milamini Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A czy komuś udało się dodzwonić do oddziału?? Próbuję od 16-go,i nic. To jak ja mam potwierdzić tel??? Zawsze mnie to zastanawia, na całą Polskę dwie linie do dzwonienia, bardzo fajnie:angryy::angryy::angryy:. Do Warszawy i Legionowa jakoś idzie się, dodzwonić reszta oddziałów to koszmar:diabloti: Quote
jo-jo Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 milamini napisał(a):A czy komuś udało się dodzwonić do oddziału?? Próbuję od 16-go,i nic. To jak ja mam potwierdzić tel??? Zawsze mnie to zastanawia, na całą Polskę dwie linie do dzwonienia, bardzo fajnie:angryy::angryy::angryy:. Do Warszawy i Legionowa jakoś idzie się, dodzwonić reszta oddziałów to koszmar:diabloti: Wcale nie ja jakoś dałam radę, chodź co prawda to prawda łatwiej było mi się do Poznania dodzownić niż do Kielc ale po kilku próbach i tam się dodzowniłam ;-) Quote
simbik Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 jo-jo napisał(a):Wcale nie ja jakoś dałam radę, chodź co prawda to prawda łatwiej było mi się do Poznania dodzownić niż do Kielc ale po kilku próbach i tam się dodzowniłam ;-) Potwierdzam :lol: , robiłam trzy podejścia (trzy kolejne dni: pn, śr i pt)... no i w końcu kazałam zadzwonić mężowi - jemu się udało. Wniosek poproś kogoś, żeby zadzwonił za Ciebie - to działa :evil_lol: . Quote
MichalMi Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 słuchajcie, nie jest aż tak źle. do Poznania dodzwoniłem się za pierwszym razem, a do Kielc za trzecim :) a swoją drogą- czy wiecie kiedy będą stawki w necie? Quote
Elitesse Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Tomek67 napisał(a):Do wystawy mniej niż miesiąc:diabloti: :eviltong: , więc jak nic 3 tygodnie czekania:lol: nie kracz Tomeczku :mad: :evil_lol: Quote
tybetan Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 simbik napisał(a):Potwierdzam :lol: , robiłam trzy podejścia (trzy kolejne dni: pn, śr i pt)... no i w końcu kazałam zadzwonić mężowi - jemu się udało. Wniosek poproś kogoś, żeby zadzwonił za Ciebie - to działa :evil_lol: .Chyba skorzystam z tego rozwiązania - ja próbowałam 3 dni uparcie co kilka minut w godzinach urzędowania oddziału - jedyne co osiągnęłam to przesłałąm faxem dowód wpłaty ale ludzkiego głosu w słuchawce nie miałam zaszczytu usłyszec Quote
jo-jo Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 MichalMi napisał(a):słuchajcie, nie jest aż tak źle. do Poznania dodzwoniłem się za pierwszym razem, a do Kielc za trzecim :) a swoją drogą- czy wiecie kiedy będą stawki w necie? Michał, stawki mają być tak ok. 2 tygodnie przed wystawą, a przynajmniej powinny być ;-)) tybetan napisał(a):Chyba skorzystam z tego rozwiązania - ja próbowałam 3 dni uparcie co kilka minut w godzinach urzędowania oddziału - jedyne co osiągnęłam to przesłałąm faxem dowód wpłaty ale ludzkiego głosu w słuchawce nie miałam zaszczytu usłyszec Najlepiej dzwonić tak ok. jak zostanie im 30 minut pracy lub przed samym końcem bo wtedy ja się zawsze dodzwaniam, na sam koniec;-) Quote
flashka-g Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 dobrze by było jakby stawki były, w sumie potwredzenie mailem dostałam...ale kto to wie co może sie wydarzyć, juz zagineło moje zgłoszenie dwa razy w tym roku. Quote
Błyskotka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Udało mi się dodzwonić do oddziału i moja sunia jest przyjęta :multi::multi::multi:. Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Czy ktos moglby zrobic przeciek i przy okazji zapytac o ilosc zgloszonych bernardynow? ;] Quote
Błyskotka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ja pytałam o Chowy to powiedziano mi że 11 albo 17. A gdy chciałam wiedzieć dokładnie to powiedziano mi że przed wystawą będzie stawka podana na stronie oddziału bo teraz mają tam istny rozgardiasz. Quote
Martyna Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ciezko bylo, ale sie dodzwonilam, chcialam potwierdzic zgloszenia, pani nie bylo 5 minut, szukala , szukala i nie znalazla... :mad: ale chyba nie chciala, bo az trudno mi uwierzyc, ze zginely az 3 zgloszenia... dwa potwory zglaszala moja koleznka, ja pozniej jednego jeszcze doglosilam :-) ech no trudno pczekam na stawki :evil_lol: Quote
milamini Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Wczoraj mi się udało dodzwonić:razz:, doszło, no to Mila jedzie:multi: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 A nam nie doszły potwierdzenia, na meile nie odpisują i sama nie wiem... Dodzwonić też się nie da. Quote
Iwa-R Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ja nie wiem jak Wy to robicie, ja próbowałam mnóstwo razy i za każdym razem było zajęte. W końcu zrezygnowana zadzowniłam około 20 (czyli teoretycznie po godzinach pracy) więc nie liczyłam, że w ogóle ktoś podniesie słuchawkę, ale na szczęście dodzwoniłam się za pierwszym razem. Jesteśmy przyjęci. Quote
AlaNowak Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ja ajde tam tylko w roli handlera no i na mlodego prezentera oczywiscie:) Quote
Natalia_W Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ja sie wlasnie dodzwonilam ale Pan niezbyt mily :( powiedzial ze mam za godzine dzwonic bo teraz to on mi nic nie powie :/ a za godzine napewno nie uda mi sie dodzwonic... rewelacja :( Quote
Gośka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Jak ja dzwoniłam to mi powiedzieli tak samo, ale jakoś dałam radę dodzwonić się potem, więc Natalio trzymam kciuki żeby i Tobie się udało :p My będziemy w niedzielę z dużym biały pudlem weteranem i czarną miniaturką suczką. Quote
Natalia_W Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 No i dzwonie, dzwonie, dzwonie i nic :(:(:( Quote
Gośka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Mnie odesłali dosc szybko odp jak mailem wysłałam wpłate. Quote
Natalia_W Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Jestesmy przyjeci!!!!!!!!!! Wiec bede z moimi dwoma Sznaucerkami Pieprz i Sól :):):) Ciesze sie baaaardzo :) mam nadzieje, ze z moim najmlodszym sznaucerkiem uda nam sie rozpoczac Ml.Ch a jego tatus jedzie sobie rekreacyjnie ;) Pozdrawiam:) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dzwonie i nic :( Ale walczymy :) Quote
Elitesse Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Natalia_W napisał(a):Jestesmy przyjeci!!!!!!!!!! Wiec bede z moimi dwoma Sznaucerkami Pieprz i Sól :):):) Ciesze sie baaaardzo :) mam nadzieje, ze z moim najmlodszym sznaucerkiem uda nam sie rozpoczac Ml.Ch a jego tatus jedzie sobie rekreacyjnie ;) Pozdrawiam:) tu Gucio juz taki duzy ze na mlodziez sie lapie ? :crazyeye: ale ten czas leci !! Quote
Natalia_W Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 na Swiatowce brakuje mu zaledwie dwoch dni... do mlodziezy... To juz spory chlopak jest :) Quote
Cavisia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 My też przyjęte, ale ile nerwów :(. Za to wielki minus. Jakaś straszna głupota, że nie wysyłają potwierdzenia mailem. Quote
Recommended Posts