLOR] KAMARI z Krobskiego Hajmatu - [COLOR=red]2[/COLOR] KAMEYO Mori No Kodomo - [COLOR=red]1[/COLOR] [/B][B][COLOR=blue]Klasa otwarta[/COLOR] MADOKA Dąbrowskie Samuraje - [COLOR=red]nb[/COLOR] SUKI Delle Bianche Vallate - [COLOR=red]1 CWC[/COLOR] [/B] Serdecznie Gratuluję zwycięzcom. (Chyba nic nie poplątałam ;-) Więcej nie wiem.) [/INDENT] Quote
Matagi Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Nooo,proszę,proszę:cool3: -jak dla mnie ,to całkiem fajnie posędziowane;) Gratulacje dla Hisao!!!:lol::multi::lol: I dla mojej ulubienicy pomidorowej!!!:lol: Quote
Matagi Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Uuuuuu,teraz załapałam,że to cacibówka,a caciba ...ni ma???czy sędzia to jakos argumentował?:roll: Quote
schabowy Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 A mnie to się najbardziej spodobała młodzieżówka TAURA:eviltong::evil_lol: Ide poogladać jej galerie. Quote
Kateczka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 ciekawe...te suczki w młodzieży... Taniulka gratuluję Kameyo :* A ja wszystkim :) jakies foty? Quote
Mori No Kodomo Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Z informacji od wystawców i osób obserwujących-nie było przyznanego CACIBA w suczkach i w psach. Uzupełniamy wyniki: CHOTTO GO Namitori lok.1 w.obiecująca NSZwR SUKI Delle Bianche Vallate-lok.1 bez CWC, KAMEYO Mori No Kodomo-lok.1 bdb. ZU-MIYOSHI Roal-lok.3 bdb SEKAITEKI -lok.1 bdb. Pozdrawiamy i gratulujemy Zwycięzcom :) Quote
Modo Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Jakoś tak dziwnie było... ogólnie... Ale akitowcy jak zawsze przedni...tylko ja taka zakręcona... };] Może uda mnie się fotek kilka wrzucić ale to dopiero po środzie... pozdr...!!! Quote
Yamabushi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Serdecznie gratuluję wszystkim zwycięzcom,a w szczególności mojej kochanej kruszynce TAURZE-buziaczki mój skarbeczku i bardzo żałuję,że nie mogliśmy się spotkać.Modo jak masz fotki to proszę postaraj się wrzucic. Quote
damjag Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dziękuję. Gratuluję wszystkim zwycięzcom. Pozdrawiam serdecznie. [LEFT][B][COLOR=#0000ff]SUKI[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Klasa młodzieży[/COLOR][/B] [B]BI Moccaking - [COLOR=red]nb[/COLOR][/B] [B]TAURA Yamabushi - [COLOR=red]1, Zw. Mł. ocena: doskonała[/COLOR][/B] [B]Kiss Me and Love Me (FCI) UMI DE SHIROI ARASHI AO - [COLOR=red]2 ocena:?[/COLOR][/B] [B]ZU-MIYOSHI Roal - [COLOR=red]3 ocena: bardzo dobra[/COLOR][/B][/LEFT] [CENTER][IMG]http://i51.tinypic.com/amshs2.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER][IMG]http://i55.tinypic.com/ykwur.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Angelika_Roser Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]LOL ale sędzia pojechał...[/FONT][/B] [/CENTER] [quote name='Kateczka']ciekawe...te suczki w młodzieży... Taniulka gratuluję Kameyo :* A ja wszystkim :) jakies foty?[/QUOTE]' [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]zgadzam się we wszystkim [/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Marcinnnn podobno obfociłeś należycie suczki ! Dawaj te fotki :lol:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Zu-Miyoshi Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 No niestety nie każde sędziowanie jest sprawiedliwe. Jednak każdy sędzia ma inne upodobania i należy to uszanować;) pozdrawiam, :) w wolnej chwili postaram się wrzucić zdjęcia z naszej stawki Quote
adriatom Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Kateczka']ciekawe...te suczki w młodzieży... Taniulka gratuluję Kameyo :* A ja wszystkim :) jakies foty?[/QUOTE] Dzięki TANIULKA- całusy od KAMEYO ;-) Kupa lat ;-) Quote
Akitakiss Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='damjag']Dziękuję. Gratuluję wszystkim zwycięzcom. Pozdrawiam serdecznie. [LEFT][B][COLOR=#0000ff]SUKI[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000ff]Klasa młodzieży[/COLOR][/B] [B]BI Moccaking - [COLOR=red]nb[/COLOR][/B] [B]TAURA Yamabushi - [COLOR=red]1, Zw. Mł. ocena: doskonała[/COLOR][/B] [B]Kiss Me and Love Me (FCI) UMI DE SHIROI ARASHI AO - [COLOR=red]2 ocena: doskonała ;)[/COLOR][/B] [B]ZU-MIYOSHI Roal - [COLOR=red]3 ocena: bardzo dobra[/COLOR][/B][/LEFT] [CENTER][IMG]http://i51.tinypic.com/amshs2.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER][IMG]http://i55.tinypic.com/ykwur.jpg[/IMG][/CENTER] [/QUOTE] umi doskonała z tego co wiem nie tylko tą rasę tak posedziował:shake: Quote
cleo2000 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 sedzia zapomnial cacibow po mial moze problemy z pamiecia :evil_lol: 1 pewnie zapomnial za to miedzynarod. a nie krajowa:oops::shake: 2 i chyba czasami zapominal jaka rase sedziuje :oops::shake: Quote
Asiunia02 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ciekawie rozpoczyna się ten sezon, oj ciekawie :) Skoro Suki nie dostała CWC, a Seikateki bdb to nie można było przyznać CACIB bo nie było komu. Szkoda, że w klasie młodzieży sędzia nie był tak skrupulatny. Quote
cleo2000 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='cleo2000']sedzia zapomnial cacibow po mial moze problemy z pamiecia :evil_lol: 1 pewnie zapomnial za to miedzynarod. a nie krajowa:oops::shake: 2 i chyba czasami zapominal jaka rase sedziuje :oops::shake:[/QUOTE] ALE CACIBOW NIE BYLO BO NIE BYLO CWC - teraz zauwazylem Quote
cleo2000 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 macie jeszcze jakies fotki BOB , PUPPY NO I NAJWAZNIEJSZE GRATULACJE ZWYCIEZCOM !!! Quote
Mori No Kodomo Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Witam... tu jest fotorelacja [URL="http://www.namitori.pl/GaleriaIM/#/content/pictures4/wystawy13/"]http://www.namitori.pl/GaleriaIM/#/content/pictures4/wystawy13/[/URL] Quote
Agappe Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 wracamy do stanu sprzed podzialu rasy? :roll: tak czy inaczej gratuluje wszystkim Quote
Modo Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Podobno Pan hoduje amerykanki...ale pewności nie mam... może stąd sentyment? Quote
INU Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Kurcze, zastanawiają mnie takie sędziowania - z jednej strony jako Zwycięzca Rasy został wybrany faktycznie najładniejszy pies, a z drugiej lokaty w większości klas zostały ustawione co najmniej dziwnie :roll: Quote
Kateczka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 no cóż sędziowania nie zmienimy ;) ważne, ze sporo ludzie ślepych nie jest ;) Hisao wyrósł piekny :D Quote
Recommended Posts