Talagia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Magda:) napisał(a):Cholerka, Wam to dobrze, my mamy aż 3 konkurentki:diabloti::-(:shake: Konkurentki? :razz: W jednej klasie? :diabloti: Quote
Magot Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No faktycznie, oczywiście co poprzekręcałam;) Powinno być, że ogólnie w szczeniakach- cockerach poza nami są 3 suki. Quote
Magot Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Talagia napisał(a):Konkurentki? :razz: W jednej klasie? :diabloti: Okej, już sie poprawilam Quote
mindgame Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 a w mojej klasie jest aż 16 suk <olaboga> ciężko :( Quote
Domi i Bijou Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Filek zgłoszono 6 :) Bijou w klasie pośredniej startuje ze swoją siostrzyczką - Baby Lady. Sędziować będzie Jadwiga Niciewicz. Zna ktoś tę sędzinę? Quote
Talagia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Magda:) napisał(a):No faktycznie, oczywiście co poprzekręcałam;) Powinno być, że ogólnie w szczeniakach- cockerach poza nami są 3 suki. U nas jest łącznie 5 szczeniaczków, co jest naprawde sporą liczbą :-o:-o Angole szaleją ;) Quote
AlaNowak Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 To babeczka z lodzi- dobrze kojarze??? znam ja tylko z tamtejszego sekretariatu- zapytaj lepiej w dzaile sedziowie;) Quote
Magot Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Talagia napisał(a):U nas jest łącznie 5 szczeniaczków, co jest naprawde sporą liczbą :-o:-o Angole szaleją ;) Fajnie, że tyle szczenięcych ciapków:loveu: Ale Liluś i tak jest the best:cool3: Quote
dr_mario Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 a czy ja jestem slepy czy nie ma godzin? Quote
Florka_xyz Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Przyznam ze zaskoczyla mnie stawka na Kielce ja w jednej klasie w siberian husky mam 19 suk :razz: ale widze ze nie tylko w husky sie pozjezdzalo ludzi :lol: Quote
Liderowa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Florka_xyz napisał(a):Przyznam ze zaskoczyla mnie stawka na Kielce ja w jednej klasie w siberian husky mam 19 suk :razz: ale widze ze nie tylko w husky sie pozjezdzalo ludzi :lol: No nie tylko...:evil_lol:Mój kundel ma 13 konkurentów. Quote
Tecia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Czy ktos z Krakowa wybiera sie moze autkiem? Mialabym ogromna prosbe. Prosze o priv. Quote
Gracjana Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ktos z Warszawy ma miejsce na sobotę dla dwóch osoby i 1 psa??? Quote
flashka-g Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Florka_xyz napisał(a):Przyznam ze zaskoczyla mnie stawka na Kielce ja w jednej klasie w siberian husky mam 19 suk :razz: ale widze ze nie tylko w husky sie pozjezdzalo ludzi :lol: a ja razem z Toba w klasie:eviltong: i to nie jednej;) Quote
Magot Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='aga616']katalog wystawowy: http://www.zkwpkielce.republika.pl/katalog2007.pdf Na stronie jest też plan sędziowania:multi: A czemu tylko Raptusek jedzie, a Toni nie?:-( Quote
efra-husky Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Tecia napisał(a):Czy ktos z Krakowa wybiera sie moze autkiem? Mialabym ogromna prosbe. Prosze o priv. Ja się wybieram ;) Quote
Florka_xyz Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 flashka-g napisał(a):a ja razem z Toba w klasie:eviltong: i to nie jednej;) O prosze :lol: a w jakiej jeszcze ??:razz: Quote
flashka-g Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Florka_xyz napisał(a):O prosze :lol: a w jakiej jeszcze ??:razz: w otwartej i championach;) Quote
Asiaczek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Gracjana']Ktos z Warszawy ma miejsce na sobotę dla dwóch osoby i 1 psa??? U nas w busie jest jeszcze sporo miejsca, bo jada tylko 3 osoby. Jezeli jesteś zainteresowana - proszę PW. Pzdr. Quote
Goldenka 02 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Iwona1984 napisał(a):a u mnie 1 ;):evil_lol: Zazdroszczę, my mamy 14 w stawce. Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Goldenka 02 napisał(a):Zazdroszczę, my mamy 14 w stawce. my jestesmy w szczeniaczkach jeszcze i dlatego tak malo jest nas:evil_lol: Quote
Recommended Posts