lapiovra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Trochę wam napiszę o kieleckiej wystawie. Otóż, będzie jak zwykle w halach Targów Kielce, na dzień dzisiejszy w A, B, C, D. Hala D doszla od niedawna. Wszystkie hale są klimatyzowane !!!!!, ALE TEMPERATURA W NICH JEST USTAWIANA POD KĄTEM PSÓW, /A NIE WŁAŚCICIELI, / WIĘĆ BĘDZIE W OD 17 DO 18 STOPNI. Dlatego też trzeba się ubrać cieplej. Biuro - sekretariat będzie w hali C, tam też będzie ring honorowy. Najprawdopodobniej bedzie dojazd tylko od ulicy Lodzkiej, jednokierunkowy. Przy halach są ogromne parkingi, ale platne, toteż powinny pomieścic wiele samochodów. Parkingi są ogrodzone. Piszecie o tytule Zw.Pl. nie wiem co z nim, więc się dowiem, ale pewnie będzie dawal go Poznan. Najgorsza jestem w tych hotelach, ale spisalam sobie adresy e-mailowe i sama poszukam. Jeżeli będą jakieś zmiany, to napiszę oraz stopniowo będę pisać bieżące wiadomości. a narazie serdecznie wszystkich zapraszam do Kielc. Quote
Dominika1987 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Lapiovra dziękuję za informacje. A nie wiesz może jakimi autobusami mozna się dostać z dworca pks na teren wystawy? Quote
kika22 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 My też będziemy w szczeniakach! Dominika1987 na wystawe podjedziesz z dworca autobusem 37 lub oznaczonym specjalnie TARGI KIELCE! TARGI KIELCE OFERUJĄ PAŃSTWU POMOC W REZERWACJI NOCLEGU PODCZAS POBYTU NA TARGACH TEL. 41/365 12 37 MAPA DOJAZDU Quote
Dominika1987 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Dzięki Kika22. Może zrobimy jakieś mini spotkanko szczeniaków? Fajnie by było :cool3: :D Quote
kika22 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 podaje link z noclegami http://miasto.kielce.pl/_informator/31/_/0/pl/Noclegi.html Quote
kika22 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 i jeszcze jeden , bo tam coś mało jest wpisanych http://www.sejmik.kielce.pl/turystyka/nowa/it/it/it2006/baza%20noclegowa.pdf Quote
lapiovra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Rozumiem, ze Kika jesteś kielczanką. To fajnie. Ja nie za bardzo jestem zorientowana w autobusach, ale widzę, ze ty tak. Napewno zaś bedą podstawiane autobusy i busy pod dworcem , albo pod bylym kinem Romantica. Tak bylo dotychczas. Z tym, ze slyszalam, ze podstawiają je dopiero okolo 10, a to za póżno dla wystawców. Jest to sprawa do regulacji z Targami Kielce. Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 wlasnie zglosilam przez formularz zgloszeniowy i teraz zcekam na potwierdzenie, jak w ciagu kilki dni nie przyjdzie to wysle jeszcze raz zwykla poczta Quote
virtavalo Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Dziewczyny, Zwycięstwo Polski to Poznan rozdaje, ale w tym roku chyba nie, jest przecież światowka więc chyba zwycięstwo Świata będa dawać?? Czy ktos sie orientuje w tych niuansach?? Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 jak w poznaniu byla euro to zwyc europy dostawal rowniez zwyc polski Quote
Musiałek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ja się dowiedziałam od pani która pracuje w związku że zwyciestwo polski bedzie przyznawane w Kielcach Quote
tybetan Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Też przymierzamy się do zgłoszenia naszej suni ale obawiam się że wypadnie jej cieczka w tym czasie - w zeszłym roku miała pod koniec listopada właśnie- byłoby strasznie szkoda. PS slyszałam że mają się zmieniac przepisy dotyczące wystaw i będzie można wprowadzac suki z cieczką czy coś wiecie na ten temat?? Quote
Elitesse Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 tybetan napisał(a): PS slyszałam że mają się zmieniac przepisy dotyczące wystaw i będzie można wprowadzac suki z cieczką czy coś wiecie na ten temat?? fci wprowadzilo mozliwosc wysawiania suk z cieczka - kraje czlonkowskie maja 2 lata na dostosowanie swoich przepisow Quote
jo-jo Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Iwonko, to super, że Zw.Pl będzie ;-) Tylko szkoda że nic na stronie nie jest napisane na ten temat :roll: Ja jeszcze jutro zadzwonie bo musze się o coś zapyttac to i przy okazji jeszczeraz się oto spytam,;-) Ja rozumiem że Wy znowu w sobote się wystawiacie :razz: Quote
Musiałek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Tak dopytaj proszę bo ta pani co mnie informowała niestety nie jest z Kielc :evil_lol: Tak my jesteśmy znów w sobotę a ty w niedzielę :) dała ci Bardotka zdjęcia ?? - jesli nie to męcz ją o to bo dostała odemnie cała płytę :) Quote
jo-jo Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Musiałek']Tak dopytaj proszę bo ta pani co mnie informowała niestety nie jest z Kielc :evil_lol: Tak my jesteśmy znów w sobotę a ty w niedzielę :) dała ci Bardotka zdjęcia ?? - jesli nie to męcz ją o to bo dostała odemnie cała płytę :) Heh ja itak zgłosze nawet jak tytułu nie będzie ;-) Ale warto wiedzieć, tak na "zaś" Jesteśmy w nidziele i to znowu nie dobrze :mad: A Bardotka, jeszcze mi nie dała ale ma mi przywieźć na klub a ja mam pilnować zeby zabrala ze sobą:angryy: A do tego na światówke nie jade Quote
Musiałek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='jo-jo'] A Bardotka, jeszcze mi nie dała ale ma mi przywieźć na klub a ja mam pilnować zeby zabrala ze sobą:angryy: A do tego na światówke nie jade To męcz ją !!!! a dlaczego na świtówce cię nie będzie ??? Quote
strumyk Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Elitesse napisał(a):fci wprowadzilo mozliwosc wysawiania suk z cieczka - kraje czlonkowskie maja 2 lata na dostosowanie swoich przepisow ale jest w regulaminie, ze to zalezy od organizatora ja na Chojnice (suka miala 6 dzien cieczki czyli prawie nic) zadzwonilam i zapytalam czy moge - pozwolono mi, pani poprosila tylko o umycie suki przed wejsciem na wystawe i luzik, pobiegalysmy :) oczywiscie nie pchalam sie wczesniej na ring, z dala od innych psow, bo to ma byc przyjemnosc dla wszystkich :) Quote
Musiałek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ponieważ jestem osobą dociekliwą wysłałam zapytanie o tytuł Zwycięzca Polski do kielc i taką otrzymałam odpowiedź ""Szanowna Pani, gdyby tytuł Zw. Polski miał byc przyznawany na naszej wystawie takowa informacja byłaby zawarta we wszystkich możliwych publikacjach. Niestety nie jest Pani jedyna osoba pytajacą nas o te sprawe (swoją droga to ciekawe kto i po co rozsiewa takie plotki i czemu one maja słuzyć ?? ) Mimo braku ww tytulu serdecznie zapraszamy Panią do uczestnictwa w naszej wystawie z poważaniem Miroslaw Misztal "" Quote
Musiałek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Więc własnie zadzwoniła do ZG i Pani powiedziała mi ze zdziwieniem że wogóle o to pytam że OCZYWISCIE BĘDZIE PRZYZNAWANY W POZNANIU Quote
jo-jo Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Musiałek']Więc własnie zadzwoniła do ZG i Pani powiedziała mi ze zdziwieniem że wogóle o to pytam że OCZYWISCIE BĘDZIE PRZYZNAWANY W POZNANIU Tylko jakim cudem nic na stronie światówki w dziale tytuły nie ma tego tytułu wpisanego? :roll: Quote
Musiałek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 jo-jo napisał(a):Tylko jakim cudem nic na stronie światówki w dziale tytuły nie ma tego tytułu wpisanego? :roll: Laska nie pytaj mnie :shake: Quote
Recommended Posts