Godelaine Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A ja tak z innej beczki... Fajnie się macie, że wiecie co będziecie robić w listopadzie 2007 :) A tak poważnie... Na europejskiej były tytuły przyznawane, bo to jednocześnie była ostatnia międzynarodówka. Kielce chyba po raz pierwszy robią za międzynarodową. Inna sprawa, że gdyby przyznawali Zw. Polski i Mł. Zw. Polski, to tym bardziej pewnie by się chwalili, żeby ściągnąć wystawców :roll: Może więc najłatwiej byłoby wysłać maile do tych oddziałów? Quote
flashka-g Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Mi sie wydaje ze Poznan tak jst zaafiszowany tylko tytułami zw. Swiata ze zapomniał o tym dla nas nie dużo mniej waznym tytule Zw.Polski. Quote
Toller Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Też możłiwe- aczkolwiek powinno być i przyznawanie Zw Św i Zw Pl :cool3: Quote
flashka-g Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Potrzebuje pomocy z tym hotelem.... wszystkie sa tak daleko;/:roll: Quote
jovanna Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 tez sie nad ta wystawa zastanawiam....jak sadzicie bedzie duzo piesow ? Quote
Asta Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Myślę, że nie będzie ich aż tak dużo, z tego względu, że dużo ludzi oszczędza na światówke Quote
jo-jo Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Asta napisał(a):Myślę, że nie będzie ich aż tak dużo, z tego względu, że dużo ludzi oszczędza na światówke Ale wiesz tez dużo osób rezygnuje ze światówki, więc myśle że w Kielcach ponad 2000 piesków będzie ;-) Quote
flashka-g Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 a mi sie wydaje ze duzo, bo odrazu wiele osob jedzie po poznaniu prosto do kielc z zagranicy po kolejny Cacib. Quote
Asta Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Jo-Jo to z pewnościa, nie mówiłam, że będzie 1000-500 bo to zbyt mała liczba jak dla mnie na międzynarodową. No cóż, pożyjemy, zobaczymy co w Kielcach się wydarzy... Quote
Cockerek Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 jo-jo napisał(a):Tak ale chyba gdyby w tym roku miał by być przyznawany ten tytul w Poznaniu to było by to powiedziane ;-))) Chyba poprostu w tym roku tego tytułu nie będzie ;-)) Dokładnie tak! Dzisiaj dzwoniłam do Poznania i pani potwierdziła, że Zw.Pl. nie będzie u nich w tym roku i według niej (więc trzeba potwierdzić) w ogóle w tym roku nie będzie :-( Quote
flashka-g Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 a ja dalej podnosze o nocleg. Pisalam juz do jednego dużego hotelu, co niby najblizej wystawy ale nie ma juz wolnych miejsc. Quote
iza Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='flashka-g']a ja dalej podnosze o nocleg. Pisalam juz do jednego dużego hotelu, co niby najblizej wystawy ale nie ma juz wolnych miejsc. Na stronie www.kielce.pl w dziale : turystyka w noclegi jest wykaz hoteli w Kielcach i okolicy. Polecam te w Kielcach. Najblizej targów jest ten Dom Noclegowy Zacisze ul. 1-go Maja 155 tel 41- 3660622 . A ten Łysogóry w samym centrum miasta koło dworcówPKP i PKS chyba najlepszy dojazd bedzie (www.lysogory.com.pl) Quote
Elitesse Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 decyzja podjeta - jedziemy !!!! jak ktos potrzebuje mamy wolne 2 miejsca w aucie Quote
Cavisia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 My też jedziemy :) Tylko żeby było nieco cieplej niż w tamtym roku, bo w tamtym roku w hali było baaardzo zimno. Quote
flashka-g Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='iza']Na stronie www.kielce.pl w dziale : turystyka w noclegi jest wykaz hoteli w Kielcach i okolicy. Polecam te w Kielcach. Najblizej targów jest ten Dom Noclegowy Zacisze ul. 1-go Maja 155 tel 41- 3660622 . A ten Łysogóry w samym centrum miasta koło dworcówPKP i PKS chyba najlepszy dojazd bedzie (www.lysogory.com.pl) Popisałam maile do róznych hoteli.Mozliwe ze bedziemy w Hotelu la mar. Jeszcze czekam na odpowiedzi. DZIEKI:) Quote
Dominika1987 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Polna napisał(a):na krajówce było około 1400 w 2005 roku ;) A dokładniej było 1386 psiaków:cool1:, ale skoro to będzie międzynarodowa to z całą pewnością więcej wystawców się skusi:p Quote
simbik Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Ja będę napewno i będzie to nasz debiucik w szczeniakach :lol: . Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 simbik napisał(a):Ja będę napewno i będzie to nasz debiucik w szczeniakach :lol: . No to świetnie, przynajmniej tu zobecze małego :loveu: Quote
simbik Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 jo-jo napisał(a):No to świetnie, przynajmniej tu zobecze małego :loveu: No i na klubówce :lol: , jak mu te okropne pryszczole zejdą:evil_lol: . Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 simbik napisał(a):No i na klubówce :lol: , jak mu te okropne pryszczole zejdą:evil_lol: . Już myślałam że klub ominiecie a jednak w Babykach bedziecie :loveu: To może razem z moim Maurycym staniecie , czyli razem staniemy hihi Dobra już przepraszam za zmiane tematu :)) Quote
simbik Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 jo-jo napisał(a):Już myślałam że klub ominiecie a jednak w Babykach bedziecie :loveu: To może razem z moim Maurycym staniecie , czyli razem staniemy hihi Dobra już przepraszam za zmiane tematu :)) Kurujemy się pod okiem pana doktora Majewicza, więc mam nadzieję, że do Klubówki wszystko będzie Ok :roll: . Zresztą już dawno zgłoszenie poszło. Wkońcu to w naszym mieście:evil_lol:. No a wracając do Kielc, to nam zabrakło tych kilku dni żeby pokazać się w Poznaniu, więc debiucik dopiero w Kielcach :lol: . Quote
Dominika1987 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 simbik napisał(a):Ja będę napewno i będzie to nasz debiucik w szczeniakach :lol: . Oooo to witam w klubie:cool3: Mój Shiro też będzie debiutował w szczeniakach. Już się boję, bo prawie w ogóle postawy nie ćwiczymy :wallbash:, no ale dobrze, że w szczeniakach można potknięcia na ringu wybaczyć:mdrmed: Quote
Recommended Posts