Jump to content
Dogomania

Shiby na wystawach (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Pola.. Anata schudła od Poznania i zgubiła spooooro włosa.. :evil_lol: <wiecej pisac o wadze Rudej w tym temacie nie bede, bo nie chce zaśmiecać wątku >

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
Pola.. Anata schudła od Poznania i zgubiła spooooro włosa.. :evil_lol: <wiecej pisac o wadze Rudej w tym temacie nie bede, bo nie chce zaśmiecać wątku >

chwila moment......ale w poznaniu Anata nie byla gruba,co chyba widac na zdjeciach!!!!!!!Wiec jezeli teraz jeszcze schudla i zgubila troche wlosa......to ja znajduje tylko jedno wytlumaczenie..........sedzia jest wielbicielem anorektyczek:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Shiby niestety- razem z włosem gubią masę. Spróbujcie je ważyć w czasie wylinki- zobaczycie. No, chyba, że to tylko moje. Ale gadałam z hodowcami z Czech i oni też mówią, że tak jest. Dlatego shiba bez włosa, to shiba bez masy i dlatego niewystawowa. :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Stawka shib na wiosenną wystawę w Nowym Dworze Mazowieckim - pierwszy raz widzę tego sędziego Pan Marek Maciej Borg-Grabkowski.

Psy

Klasa szczeniąt
1009. YURI-NA OF BONSAI Xandrina FCI

Klasa młodzieży
1010. AMANDIL SIWASH LEGEND Hannibal
1011. ARAGORN SIWASH LEGEND Hannibal

Klasa otwarta
1012. YASAHII Xandrina, złote

Klasa weteranów
1013. KONJIKI-NO-TAMA Xandrina

Suki

Klasa młodzieży
1014. ARWENA SIWASH LEGEND Hannibal

Klasa pośrednia
1015. BABAGOMA-GO Tajgeta
1016. KASA Hannibal

Klasa otwarta
1017. ERUSHORI OF BONSAI Xandrina
1018. TABALUGA Hannibal

Spora stawka w sumie

• 3 weeks later...
Posted

Poprawcie proszę, jeśli coś źle zapisałam i to co nie pamiętam, na wystawie byłam tylko chwilę i to mocno "wyrwana z kontekstu" :razz:

Psy

Klasa szczeniąt
1009. YURI-NA OF BONSAI Xandrina FCI - Najlepsze szczenię

Klasa młodzieży
1010. AMANDIL SIWASH LEGEND Hannibal - dosk II
1011. ARAGORN SIWASH LEGEND Hannibal - dosk I, najlepszy junior, zwycięzca rasy

Klasa otwarta
1012. YASAHII Xandrina, złote

Klasa weteranów
1013. KONJIKI-NO-TAMA Xandrina

Suki

Klasa młodzieży
1014. ARWENA SIWASH LEGEND Hannibal - dosk I

Klasa pośrednia
1015. BABAGOMA-GO Tajgeta - CWC
1016. KASA Hannibal

Klasa otwarta
1017. ERUSHORI OF BONSAI Xandrina
1018. TABALUGA Hannibal - dosk I, najlepsza suka

• 3 weeks later...
Posted

Shiby w Opolu:

1835ShibazłotapiesszczeniątCREPIS z Zakątka IziHein Małgorzata, Opole, PolskaSUNAMIEDAIKA Czech Jakobin1836Shibaczarna podpalanapiesmłodzieżyI'KORMEESE TajgetaCrooks Charles Lewis, Zelów, PolskaInt.Ch. FUDZSI JAMA BRUSCh.PL Czech Jakobin JOKO1837ShibazłotapiespośredniaGENDO Leo Libra FCIDworzański Marek, Kraków, PolskaInt.Ch., Mł.Ch.PL, Ch.PL, Mł.Zw.KL ENDO Hneda TvrzCh.PL ICY GO YATSKU1838Shibaczarna podpalanapiesotwartaADISAR Sai-No-KawaraDubjakova Sarka, Ostrava-Hrabuvka, Czechy/CRRIPPA-NA TOBIMASUBYUKIMA RAN Island Star1839ShibazłotapiesotwartaENJO OF BONSAI XandrinaPietraszewski Waldemar, Zielona Góra, PolskaSENSEI KENJOFIRST LADY od Cidliny1840ShibasezamowapieschampionówA'CUNAMI SAICO Hvezda HaneSatora Jaromir, Slavetin, Czechy/CREICO OD CIDLINYTANAMI PRIMA NOVA1841ShibazłotasukaszczeniątYASASHII OF BONSAI Xandrina FCIKusik Beata, Siechnice, PolskaCh.USA, PL SENSEI KENJOBLACK LADY Czech Jakobin1842ShibazłotasukapośredniaGREAT TAQNAKA Leo Libra FCIRudzka Agata, Zielona Góra, PolskaInt.Ch., Ch.PL, Mł.Ch.PL ENDO Hneda tvrzCh.PL, Mł.Ch.PL ICY-ITADAKI GO YATSKU

Posted

Shiby w Dobrym Mieście:
603ShibazłotapiesweteranówKONJIKI-NO-TAMA XandrinaUba Ewa, Płoniawy, PolskaCh. KAISSAS CHIISAI RINGOCh. FUBUKI AS ARAS AN VACHTARAIN604ShibazłotasukaszczeniątYASASHII OF BONSAI Xandrina FCIKusik Beata, Siechnice, PolskaCh.USA, PL SENSEI KENJOBLACK LADY Czech Jakobin

Posted

Gosia napisał(a):
Lilka- litości- nie masz takiego klawisza shift?

Mam i shift,mam i enter!:evil_lol: Ja tak wcale nie specjalnie nieczytelnie te stawki piszę:diabloti: To jest skopiowane,a to co kopiuje jest w takiej tabelce.Na podglądzie wygląda normalnie czytelnie,ale jak juz się zatwierdzi,to wygląda jak widać:evil_lol: :p .Mogłabym przepisać....ale jestem leniwa....:diabloti:

Posted

Gosia napisał(a):
I enter i nie shift- racja, tylko taki duży niepodpisany na dole klawiatury. On się jakoś nazywa?

Jak znam klawiaturę to spacja :)

Posted

Wyniki czeskiego Klubu:

psy
klasa szczeniąt:
1- Earl of Czechs Country- wo
2- Isan No Siwash Legend- wo
3- Ichijin Siwash Legend- wo
4- Izami Siwash Legend- wo

Klasa młodzieży:
1- Aratorn Siwash Legend Hannibal- dosk.
2- Aragorn Siwash Legend Hannibal- dosk. (mój)
3- Besuto Banzai z Olsove- dosk.
4- Juten Masumi Hneda Tvrz- dosk.

klasa pośrednia;
1- Ninken z Helfstynskeho panstvi- dosk.

klasa otwarta:
1- Banzai del Monte de Haya- dosk. Zw. Klubu
2- Beni Yubari Hneda Tvrz
3- Yakedo del Monte de Haya- dosk.
4- Fubuki del Monte de Haya- dosk.

klasa championów:
1- Harwey Siwash Legend- dosk. (mój)
2- Aiki Saico Hvezda Hane- dosk.
3- Zokujin del Monte de Haya

suki- tu nie mam wszystkich wyników-
w klasie młodzieży moja Arwena była 4 doskonała, na 5 suczek
w klasie pośredniej było 2, ale nie wiem, jak wypadły,
w klasie otwartej 7 suczek, moja Tabaluga była 2
w championach 2 suczki-
1- Damaru del Monte de Haya- dosk.
2- Geisha Siwash Legend- bdb (moja).

Koniec.

Posted

Odpowiedź na pierwsze pytanie- wszystko. Za duża, za mocna, za puchata, za spokojna, samcza.
Wybrała 3 suczki w typie Aisatsu- mniejsze, drobniejsze, jaśniejsze- ale takie same. Zresztą wszystkie po jednym psie.
Zdjęcia Aratorna będę mieć, to Wam wyślę. Jest minimalnie drobniejszy od Woofa, ale zrzucił kudły i nie jest taki puchaty- nie wiem, czy to chwilowe, czy na stałe. Świetnie się wysstawia.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...