Agappe Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Pola.. Anata schudła od Poznania i zgubiła spooooro włosa.. :evil_lol: <wiecej pisac o wadze Rudej w tym temacie nie bede, bo nie chce zaśmiecać wątku >
pola.1 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Agappe napisał(a):Pola.. Anata schudła od Poznania i zgubiła spooooro włosa.. :evil_lol: <wiecej pisac o wadze Rudej w tym temacie nie bede, bo nie chce zaśmiecać wątku > chwila moment......ale w poznaniu Anata nie byla gruba,co chyba widac na zdjeciach!!!!!!!Wiec jezeli teraz jeszcze schudla i zgubila troche wlosa......to ja znajduje tylko jedno wytlumaczenie..........sedzia jest wielbicielem anorektyczek:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:
Gosia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Shiby niestety- razem z włosem gubią masę. Spróbujcie je ważyć w czasie wylinki- zobaczycie. No, chyba, że to tylko moje. Ale gadałam z hodowcami z Czech i oni też mówią, że tak jest. Dlatego shiba bez włosa, to shiba bez masy i dlatego niewystawowa. :cool3:
Taq Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Na retrieverach koleżanka podała link do fotorelacji z Westminsteru ja podaję dalej :eviltong: bezpośrednio do shib :loveu: http://www.westminsterkennelclub.org/videos/largeplayer07.html?xml=wkc2007.xml&video=non-sport|shibainu
ktrebor Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Super! Właśnie tego szukałem. Dzięki bardzo.
Gosia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ECHIKETTO of Bonsai Xandrina- Mł. Ch. Pl i Mara-Shimas I'M COOL WITHOUT YOU (Tattoi) - Mł. Ch. Nl. BOB- Tattoi.
ktrebor Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 No to spóźnione gratulacje :) super - a jak dalej poszło Tattoi?
Gosia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Hi hi- a poczytaj w wątku o wystawie w Lesznie... Nic- na tym koniec. Z grupy wyszedł akita amerykański, chow i szpic mały czarny.
ktrebor Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Stawka shib na wiosenną wystawę w Nowym Dworze Mazowieckim - pierwszy raz widzę tego sędziego Pan Marek Maciej Borg-Grabkowski. Psy Klasa szczeniąt 1009. YURI-NA OF BONSAI Xandrina FCI Klasa młodzieży 1010. AMANDIL SIWASH LEGEND Hannibal 1011. ARAGORN SIWASH LEGEND Hannibal Klasa otwarta 1012. YASAHII Xandrina, złote Klasa weteranów 1013. KONJIKI-NO-TAMA Xandrina Suki Klasa młodzieży 1014. ARWENA SIWASH LEGEND Hannibal Klasa pośrednia 1015. BABAGOMA-GO Tajgeta 1016. KASA Hannibal Klasa otwarta 1017. ERUSHORI OF BONSAI Xandrina 1018. TABALUGA Hannibal Spora stawka w sumie
Gosia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Grabkowski bardzo fajny sędzia. Zna się na anatomii.
ktrebor Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 A to szkoda, że nie wysupłaliśmy kasy na Kibę.
Hayne Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Poprawcie proszę, jeśli coś źle zapisałam i to co nie pamiętam, na wystawie byłam tylko chwilę i to mocno "wyrwana z kontekstu" :razz: Psy Klasa szczeniąt 1009. YURI-NA OF BONSAI Xandrina FCI - Najlepsze szczenię Klasa młodzieży 1010. AMANDIL SIWASH LEGEND Hannibal - dosk II 1011. ARAGORN SIWASH LEGEND Hannibal - dosk I, najlepszy junior, zwycięzca rasy Klasa otwarta 1012. YASAHII Xandrina, złote Klasa weteranów 1013. KONJIKI-NO-TAMA Xandrina Suki Klasa młodzieży 1014. ARWENA SIWASH LEGEND Hannibal - dosk I Klasa pośrednia 1015. BABAGOMA-GO Tajgeta - CWC 1016. KASA Hannibal Klasa otwarta 1017. ERUSHORI OF BONSAI Xandrina 1018. TABALUGA Hannibal - dosk I, najlepsza suka
Matagi Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Shiby w Opolu: 1835ShibazłotapiesszczeniątCREPIS z Zakątka IziHein Małgorzata, Opole, PolskaSUNAMIEDAIKA Czech Jakobin1836Shibaczarna podpalanapiesmłodzieżyI'KORMEESE TajgetaCrooks Charles Lewis, Zelów, PolskaInt.Ch. FUDZSI JAMA BRUSCh.PL Czech Jakobin JOKO1837ShibazłotapiespośredniaGENDO Leo Libra FCIDworzański Marek, Kraków, PolskaInt.Ch., Mł.Ch.PL, Ch.PL, Mł.Zw.KL ENDO Hneda TvrzCh.PL ICY GO YATSKU1838Shibaczarna podpalanapiesotwartaADISAR Sai-No-KawaraDubjakova Sarka, Ostrava-Hrabuvka, Czechy/CRRIPPA-NA TOBIMASUBYUKIMA RAN Island Star1839ShibazłotapiesotwartaENJO OF BONSAI XandrinaPietraszewski Waldemar, Zielona Góra, PolskaSENSEI KENJOFIRST LADY od Cidliny1840ShibasezamowapieschampionówA'CUNAMI SAICO Hvezda HaneSatora Jaromir, Slavetin, Czechy/CREICO OD CIDLINYTANAMI PRIMA NOVA1841ShibazłotasukaszczeniątYASASHII OF BONSAI Xandrina FCIKusik Beata, Siechnice, PolskaCh.USA, PL SENSEI KENJOBLACK LADY Czech Jakobin1842ShibazłotasukapośredniaGREAT TAQNAKA Leo Libra FCIRudzka Agata, Zielona Góra, PolskaInt.Ch., Ch.PL, Mł.Ch.PL ENDO Hneda tvrzCh.PL, Mł.Ch.PL ICY-ITADAKI GO YATSKU
Matagi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Shiby w Dobrym Mieście: 603ShibazłotapiesweteranówKONJIKI-NO-TAMA XandrinaUba Ewa, Płoniawy, PolskaCh. KAISSAS CHIISAI RINGOCh. FUBUKI AS ARAS AN VACHTARAIN604ShibazłotasukaszczeniątYASASHII OF BONSAI Xandrina FCIKusik Beata, Siechnice, PolskaCh.USA, PL SENSEI KENJOBLACK LADY Czech Jakobin
Gosia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 I enter i nie shift- racja, tylko taki duży niepodpisany na dole klawiatury. On się jakoś nazywa?
Matagi Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Gosia napisał(a):Lilka- litości- nie masz takiego klawisza shift? Mam i shift,mam i enter!:evil_lol: Ja tak wcale nie specjalnie nieczytelnie te stawki piszę:diabloti: To jest skopiowane,a to co kopiuje jest w takiej tabelce.Na podglądzie wygląda normalnie czytelnie,ale jak juz się zatwierdzi,to wygląda jak widać:evil_lol: :p .Mogłabym przepisać....ale jestem leniwa....:diabloti:
ktrebor Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Gosia napisał(a):I enter i nie shift- racja, tylko taki duży niepodpisany na dole klawiatury. On się jakoś nazywa? Jak znam klawiaturę to spacja :)
Gosia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wyniki czeskiego Klubu: psy klasa szczeniąt: 1- Earl of Czechs Country- wo 2- Isan No Siwash Legend- wo 3- Ichijin Siwash Legend- wo 4- Izami Siwash Legend- wo Klasa młodzieży: 1- Aratorn Siwash Legend Hannibal- dosk. 2- Aragorn Siwash Legend Hannibal- dosk. (mój) 3- Besuto Banzai z Olsove- dosk. 4- Juten Masumi Hneda Tvrz- dosk. klasa pośrednia; 1- Ninken z Helfstynskeho panstvi- dosk. klasa otwarta: 1- Banzai del Monte de Haya- dosk. Zw. Klubu 2- Beni Yubari Hneda Tvrz 3- Yakedo del Monte de Haya- dosk. 4- Fubuki del Monte de Haya- dosk. klasa championów: 1- Harwey Siwash Legend- dosk. (mój) 2- Aiki Saico Hvezda Hane- dosk. 3- Zokujin del Monte de Haya suki- tu nie mam wszystkich wyników- w klasie młodzieży moja Arwena była 4 doskonała, na 5 suczek w klasie pośredniej było 2, ale nie wiem, jak wypadły, w klasie otwartej 7 suczek, moja Tabaluga była 2 w championach 2 suczki- 1- Damaru del Monte de Haya- dosk. 2- Geisha Siwash Legend- bdb (moja). Koniec.
ktrebor Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 O to gratulacje za Harveya! A co się nie spodobało w Arwenie sędzinie? I jak wygląda po 10 miesiącach 3 brat czyli Aratorn?
Gosia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Odpowiedź na pierwsze pytanie- wszystko. Za duża, za mocna, za puchata, za spokojna, samcza. Wybrała 3 suczki w typie Aisatsu- mniejsze, drobniejsze, jaśniejsze- ale takie same. Zresztą wszystkie po jednym psie. Zdjęcia Aratorna będę mieć, to Wam wyślę. Jest minimalnie drobniejszy od Woofa, ale zrzucił kudły i nie jest taki puchaty- nie wiem, czy to chwilowe, czy na stałe. Świetnie się wysstawia.
Recommended Posts