Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A gdzie dokładnie będą te świnki??? Będę w niedzielę oglądać pudle to może zerknę i na świnki??

Takie info jest na stronie kieleckiego związku:

"W ramach wystawy 18.11.2007 (tylko w niedzielę) odbędzie się II Klubowa Wystawa Świnek Morskich..
w Pawilonie"C "od godz 10.00. zaprezentowanych zostanie ok.50-60 świnek różnych ras i odmian"

Posted

tylko psy napisał(a):
W zeszłym roku były koło ringu głównego:lol:

To pewnie uczta dla zwyciezcow byla:diabloti: Moj BB by sie od razu na cos takiego rzucil... kiedys ciachnal chomika, ktorego wzielm na ferie do szkoly i uciekl mi z klatki. znalazl go BB:diabloti:

Posted

YaBear-CubCammy napisał(a):
To pewnie uczta dla zwyciezcow byla:diabloti: Moj BB by sie od razu na cos takiego rzucil... kiedys ciachnal chomika, ktorego wzielm na ferie do szkoly i uciekl mi z klatki. znalazl go BB:diabloti:

Świnki stały w takim miejscu, ze nie dało sie ich ominąc wchodząc na ring główny :evil_lol::evil_lol: Raven kilka razy próbował mnie zabić z ich powodu, szczegolnie, ze nie wpuszczali odrazu na ring przygotowawczy i wszyscy stali miedzy tymi prosiaczkami :diabloti:

Posted

Talagia napisał(a):
Świnki stały w takim miejscu, ze nie dało sie ich ominąc wchodząc na ring główny :evil_lol::evil_lol: Raven kilka razy próbował mnie zabić z ich powodu, szczegolnie, ze nie wpuszczali odrazu na ring przygotowawczy i wszyscy stali miedzy tymi prosiaczkami :diabloti:

Nasz na szczęście ich nie zauważył....:):lol:

Posted

YaBear-CubCammy napisał(a):

Mniam, maniam (dobrze że nie wygraliśmy):diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Kaladan napisał(a):
W końcu doczekaliśmy się stawki :)

No w gordonach z wystawy na wystawę coraz więcej zgłoszeń. Chociaż 10 to i tak ciągle mało...

Stawka wszystkich seterow jest bardzo ladna :) Powodzenia dla wszystkich seterzastych i nie tylko :)

Posted

Talagia napisał(a):
Lilan ma jednego konkurenta, a Ravenek jest wyjątkowo sam :cool3::cool3:

Cholerka, Wam to dobrze, my mamy aż 3 konkurentki:diabloti::-(:shake: