mamanabank Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 argusiowa napisał(a):edziu może bannerek Kleksia?:) Ha ha, na wątku Cichacza atakujemy Edzię o to samo, za pusto ma w podpisie :-D Quote
kajkoowa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='mamanabank']Ha ha, na wątku Cichacza atakujemy Edzię o to samo, za pusto ma w podpisie :-D Edzia poza zasięgiem :D Zaraz wróci i pewnie będzie miała problem, kogo wstawić ;) Karmi Brysia Quote
Romka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 mamanabank napisał(a):Obiecujące? Kto wie,kto wie...jeden nawet bardzo...już wysłałam wątek... Quote
Romka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Kaja10014 napisał(a):rewelacja, Nince by się takie ogłoszenie przydało... Oj,tak Kaju,poproszę tamb,może zgodzi się ogłosić Ninkę... Quote
tamb Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ogłoszę, jak sytuacja jest stabilna (hotel, dt) to zgodnie z kolejką. Jak pies sobie nie radzi w schronisku, zgubi się, czas gra rolę, to wsadzam poza kolejką. Dawno nie miałam takiej grypy, leżę i tylko co kilka godzin zaglądam na dogo. Nawet czytać nie mogę, dramat. Quote
Romka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 tamb napisał(a):Ogłoszę, jak sytuacja jest stabilna (hotel, dt) to zgodnie z kolejką. Jak pies sobie nie radzi w schronisku, zgubi się, czas gra rolę, to wsadzam poza kolejką. Dawno nie miałam takiej grypy, leżę i tylko co kilka godzin zaglądam na dogo. Nawet czytać nie mogę, dramat. Dziękuję Ci bardzo już wysłałam Ci Pw...bardzo dziękuję ona siedzi od stycznia 2004r...7 lat. Quote
argusiowa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 http://allegro.pl/kleks-pies-ktory-znalazl-sie-na-bruku-i1431140995.html proszę :) Quote
Romka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Dziewczyny ,domek do ,którego wysłałam wątek odpowiedział na tak,teraz czekam tylko na podanie przez Państwa adresu,jeśli podadzą ,szukamy kogoś do sprawdzenia domu...Państwo czytaja nasz wątek,jesłi ktos ma jakieś zdjęcia Kleksa wrzucajcie...i niech każda napisze swoje spostrzeżenia co do charakteru psa,jak już napisałam swoje w mailu.Powtórzę: pies bardzo kontaktowy,spargniony kontaktu z ludzmi ale typ narcyza,najlepiej ,zeby był sam w domu lub z suczką bo jest zadrosny o kontakty wolontariuszy z innymi ludzmi,poza tym wspaniały...napiszcie coś od siebie,chodzi o to,zeby Państwo mieli portret psa. Quote
Paula03 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Po pierwsze bardzo się cieszę, że państwo dalej zainteresowani Kleksem i trzymam kciuki, żeby nie zrezygnowali :) A po drugie potwierdzam co pisze Romka. Kleks jest świetnym psem, lubi ludzi, ale woli mieć ich na wyłączność. Jest też inteligenty, skoro udało mu się wyjść z tego drewnianego kojca ;) Jestem pewna, ze będzie żyło wam się dobrze :) A zdjęć niestety brak... Quote
argusiowa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 jeśli Kleks pojedzie do nowego domu poprosze o info na pw abym mogła zakończyć allegro :) Quote
Romka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 argusiowa napisał(a):jeśli Kleks pojedzie do nowego domu poprosze o info na pw abym mogła zakończyć allegro :) Oczywiście! Quote
Romka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Tamb,dziewczyny Państwo potwierdzili chęć adopcji Kleksa i przysłali adres...w piątek sprawdzimy jeszcze Kleksa na Łiskasa i możemy SZUKAĆ KOGOŚ DO SPRAWDZENIA DOMKU W KRAKOWIE!Cudna wiadomość!Domek w bloku z kotem,Państwo mieli psiaka ,który umarł ze starości i chcą dać dom nowemu psiakowi...Chyba poproszę Irenakę o sprawdzenie domku... Quote
kajkoowa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Świetnie, wreszcie się coś z naszymi psiakami ruszyło! Quote
edzia.71 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No Kleksiu, chyba wszystko będzie dobrze:thumbs: Quote
Romka Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Czekamy na odpowiedz w sprawie wizyty przedadopcyjnej... Quote
Romka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Jeszcze nikt sie do mnie nie odezwał w sprawie wizyty przedadopcyjnej...czekamy... Quote
tamb Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Wiadomo już coś? Trzymam kciuki za Kleksa. Państwo czytają wątek? Quote
Romka Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 tamb napisał(a):Wiadomo już coś? Trzymam kciuki za Kleksa. Państwo czytają wątek? Zgłosiła się Irenaka,Państwo czytają wątek...sprawdziłam dziś Kleksa na koty,zachowuje się z zaciekawieniem,nie goni kotów,nie wiem co zrobiłby gdyby kot zaczął uciekać.Niepokoi mnie jednak co innego...Kleks jest psem bardzo aktywnym i wymagającym uwagi,dziś na spacerze przegryzł smycz i poszedł zaprzyjazniać się ze starym Grejem...był bardzo spokojny,to stary Grej warczał na niego,ale przeżyłyśmy chwilę grozy...poza tym Kleks jest bardzo inteligentnym psem,wyszedł z drewnianego kojca w miejscu,gdzie zawsze stoi miska z wodą i jedzeniem...pogryzł drewnianą belkę bo uznał ,ze jak ją podniesie to wyjdzie z kojca...zastanawiam się czy Państwo dadzą sobie z nim radę...jednocześnie chce być bardzo blisko człowieka i wciąż prosi o uwagę...będę jutro rozmawiać o tym z Państwem,chcę,zeby znali każde zachowanie Kleksa. Quote
argusiowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Słusznie Romciu, bo może się okazać że nie będzie chciał sam zostawać w domu, a pod nieobecność opiekunów, z frustracji Kleksio może zacząć się bawić w zabawę "100 pomysłów na opuszczenie domu" ... przeżyłam to z moim Argo, jestem cierpliwa i w nim rozkochana ale też byłam na pewne koszty przygotowana dzięki posiadaniu wcześniej trzech psów :D No ale jest to do opanowania :) Kleksa da się naprostować na pewno :) tylko trzeba pamiętac że to tylko pies... Quote
mamanabank Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 No tak, skoro skutecznie wydostał się z kojca, może próbować wydostać się z domu... Quote
tamb Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Były psy , które tak robiły, żeby wydostać się z boksu i gonić do ludzi. Przy człowieku i poczuciu bezpieczeństwa, powinno przejść takie zachowanie. Quote
argusiowa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 też mi się tak wydaje :D troszkę czasu i Kleksio zapomni że był w schronisku :) Quote
Recommended Posts