Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

Posted

A czy komuś udało się dodzwonić do oddziału?? Próbuję od 16-go,i nic. To jak ja mam potwierdzić tel??? Zawsze mnie to zastanawia, na całą Polskę dwie linie do dzwonienia, bardzo fajnie:angryy::angryy::angryy:. Do Warszawy i Legionowa jakoś idzie się, dodzwonić reszta oddziałów to koszmar:diabloti:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

milamini napisał(a):
A czy komuś udało się dodzwonić do oddziału?? Próbuję od 16-go,i nic. To jak ja mam potwierdzić tel??? Zawsze mnie to zastanawia, na całą Polskę dwie linie do dzwonienia, bardzo fajnie:angryy::angryy::angryy:. Do Warszawy i Legionowa jakoś idzie się, dodzwonić reszta oddziałów to koszmar:diabloti:

Wcale nie ja jakoś dałam radę, chodź co prawda to prawda łatwiej było mi się do Poznania dodzownić niż do Kielc ale po kilku próbach i tam się dodzowniłam ;-)

Posted

jo-jo napisał(a):
Wcale nie ja jakoś dałam radę, chodź co prawda to prawda łatwiej było mi się do Poznania dodzownić niż do Kielc ale po kilku próbach i tam się dodzowniłam ;-)

Potwierdzam :lol: , robiłam trzy podejścia (trzy kolejne dni: pn, śr i pt)... no i w końcu kazałam zadzwonić mężowi - jemu się udało. Wniosek poproś kogoś, żeby zadzwonił za Ciebie - to działa :evil_lol: .

Posted

simbik napisał(a):
Potwierdzam :lol: , robiłam trzy podejścia (trzy kolejne dni: pn, śr i pt)... no i w końcu kazałam zadzwonić mężowi - jemu się udało. Wniosek poproś kogoś, żeby zadzwonił za Ciebie - to działa :evil_lol: .
Chyba skorzystam z tego rozwiązania - ja próbowałam 3 dni uparcie co kilka minut w godzinach urzędowania oddziału - jedyne co osiągnęłam to przesłałąm faxem dowód wpłaty ale ludzkiego głosu w słuchawce nie miałam zaszczytu usłyszec

Posted

MichalMi napisał(a):
słuchajcie, nie jest aż tak źle.
do Poznania dodzwoniłem się za pierwszym razem, a do Kielc za trzecim :)
a swoją drogą- czy wiecie kiedy będą stawki w necie?

Michał, stawki mają być tak ok. 2 tygodnie przed wystawą, a przynajmniej powinny być ;-))

tybetan napisał(a):
Chyba skorzystam z tego rozwiązania - ja próbowałam 3 dni uparcie co kilka minut w godzinach urzędowania oddziału - jedyne co osiągnęłam to przesłałąm faxem dowód wpłaty ale ludzkiego głosu w słuchawce nie miałam zaszczytu usłyszec

Najlepiej dzwonić tak ok. jak zostanie im 30 minut pracy lub przed samym końcem bo wtedy ja się zawsze dodzwaniam, na sam koniec;-)

Posted

Ja pytałam o Chowy to powiedziano mi że 11 albo 17. A gdy chciałam wiedzieć dokładnie to powiedziano mi że przed wystawą będzie stawka podana na stronie oddziału bo teraz mają tam istny rozgardiasz.

Posted

Ciezko bylo, ale sie dodzwonilam, chcialam potwierdzic zgloszenia, pani nie bylo 5 minut, szukala , szukala i nie znalazla... :mad: ale chyba nie chciala, bo az trudno mi uwierzyc, ze zginely az 3 zgloszenia... dwa potwory zglaszala moja koleznka, ja pozniej jednego jeszcze doglosilam :-) ech no trudno pczekam na stawki :evil_lol:

Posted

Ja nie wiem jak Wy to robicie, ja próbowałam mnóstwo razy i za każdym razem było zajęte.

W końcu zrezygnowana zadzowniłam około 20 (czyli teoretycznie po godzinach pracy) więc nie liczyłam, że w ogóle ktoś podniesie słuchawkę, ale na szczęście dodzwoniłam się za pierwszym razem. Jesteśmy przyjęci.

Posted

Jak ja dzwoniłam to mi powiedzieli tak samo, ale jakoś dałam radę dodzwonić się potem, więc Natalio trzymam kciuki żeby i Tobie się udało :p
My będziemy w niedzielę z dużym biały pudlem weteranem i czarną miniaturką suczką.

Posted

Jestesmy przyjeci!!!!!!!!!! Wiec bede z moimi dwoma Sznaucerkami Pieprz i Sól :):):) Ciesze sie baaaardzo :) mam nadzieje, ze z moim najmlodszym sznaucerkiem uda nam sie rozpoczac Ml.Ch a jego tatus jedzie sobie rekreacyjnie ;) Pozdrawiam:)

Posted

Natalia_W napisał(a):
Jestesmy przyjeci!!!!!!!!!! Wiec bede z moimi dwoma Sznaucerkami Pieprz i Sól :):):) Ciesze sie baaaardzo :) mam nadzieje, ze z moim najmlodszym sznaucerkiem uda nam sie rozpoczac Ml.Ch a jego tatus jedzie sobie rekreacyjnie ;) Pozdrawiam:)

tu Gucio juz taki duzy ze na mlodziez sie lapie ? :crazyeye: ale ten czas leci !!