Talagia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Iwona1984 napisał(a):my jestesmy w szczeniaczkach jeszcze i dlatego tak malo jest nas:evil_lol: W angolcach az 5 szczeniaków :diabloti: A niby taka malo popularna rasa ;) Quote
Magot Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Iwona1984 napisał(a):a u mnie 1 ;):evil_lol: Ale malutko:-o Quote
pingwinek=] Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 a my mamy w stawce 26 suczek(w naszej klasie) Quote
bodzia78 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 'pingwinek= napisał(a):;8718726']a my mamy w stawce 26 suczek(w naszej klasie) Ja mam w yorkach 7 konkurentów :D a w collakach 2 (ale w weteranach i z 1 sunia wcale nie "wstyd" "przegrac") Quote
lavinia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 a u nas w buldożerach 7 chłopaków....zobaczymy co się da zrobić....... Quote
DuDziaczek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 No wszystkim zycze powodzenia :loveu::loveu::loveu: A dziewczyny juz wiem jak mnei poznacie :cool3: bede chodzila i zebrala o datki na nasze kielceckie tozowskie psiaki :eviltong: Czyli bede ja i ewelinka m :roll: Ale wczesniej jakies inne babki z tozu maja chodzic :lol: Ale jak zobaczycie 2 mlode osobki i jedna (mnie) chcaca wzmiziac wszystkie psiaki :razz: to prosze podejs i nikiem z dgm zarzucic :diabloti: To sobie pogadamy :cool3: A Wy mnie z ta puszka bardziej rozpoznacie niz ja was.. ;) I niech mi tylko ktos sprobuje symbolicznych 2 zl nie wrzucic to....:diabloti: Quote
Cavisia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Moja Abra w otwartej 9 konkurentek ;) . Ja to mam szczęście do takich wystaw.Tam gdzie konkurencji mało, mnie też nie ma! Quote
Asiaczek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 DuDziaczek napisał(a):No wszystkim zycze powodzenia :loveu::loveu::loveu: A dziewczyny juz wiem jak mnei poznacie :cool3: bede chodzila i zebrala o datki na nasze kielceckie tozowskie psiaki :eviltong: Czyli bede ja i ewelinka m :roll: Ale wczesniej jakies inne babki z tozu maja chodzic :lol: Ale jak zobaczycie 2 mlode osobki i jedna (mnie) chcaca wzmiziac wszystkie psiaki :razz: to prosze podejs i nikiem z dgm zarzucic :diabloti: To sobie pogadamy :cool3: A Wy mnie z ta puszka bardziej rozpoznacie niz ja was.. ;) I niech mi tylko ktos sprobuje symbolicznych 2 zl nie wrzucic to....:diabloti: A będziesz w sobotę? Bo ja bardzo chetnie coś tam wrzuce do puszeczki...:lol: Imysle, że moi znajomi i przyjaciele, obecni tego dnia w Kielcach, nie będa oponwali przeciwko "puszce". Pzdr. Quote
DuDziaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No pewnie ja bedei w sobote i w niedziele :loveu: do samego konca :cool1: W sobote tak kolo 13 a w niedziele to juz od samego rana :razz: Wczoraj sie wrobilam w zbieranko :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 No to czekamy na pojawienie się DuDziaczka z puszką:lol: przy ringu basenji. pzdr. Quote
lavinia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 DuDziaczek, to wpadnij też do buldożków w Niedzielę, coś do puszeczki wrzucimy :lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 na amstaffy tez wpadnij to coś tam skrobniemy do puszeczki:razz::razz::razz: Quote
Magot Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 DuDziaczek, na pewno coś Ci wrzucę, o ile na spaniele zajrzysz:eviltong: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Talagia napisał(a):Właśnie dostaliśmy potwiedzenia ;) my jeszcze czekamy z niecierpliwością:razz: Quote
ewelinka_m Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 dziękujemy za wszystkie oferowane datki do puszek :loveu: zwłaszcza teraz będą potrzebne bo pustki są a tyle psów do uratowania :shake: ja niestety w tym roku będę bez aparatu akurat teraz sie zepsuł i chyba nie uda sie go naprawić do czasu wystawy :placz: ale o zdjęcia z zk się postaram Quote
MichalMi Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Czy znane Wam są warunki drogowe panujące na siódemce (Warszawa - Kielce)? - zastanawiam się ile czasu zostawić sobie w zapasie na dojazd. I jeszcze kwestia organizacyjna - czy będzie plan z godzinami sędziowania poszczególnych ras? Quote
DuDziaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 no dzekujemy za ofiarnosc :loveu: kazdy grosz sie liczy :cool3: Na nasze psiaki w miesiacu wydajemy okolo 450 zl :placz: nie liczac kotkow :shake: W tozie glownie 2 osoby zajmuja sie sprawami psow... No i jeszcze ja i ewewlinka wiec w sumie 4.... A reszta to osoby opiekujace sie kotami... I coz... wczoraj zostalo powiedziane.. ze koniec musimy sie ograniczyc :angryy: Ale jak sie tu ograniczyc :placz: I kurcze te pieniazki co do puszki zbierzemy owszem pojda na sprawy Tozu szkoda tylko ze... ja tam jestem po to zeby zebrac na nasze psiaki a nie zeby mi na kolejnym zebraniu powiedzieli KONIEC funduszy brak :shake: Ewelinkja mam szyderczy plan :razz: moze pomyslmy o dodakowej puszeczce na nasze psiaki :PROXY5: Coz plan perfidny ale moze kasa poszlaby na nasze psiaki :razz: A Wy dziewczyny nie myslcie sobie tylko ze ja to jakas uchynieta jestem... ale ostatni wplata poszla na konto tozu 1000 zl.. Od dziewczyny z dgm ktora zbierala szczegolniena nasze psiaki.. bylo to uwzglednione w przekazie.. ale widzicie nikogo to nei obchodzi :angryy: Quote
Magot Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Kurcze... ciężka sprawa:shake: Mam nadzieję, że dużo uzbieracie:buzi: Quote
DuDziaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ale mam nadziej ze nasze kochane dgm nas nie zawiada i do puszeczki cos wrzuca :cool3: tylko mi powiedzcie terminy gdzie mamy zajzec i kiedy :razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 mily pan listonosz przyniósł potwierdzenie:multi: Quote
tylko psy Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 A my jeszcze czekamy na potwierdzenie..... P.S. ja też chętnie coś wrzuce do puszeczki (jeśli przyjdziesz pod ring goldków):) Quote
ewelinka_m Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 z puszką będziemy chodzić po wszystkich halach :p takze każdy będzie miał okazję się dorzucić Quote
Love-Wab Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 JA potwierdzenie na mp dziś dostalam :D Quote
DuDziaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ewelinka_m napisał(a):z puszką będziemy chodzić po wszystkich halach :p takze każdy będzie miał okazję się dorzucić tylko zeby wystawcy ze swoimi pieszczochami nei byli zbyt zajeci soba :eviltong: A swoja droga to podejde pod kazdy ring i krzykne nickiem z dgm :evil_lol: Nie ale poznac nas bedzie prosto :roll: 2 wariatki :diabloti: Wiec pieniazki na nas szykujcie :razz: A tak na serio to jezeli macie tez jakas nie potrzebka karme ktorej pies odmowil jedzenia czy stare obrozki szelcie smycze... nawet kocyki... Wszystko mile widziane... :roll: Domyslam sie ze nikt z takimi tobolami na wystawe nie jedzie ale jakbyscie mnieli na zbyciu to uprzedzam :eviltong: Quote
Recommended Posts