Goldenka 02 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja chcę stawki !!! :placz::placz::placz: Quote
Kaladan Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A gdzie dokładnie będą te świnki??? Będę w niedzielę oglądać pudle to może zerknę i na świnki?? Takie info jest na stronie kieleckiego związku: "W ramach wystawy 18.11.2007 (tylko w niedzielę) odbędzie się II Klubowa Wystawa Świnek Morskich.. w Pawilonie"C "od godz 10.00. zaprezentowanych zostanie ok.50-60 świnek różnych ras i odmian" Quote
Magot Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ech... chyba na katalog nie ma co dziś liczyć:shake: Quote
pingwinek=] Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ile ja mam czekac jeszcze na te stawki co :> zaczynam sie niecierpliwic :( Quote
AlaNowak Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 tylko psy napisał(a):W zeszłym roku były koło ringu głównego:lol: To pewnie uczta dla zwyciezcow byla:diabloti: Moj BB by sie od razu na cos takiego rzucil... kiedys ciachnal chomika, ktorego wzielm na ferie do szkoly i uciekl mi z klatki. znalazl go BB:diabloti: Quote
Talagia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):To pewnie uczta dla zwyciezcow byla:diabloti: Moj BB by sie od razu na cos takiego rzucil... kiedys ciachnal chomika, ktorego wzielm na ferie do szkoly i uciekl mi z klatki. znalazl go BB:diabloti: Świnki stały w takim miejscu, ze nie dało sie ich ominąc wchodząc na ring główny :evil_lol::evil_lol: Raven kilka razy próbował mnie zabić z ich powodu, szczegolnie, ze nie wpuszczali odrazu na ring przygotowawczy i wszyscy stali miedzy tymi prosiaczkami :diabloti: Quote
pingwinek=] Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 strasznie zaluje ze swiniaki beda w niedziele. a ja w sobote.. chetnie bym sobie popatrzyla, zwlaszcza ze sama bylam kiedys posiadaczka dwoch takich prosiaczkow :D Quote
karolka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Halo Oddział Kielce, bedzie katalog przedwystawowy ? Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 karolka napisał(a):Halo Oddział Kielce, bedzie katalog przedwystawowy ? fajnie by było...a i na potwierdzenie czekamy ;) Quote
Kika Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Co Wy opowiadacie - świnki wśród psów? Dwie wystawy na tym samym terenie. Quote
tylko psy Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Talagia napisał(a):Świnki stały w takim miejscu, ze nie dało sie ich ominąc wchodząc na ring główny :evil_lol::evil_lol: Raven kilka razy próbował mnie zabić z ich powodu, szczegolnie, ze nie wpuszczali odrazu na ring przygotowawczy i wszyscy stali miedzy tymi prosiaczkami :diabloti: Nasz na szczęście ich nie zauważył....:):lol: Quote
Goldenka 02 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):To pewnie uczta dla zwyciezcow byla:diabloti: Moj BB by sie od razu na cos takiego rzucil... kiedys ciachnal chomika, ktorego wzielm na ferie do szkoly i uciekl mi z klatki. znalazl go BB:diabloti: Mniam, maniam (dobrze że nie wygraliśmy):diabloti::diabloti::diabloti: Quote
DuDziaczek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 :cool3: Ale jak bya poprzednio ta wystawa swiniakow to jak sie jakas zadyma z psem robila to wiory lataly :evil_lol: Quote
AlaNowak Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 NO to moze bedzie zaraz oplacalny świnko-handling:evil_lol: Quote
Goldenka 02 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 tak:evil_lol: juz widzę świnkę robiącą zygzak:diabloti: Quote
aga616 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 katalog wystawowy: http://www.zkwpkielce.republika.pl/katalog2007.pdf Na stronie jest też plan sędziowania:multi: Quote
Elitesse Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 moja coreczka bedzie w klasie championow :) Quote
Kaladan Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 W końcu doczekaliśmy się stawki :) No w gordonach z wystawy na wystawę coraz więcej zgłoszeń. Chociaż 10 to i tak ciągle mało... Quote
Agasia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kaladan napisał(a):W końcu doczekaliśmy się stawki :) No w gordonach z wystawy na wystawę coraz więcej zgłoszeń. Chociaż 10 to i tak ciągle mało... Stawka wszystkich seterow jest bardzo ladna :) Powodzenia dla wszystkich seterzastych i nie tylko :) Quote
Talagia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Lilan ma jednego konkurenta, a Ravenek jest wyjątkowo sam :cool3::cool3: Quote
Agasia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Talagia napisał(a):Lilan ma jednego konkurenta, a Ravenek jest wyjątkowo sam :cool3::cool3: Bo szczeniaki to teraz najgorsza konkurencja :diabloti: Quote
Magot Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Talagia napisał(a):Lilan ma jednego konkurenta, a Ravenek jest wyjątkowo sam :cool3::cool3: Cholerka, Wam to dobrze, my mamy aż 3 konkurentki:diabloti::-(:shake: Quote
Recommended Posts