Pilosus Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Aniu, sędziował nas luksemburczyk, Laurent Heinesche. Niektórym psom sam rozczesywał włosy:evil_lol:, naprawdę nie wiem po co? Ogólnie sędzia sympatyczny, ale nie szastał tytułami i ocenami doskonałymi. Quote
Cezus80 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 o znam sędziego ma swoje typy psów ;) tak wiec widocznie DIDI nie była w jego typie ;( A jak sobei ubzdura jeden typ to juz koniec !!!! Quote
Hawanka Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ann1gorszapolowa napisał(a):... Didi wygląda ŚWIETNIE!!!! to prawda :) Quote
Pilosus Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Cezus80 napisał(a):o znam sędziego ma swoje typy psów ;) tak wiec widocznie DIDI nie była w jego typie ;( A jak sobei ubzdura jeden typ to juz koniec !!!! No cóż, jak to mówią, jednemu podoba się córka, a drugiemu matka:) Quote
martika5 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Didi wyglądała świetnie przyłączam się do wypowiedzi innych wiedziała dziewczyna co robi :eviltong: Quote
MonikaOnka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Kochani dziękuję za zaproszenia do oglądania. Obie rasy są na prawdę wspaniałe pod każdym względem. Po rodzinnej naradzie postanowiliśmy wybrać cotona i mam nadzieję mieć go w tym roku. Trzymajcie kciuki :) Quote
Hawanka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 MonikaOnka napisał(a):Kochani dziękuję za zaproszenia do oglądania. Obie rasy są na prawdę wspaniałe pod każdym względem. Po rodzinnej naradzie postanowiliśmy wybrać cotona i mam nadzieję mieć go w tym roku. Trzymajcie kciuki :) myśle ze dobry wybór :) Quote
Havany Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Powodzenia. Jak już pisałam - czy wybierzesz cotona czy hawańczyka, na pewno będziesz zadowolona bo to naprawdę fajne psiaki. Quote
bursztynki Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 MonikaOnka napisał(a):Kochani dziękuję za zaproszenia do oglądania. Obie rasy są na prawdę wspaniałe pod każdym względem. Po rodzinnej naradzie postanowiliśmy wybrać cotona i mam nadzieję mieć go w tym roku. Trzymajcie kciuki :) Gratuluje wyboru , jestem pewna że będziecie bardzo szczęśliwi z towarzystwa cotonika, trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts