Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

Posted

Trochę wam napiszę o kieleckiej wystawie.
Otóż, będzie jak zwykle w halach Targów Kielce, na dzień dzisiejszy w A, B, C, D. Hala D doszla od niedawna. Wszystkie hale są klimatyzowane !!!!!, ALE TEMPERATURA W NICH JEST USTAWIANA POD KĄTEM PSÓW, /A NIE WŁAŚCICIELI, / WIĘĆ BĘDZIE W OD 17 DO 18 STOPNI. Dlatego też trzeba się ubrać cieplej.
Biuro - sekretariat będzie w hali C, tam też będzie ring honorowy.
Najprawdopodobniej bedzie dojazd tylko od ulicy Lodzkiej, jednokierunkowy. Przy halach są ogromne parkingi, ale platne, toteż powinny pomieścic wiele samochodów. Parkingi są ogrodzone.
Piszecie o tytule Zw.Pl. nie wiem co z nim, więc się dowiem, ale pewnie będzie dawal go Poznan.
Najgorsza jestem w tych hotelach, ale spisalam sobie adresy e-mailowe i sama poszukam.
Jeżeli będą jakieś zmiany, to napiszę oraz stopniowo będę pisać bieżące wiadomości.
a narazie serdecznie wszystkich zapraszam do Kielc.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też będziemy w szczeniakach!
Dominika1987 na wystawe podjedziesz z dworca autobusem 37 lub oznaczonym specjalnie TARGI KIELCE!
TARGI KIELCE OFERUJĄ PAŃSTWU POMOC
W REZERWACJI NOCLEGU PODCZAS POBYTU NA TARGACH
TEL. 41/365 12 37

MAPA DOJAZDU

Posted

Rozumiem, ze Kika jesteś kielczanką. To fajnie. Ja nie za bardzo jestem zorientowana w autobusach, ale widzę, ze ty tak. Napewno zaś bedą podstawiane autobusy i busy pod dworcem , albo pod bylym kinem Romantica. Tak bylo dotychczas. Z tym, ze slyszalam, ze podstawiają je dopiero okolo 10, a to za póżno dla wystawców. Jest to sprawa do regulacji z Targami Kielce.

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny, Zwycięstwo Polski to Poznan rozdaje, ale w tym roku chyba nie, jest przecież światowka więc chyba zwycięstwo Świata będa dawać??
Czy ktos sie orientuje w tych niuansach??

Posted

Też przymierzamy się do zgłoszenia naszej suni ale obawiam się że wypadnie jej cieczka w tym czasie - w zeszłym roku miała pod koniec listopada właśnie- byłoby strasznie szkoda.

PS slyszałam że mają się zmieniac przepisy dotyczące wystaw i będzie można wprowadzac suki z cieczką czy coś wiecie na ten temat??

Posted

tybetan napisał(a):

PS slyszałam że mają się zmieniac przepisy dotyczące wystaw i będzie można wprowadzac suki z cieczką czy coś wiecie na ten temat??

fci wprowadzilo mozliwosc wysawiania suk z cieczka - kraje czlonkowskie maja 2 lata na dostosowanie swoich przepisow

Posted

Iwonko, to super, że Zw.Pl będzie ;-)
Tylko szkoda że nic na stronie nie jest napisane na ten temat :roll:

Ja jeszcze jutro zadzwonie bo musze się o coś zapyttac to i przy okazji jeszczeraz się oto spytam,;-)

Ja rozumiem że Wy znowu w sobote się wystawiacie :razz:

Posted

Tak dopytaj proszę bo ta pani co mnie informowała niestety nie jest z Kielc :evil_lol:

Tak my jesteśmy znów w sobotę a ty w niedzielę :)

dała ci Bardotka zdjęcia ?? - jesli nie to męcz ją o to bo dostała odemnie cała płytę :)

Posted

[quote name='Musiałek']Tak dopytaj proszę bo ta pani co mnie informowała niestety nie jest z Kielc :evil_lol:

Tak my jesteśmy znów w sobotę a ty w niedzielę :)

dała ci Bardotka zdjęcia ?? - jesli nie to męcz ją o to bo dostała odemnie cała płytę :)

Heh ja itak zgłosze nawet jak tytułu nie będzie ;-) Ale warto wiedzieć, tak na "zaś"

Jesteśmy w nidziele i to znowu nie dobrze :mad:

A Bardotka, jeszcze mi nie dała ale ma mi przywieźć na klub a ja mam pilnować zeby zabrala ze sobą:angryy:

A do tego na światówke nie jade

Posted

[quote name='jo-jo']
A Bardotka, jeszcze mi nie dała ale ma mi przywieźć na klub a ja mam pilnować zeby zabrala ze sobą:angryy:

A do tego na światówke nie jade

To męcz ją !!!!

a dlaczego na świtówce cię nie będzie ???

Posted

Elitesse napisał(a):
fci wprowadzilo mozliwosc wysawiania suk z cieczka - kraje czlonkowskie maja 2 lata na dostosowanie swoich przepisow

ale jest w regulaminie, ze to zalezy od organizatora
ja na Chojnice (suka miala 6 dzien cieczki czyli prawie nic) zadzwonilam i zapytalam czy moge - pozwolono mi, pani poprosila tylko o umycie suki przed wejsciem na wystawe i luzik, pobiegalysmy :)
oczywiscie nie pchalam sie wczesniej na ring, z dala od innych psow, bo to ma byc przyjemnosc dla wszystkich :)

Posted

Ponieważ jestem osobą dociekliwą wysłałam zapytanie o tytuł Zwycięzca Polski do kielc i taką otrzymałam odpowiedź

""Szanowna Pani, gdyby tytuł Zw. Polski miał byc przyznawany na naszej wystawie takowa informacja byłaby zawarta we wszystkich możliwych publikacjach. Niestety nie jest Pani jedyna osoba pytajacą nas o te sprawe (swoją droga to ciekawe kto i po co rozsiewa takie plotki i czemu one maja słuzyć ?? ) Mimo braku ww tytulu serdecznie zapraszamy Panią do uczestnictwa w naszej wystawie z poważaniem Miroslaw Misztal ""

Posted

[quote name='Musiałek']Więc własnie zadzwoniła do ZG i Pani powiedziała mi ze zdziwieniem że wogóle o to pytam że OCZYWISCIE BĘDZIE PRZYZNAWANY W POZNANIU

Tylko jakim cudem nic na stronie światówki w dziale tytuły nie ma tego tytułu wpisanego? :roll: