Benia-b Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Trzymam mocno kciuki za jak najlepszy wynik RTG!! Pit to juz prawdziwy mężczyzna, tylko oczka zostały Pitusiowe:evil_lol:. Cudnie patrzy:loveu: Quote
bunia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 andzia69 pituś bedzie szukał domu jak już przestanie rosnąc i bedzie całkiem zdrowy. Narazie sama sie boję,że przez przypadek złamie kolejna łapkę... Beniu dziękujemy. Masz rację oczka pitusiowe,w całym świecie nie ma takiego drugiego Pitusia:lol: Ciężko będzie domku szukac. Domek musi byc idealny. Ech... Zobaczymy ,mam nadzieję ,że domek sam się znajdzie:cool3: Quote
Radek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 On jest przecudny, powinien trafić do wyjątkowych ludzi. Quote
irma Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 śliczny reportaż sliczny Pituś (a jaką ma śliczną bandankę ...:eviltong: ) Quote
Kar0la Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Pituś to już prawdziwy kawaler. A gdzie on będzie miał tak dobrze jak u Buni. :razz: Quote
bunia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Wróciliśmy z rentgena.... Pituś ma zrosnięta łapkę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: W piątek jedziemy na masaż... Ciociu Irmo bandanka Pitusiowi szczęście przyniosła :loveu: Zapraszam wszystkie ciocie i nie ciocie na wirtualne party:lol::lol::lol: A Pituś jak ,to Pituś leży przy mnie. Za zdrówko Pitta :sweetCyb::popcorn: :BIG::laola: Quote
Kar0la Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 No to balujemy. Pitt Twoje zdrowie!!! :drink1::drink1::drink1: :cunao::cunao::cunao::cunao: :BIG::BIG::BIG: Quote
Benia-b Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ..ale dobre wiadomości!!!!!!! Oblewamy zrośnięta nózkę:multi::multi: Quote
bunia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Tak, sobie chodzę O pańcia :lol: Stadko dzieciaków na piasku Zabawa Gonitwa Berek Dogonię ? Najlepsza woda z kałuży ... Wspóle łowienie liści Buzi,buzi :loveu: Ot i cały Pituś. Sami powiedzcie jak można nie kochac słodziaka? Quote
MichalMi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 genialne zdjęcia :) wspaniały dom potrzebny dla Pitusia :D Quote
lewkonia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Buniu - nawet nie wiesz jak się cieszę:multi: :multi: :multi: . Pituś wygląda zjawiskowo pięknie. Ponieważ rzadko zaglądam na dogo to nie wiem, co to za przystojna brunetka biega z Pitusiem i Karolkiem? Quote
bunia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 lewkonio Ta przystojna ,brunetka,to ściągnieta z ulicy 8 miesieczna prawie amstaffka:lol: Ma na imię Puma i pilnie szuka nowego domu. Ogłoszenia dajemy codziennie. Póki co ,świetna kumpela Pitusia. Quote
lewkonia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pitusiu domku parterowego dla ciebie szukamy... to ważne, żeby nie nadwyrężać łapki. Zdrowiej nam kochany i daj się kochać jakiejś wspaniałej rodzinie.:roll: Quote
bunia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Pituś jak zwykle kwitnąco :evil_lol: Tak prezentuje się na śniegu Pańcia rzuc tą kulkę Uwielbiam biegac za śnieżkami :loveu: Pituś poszukuje parterowego domku,z dużym łóżkiem i ogrzewaną woda w basenie,aby już teraz mógł trenowac nóżkę :lol: Myślicie,ze takie domki wogóle istnieją? Quote
Radek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Wymagania dla domku niemałe, ale w sumie wyjątkowy pies potrzebuje wyjątkowego domku ;) Quote
katya Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Myślę, że określenie "szczeniaczek" w tytule jest już nieadekwatne... :D Quote
bunia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pituś był dzisiaj na kolejnym spacerku w parku. Z powodu wczesniejszych dolegliwości nie mógł z nami w nich uczestniczyc. Teraz zachowuje się tak,jakby cały park był jego. Wogóle mnie nie słucha i biegam za nim od psa do psa ... Pomaga tylko wołanie ,robienie pajacyka i ucieczka w przeciwna stronę:cool3: Zdjęc mamy niewiele Pitus zawsze zdołał pobiec w przeciwny koniec parku ,a ja za nim:lol: Narazie imageshack nie działa :placz: Zdjęcia później. Quote
katya Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jest jeszcze www.fotosik.pl Też nie trzeba się logować :) Quote
bunia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Tak wygląda Pituś na spacerku w parku :lol: Istna sielanaka :evil_lol: Można by pomyślec;) W rzeczywistości Pituś całkowicie olewa pańcię i nic tylko rozgląda się za suczkami nawet w drugim końcu parku . Po wypatrzeniu celu ,kursgalopkiem oddala się ode mnie i nie reaguje na moje poźby,groźby i tupanie nogami ze złości:mad: Muszę również kursgalpokiem za Pitusuiem podążyc,przeprosic za natarczywośc młodzieńca i odciągnąc Pitusia od potencalnej partnerki. Ech... Ci faceci. Jedyne co wywierało na nim wrażenie,zresztą nie tylko ,bo i na inne osby spacerujące,było wykonywanie pajacyków ,szybkie bieganie z częsta zmianą kierunku ruchu,kucanie w śniegu i wtedy mogłam liczyc na pewne zainteresowamie Pitusia swoją skromną osobą:multi: A tutaj już zmęczony Pituś I pora była wracac do domu Quote
katya Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No ślicznie, ślicznie.... panienki już w głowie :mad: Quote
lewkonia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Domek dla przpięknego Onka potrzebny... parterowy i z ogródkiem, żeby łapinek nie forsować. Quote
MichalMi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 lewkonia zapomniała dopisać rzecz najważniejszą- basen z podgrzewaną wodą :evil_lol: Quote
bunia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Tak masz rację MichalMi :evil_lol: Basen priorytetowo :cool3: A oto zdjecia niegrzecznego Pitusia z dzisiejszego spacerku. Z góry przepraszam za jakośc :oops: Ale Pitek najważniejszy. Poza tym aby zrobic mu zdjęcia musiałam włamac się /prawie /na zamykany plac zabaw dla dzieci gdyż boję się go spusczac ze smyczy. Podbiega do wsystkich psów,a one nie zawsze lubią Pitusie:shake: Wspólne wąchanie Gonitwa Stróżujemy Obszczekujemy obcego psa Odpoczywamy A teraz galop w wykonaniu Pitusia Quote
MichalMi Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 no ładnie ładnie- a później dzieci bawią się klockami... :evil_lol: Quote
Recommended Posts