Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że znajomi nie jadą do Kielc :( Dlatego PILNIE szukam transportu dla siebie i suczki (może jechać na kolanach) z okolic Gliwic na sobotę. Oczywiście dokładam się do paliwa.

Edit:

W razie czego jestem w stanie dojechać do Katowic. Przyznaję, jestem lekko zdesperowana. Bo belgi idą na początku wystawy, a korzystając z jedynego rozsądnego połączenia PKP, na terenie Targów będę dobrze po 10 :(

Posted

Mam pytanie do wszystkich mieszkańców Kielc i okolic: jak przedstawia się u wsz sytuacja drogowa? Na południu jest aż tak źle, jak podaą w wiadomościach?
Jeśli jest też ktoś oriętujący się w stanie dróg z Gdańska do Kielc (przez Toruń, Łódź) mógł by mi coś o tym napisać... :lol::lol::lol:

Posted

Godelaine napisał(a):
Właśnie się dowiedziałam, że znajomi nie jadą do Kielc :( Dlatego PILNIE szukam transportu dla siebie i suczki (może jechać na kolanach) z okolic Gliwic na sobotę. Oczywiście dokładam się do paliwa.

Edit:

W razie czego jestem w stanie dojechać do Katowic. Przyznaję, jestem lekko zdesperowana. Bo belgi idą na początku wystawy, a korzystając z jedynego rozsądnego połączenia PKP, na terenie Targów będę dobrze po 10 :(

Godelaine jeśli była byś w stanie dojechać do Krakowa to mogę cię zabrać. Przez śląsk niestety nie jadę. Mogła byś dzisiaj do mnie przyjechać ;)
Przenocowała byś się u mnie a rano byśmy pojechały podbijać Kielce ;)

Jak coś to pisz do mnie na GG - 5396225

Natomiast drogi przynajmniej w Krakowie są okropne :shake: Jest okropnie ślisko a śniegu ogrom :p Dzisiaj odśnieżaliśmy ponad 30 cm zaspy śniegu :p

Posted

efra-husky napisał(a):
Godelaine jeśli była byś w stanie dojechać do Krakowa to mogę cię zabrać. Przez śląsk niestety nie jadę. Mogła byś dzisiaj do mnie przyjechać ;)
Przenocowała byś się u mnie a rano byśmy pojechały podbijać Kielce ;)

Dzięki za propozycję, czytając takie posty, wraca wiara w człowieka :) Niestety (z powodu kilku spraw do załatwienia) nie dam rady dojechać jeszcze dziś do Krakowa. A o której planujecie wyjechać rano?

Posted

Witam wszystkich!
Będziemy w imieniu TOZ-u Kielce zbierać datki do puszki na nasze "bezdomniaki"na wystawie.Zima w pełni a one na działce w budach:( i przede wszystkim zachęcać do adopcji. Ja z dwoma dziewczynami będę zbierać w sobotę od 13 do 17 i w niedzielę od 11 do 13.Będziemy miec zdjęcia psinek ze sobą więc zapraszam do pooglądania i wrzucenia symbolicznej złotówki. To link do naszej kieleckiej dogomanii-można zobaczyć nasze kieleckie bidy, którym sie nie poszcześciło w życiu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042&highlight=erka

Posted

Godelaine napisał(a):
Dzięki za propozycję, czytając takie posty, wraca wiara w człowieka :) Niestety (z powodu kilku spraw do załatwienia) nie dam rady dojechać jeszcze dziś do Krakowa. A o której planujecie wyjechać rano?

Wyjazd planuję jutro około godziny 7-ej rano

Posted

Miśka79 napisał(a):
Witam wszystkich!
Będziemy w imieniu TOZ-u Kielce zbierać datki do puszki na nasze "bezdomniaki"na wystawie.Zima w pełni a one na działce w budach:( i przede wszystkim zachęcać do adopcji. Ja z dwoma dziewczynami będę zbierać w sobotę od 13 do 17 i w niedzielę od 11 do 13.Będziemy miec zdjęcia psinek ze sobą więc zapraszam do pooglądania i wrzucenia symbolicznej złotówki. To link do naszej kieleckiej dogomanii-można zobaczyć nasze kieleckie bidy, którym sie nie poszcześciło w życiu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042&highlight=erka

Miska ja to juz tu mam pżlan do kogo mamy zajzec :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Idziewczyny namawiam od tygodnia heh :razz:

Posted

DuDziaczek - ja już rozesłałam wici do zaprzyjaźnionych basków i właścicieli innych ras o wsparcie finansowe i rzeczowe. Myslę, że nie wrócicie z pustymi rękami z wystawy. Obysmy się tylko spotkali!!!
Pzdr.

Posted

Godelaine napisał(a):
Przyznaję, jestem lekko zdesperowana. Bo belgi idą na początku wystawy, a korzystając z jedynego rozsądnego połączenia PKP, na terenie Targów będę dobrze po 10 :(

A skąd wiesz, że będą na początku?:cool3: Masz skądś plan sędziowania z godzinami? Bo ja się zastanawiam o której są cockery..

Posted

Mam miejsce dla 1 osoby z grzecznym psem na niedzielę na trasie Rzeszów - Kielce. Kontakt proszę na priv an maila bo Dogo mi wariuje i nie wczytuje stron. Wejscie tu trwało pół godziny. Mój mail bura4@wp.pl

Posted

meta napisał(a):
czy ktos jest w stanie powiedziec czy z dworca jest daleko na wystawe? i czy sa dobre polaczenie autobusami lub czy ew taxa drogo wyjdzie?

W ubieglym roku taksowka kosztowala 20 zl a jechalismy prawie na drugi koniec miasta :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
DuDziaczek - ja już rozesłałam wici do zaprzyjaźnionych basków i właścicieli innych ras o wsparcie finansowe i rzeczowe. Myslę, że nie wrócicie z pustymi rękami z wystawy. Obysmy się tylko spotkali!!!
Pzdr.

A mnie pominęlas?? :evil_lol: ok jak juz wiem, to co nie co postaram sie pomóc :)

Posted

Mała_Tybetanka napisał(a):
W ubieglym roku taksowka kosztowala 20 zl a jechalismy prawie na drugi koniec miasta :roll:

super, dzieki :p da sie przezyc