efra-husky Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Godelaine napisał(a):No to my też mamy się czym pochwalić. CWC, CACIB i BOB! No i ukończony dorosły championat :) A to wszystko w sporej mierze dzięki elfra-husky! :) Gabi, dzięki raz jeszcze! :buzi: Co do samej wystawy. Nie wiem, czemu w Kielcach w 2008 nie będzie CACIBówki. Duże, przestronne hale, dość spore ringi, dobra organizacja, sprawna obsługa ringowa, ładne pucharki. No i do tego fajny klimat. Czegóż chcieć więcej? :) Bogusiu nie masz za co dziękować ;) Było nam niezmiernie miło z wami podróżować :p i bardzo się cieszymy, że mogłyśmy pomóc. Jak widać po waszym wyniku warto było jechać :cool3: Quote
Miśka79 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 (powtórzę za Dudziaczkiem) podziękowania dla Asiaczek, Donya, Moka1 za obdarowanie kieleckich psiaków i kotów. Jestesmy bardzo wdzięczne:):)w ich imieniu Quote
Miśka79 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 (powtórzę za Dudziaczkiem) podziękowania dla Asiaczek, Donya, Moka1 za obdarowanie kieleckich psiaków i kotów. Jestesmy bardzo wdzięczne:):) Quote
MichalMi Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 a u nas: BATORY zdobył CWC, CACIB, NPwR, Zwycięzca Rasy i III BOG :multi: Quote
Ajronowa Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Nam sie udało zdobyc w debiucie w klasie posredniej CWC i Res CACiB:multi: I kilka fotek, za jakos... sorry...:roll: Quote
ewelinka_m Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 http://www.zkwpkielce.republika.pl/fotki07.html troszkę zdjęć z wystawy na stronie zk Quote
Kaladan Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Zna ktoś wyniki gordonów i BOG VII ? :p Wyniki gordonów: PSY klasa młodzieży ARAGON z Ojcowskiej Doliny - I, dosk, Zw.Młodzieży, NJwR ASTI z Ojcowskiej Doliny - II, dosk klasa otwarta TOKAJ Klan Basów - I, CWC, res.CACIB CHABAZ Harpol - II, dosk klasa championów RUBID Kaladan - I, CWC, CACIB, BOB Suki klasa szczeniąt GIPSY QUEEN Shadow Dog - nieobecna klasa pośrednia ARTEMIS Czarno-Rude Piękności - I, dosk, CWC AFRODYTA Czarno Rude Piękności - II, dosk klasa otwarta SOBÓTKA Harpol - CWC, res. CACIB (chyba) klasa championów ZAMBIA Tesab - I, CWC, CACIB Quote
Asiaczek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Mudik napisał(a):Gratulacje Asiaczki i dla Charcików Brawo!!! Dzieki, dzięki, Mudik!:lol: Brzdąc napisał(a):naszym jamniczką tez poszło całkiem dobrze i tak Brzdace wypadły nastepująco: jamnik szorstkowłosy króliczy Hip Hip Hurra Brzdąc-Zw.Mł.+BOB (skończył Ch.Mł.) jamnik szorstkowłosy miniaturowy: Lennon Brzdąc-Zw.Mł.+BOB + III BOG Julissa Lisant Koh-I-noor Kon-Tiki -CWC,CACIB Panienka z Okienka Brzdąc-Zw.Mł.,NSwR a na grupie IV 1.długowłosy Standard- Carelli Światołdycz 2.Krótkowłosy standard- Quax 3.szorstkowlosy miniaturowy-Lennon Brzdąc GRATULACJE!!! lavinia napisał(a):To i my się pochwalimy - PABLO PICASSO Milagnes - dosk1, CWC, Res.CACIB GRATULACJE!!! Elitesse napisał(a):moja coreczka ALBA ASTRA Elitesse - CWC CACIB i BOB :multi::multi::multi: GRATULACJE!!! Ewelinaa napisał(a):Pudelki z mojej hodowli dzis wywalczyły: FABIANO Karmazynowy Błękit V1 dosk. ZWYCIĘZCA MŁODZIEŻY uk. MŁODZIEŻOWY CHAMPION POLSKI EFENDI STAR OF MUSIC Karmazynowy Błękit V1 dosk. CWC, BOS, CACIB uk. CHAMPION POLSKI rozp. INT.CH GRATULACJE!!! moon_light napisał(a):A mój 9 mieś Figaro I dosk. Zw.Mł. Naj Junior :multi::multi::multi: strasznie sie ciesze :) GRATULACJE!!! ewelinka_m napisał(a):gratulacje dla wszystkich :multi::multi: oceny widzę doskonałe :multi::multi: Asiaczek jeszcze raz dziękujemy za wszystko ! Nie ma sprawy! Cieszę się, że mogłam pomóc.:lol: skubi napisał(a): I nas tam zawiało i chyba się opłacało... Bluesek w młodzieży - Dosk2 Vega - Dosk1, CWC, CACIB. Vega skończyła Inierchampiona :loveu::loveu::loveu: GRATULACJE!!! Basik napisał(a):Gratulacje dla dogomaniaków, którzy jak zwykle "nakosili" w Kielcach!!!!!!!!! Ja wystawiałam doga argentyńskiego Cano del Grande Casador Branco - nie mój, ale prawie jak mój, ponieważ z nim pracuję i go pokazuję - wynik - CWC, CACIB, BOB i śliczny opis... Na bestach nie zostawaliśmy - mój samochód na warsztacie, wiec nie ja decydowałam... GRATULACJE!!! Talagia napisał(a): A my dziś calkiem okej :razz: Raven dosk I, CWC, a Lilianek WO i I lokata w szczeniorkach :diabloti: potem wrzuce troche zdjec z finałów itp ;) GRATULACJE!!! Miśka79 napisał(a):(powtórzę za Dudziaczkiem) podziękowania dla Asiaczek, Donya, Moka1 za obdarowanie kieleckich psiaków i kotów. Jestesmy bardzo wdzięczne:):)w ich imieniu Podziękowania należą się także Gosi D. (whippet),Sylrwia, Ewie z Muniem (wyzeł węgierski), Artur (basenji), kolezance z gończym polskim i pewnie jeszcze kilku innym osobom... Ajronowa napisał(a):Nam sie udało zdobyc w debiucie w klasie posredniej CWC i Res CACiB:multi: GRATULACJE!!! Quote
ewelinka_m Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Asiaczek napisał(a): Podziękowania należą się także Gosi D. (whippet),Sylrwia, Ewie z Muniem (wyzeł węgierski), Artur (basenji), kolezance z gończym polskim i pewnie jeszcze kilku innym osobom... Wiemy Asiaczku, także podziękuj jeszcze raz w naszym i psim imieniu :loveu: tylko tych wszystkich dobrych dusz było,że nie sposób spamiętać Quote
nordic blue Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 KIELCE CACIB 17.11 ( SOBOTA) SĘDZIA: PETER HARSANYI WĘGRY BIS JUNIOR 1. SIBERIAN HUSKY Nordic Blue FCI BRILLIANT SHOOTING STAR:multi: ZW.MŁ.NJwR, BOB, IV BOG, BIS JUNIOR reszty psiaków niepamiętam:shake: MOŻE KTOŚ ROZPOZNA SWOJA POCIECHE:loveu: Quote
Goldenka 02 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Gratulacje!!! - dla wszystkich!!! My tym razem tylko doskonała ( jak zwykle wina sędziny :diabloti:;)) ale na MP mamy 4 (niedziela, gr. młodsza) jak ktoś ma fotki z MP z niedzieli to koniecznie wstawić! Quote
Martyna Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Gratulki dla wszystkich :-) no i ja sie musze pochwalic :-) z naszej ekipy dojechalam tylko ja i nasze psie dziecko, ale plan wykonany w 100% :D:D:D Compendio Aruba dosk, Zw.Ml, NJwR Reklama Canes Beati dosk, CWC, CACIB :loveu: Quote
ola_leon Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Martyna, robiłaś jakieś fotki na finałach? Może mój tleniony flat się załapał?:cool3: Quote
McDzik Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='ewelinka_m']http://www.zkwpkielce.republika.pl/fotki07.html troszkę zdjęć z wystawy na stronie zk Ale syto zdjęć, ktoś chyba lubiał chow-chowy ^^ No, ale napisali "Więcej zdjęć wkrótce", to trzymam za słowo ^^ Quote
McDzik Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ewelinka_m napisał(a):a kto zgarnął BIS-a? :razz: Tradycyjnie - AMERICAN DOLLAR z Arislandu (Ch.PL, RUS, SK, BL, E, GIB, CZ, H, P, F, PLR, ESP, Mł.Ch.PL) - seter irlandzki .. wystawa to chyba już tylko dla przyjemności ;-) Quote
BeataG Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Hm, to w końcu seter czy border? Mnie ze zdjęć wynika, że jednak border. :evil_lol: Quote
Agasia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dollar nie byl nawet na pudle na grupie, więc BISa chyba też wziąć nie mogl :D Quote
Talagia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dokładnie ;) BISa na 100% wzial BC. A ja juz powoli zrzucam fotki z aparatu :evil_lol: Quote
Magot Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 BiS-a wziąl border;) Talagia, miło było mi Cię poznać:diabloti: I wrzucaj zdjęcia koniecznie! Quote
Recommended Posts