Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

Posted

Cavisie, cocer spaniele, grzywacze, yorki ;D ufocę co się da :D Mam nadzieję, że wujek mnie w ostatniej chwili nie wywali xDD Strasznie chcę pojechać ;)) Wtedy już od tygodnia będę właścicielką małego puszystego spanielka tybetańskiego :)) Hehh a za jakieś pół roku pewnie zaczne z nim sama jeździć, a nie tylko z aparatem :)) Pewnie będę w koszulce dogomanii to mnie tam poznacie xDD

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Po przeczytaniu tego 3 razy zrozumialam :evil_lol:

A wiec tak staneIVAAAAAAAAANNNNNNNNN tylko podejztewam ze wszyscy sie obejza co to za kretyn drze jape :razz:

No wiec tak ja mam 14latek :razz: I .. hm.... Bede w dzinsach :eviltong:
I bede z takakolezaneczka ewelinka m z dogo.
A ja mam 170 :diabloti:

hmmm mogę się do Was tam jakoś podczepić na chwile ? xDD Ja mam 16 lat, będę pewnie w koszulce z dogomanii z moim nickiem więc bez problemu mnie poznacie ;)) A miło będzie poznać jakiś dogomaniaków jeszcze ;))

Posted

Co sie odbywa podczas wystawy że jest tam ring posłuszeństwa? pozdr

Posted

Spanielka_Molly napisał(a):
hmmm mogę się do Was tam jakoś podczepić na chwile ? xDD Ja mam 16 lat, będę pewnie w koszulce z dogomanii z moim nickiem więc bez problemu mnie poznacie ;)) A miło będzie poznać jakiś dogomaniaków jeszcze ;))

pewnie :cool3::cool3::cool3::cool3:

Dobra to ja kupuje bialy T-shirt i wyklejam moj nick :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jak zobaczysz szatynkę o wzroście ok. 160 cm i puszysto-tłuściutkiego, próbującego wylizać wszystkie psy, czarnego podpalanego cocker spaniela angielskiego , to będziemy my:p

Magda, ja też będę z Rubidem więc pewnie się spotkamy :)

Posted

Kaladan napisał(a):
Magda, ja też będę z Rubidem więc pewnie się spotkamy :)

!!!Będę w 7 niebie, jeśli spotkam tego misiaczka:loveu: !!! Ogromnie się cieszę:multi:

Posted

Mam do was pytanie!!!! Czy jest jakakolwiek możliwość zgłoszenia psa na wystawe po terminie zgloszeń???? Nie miałam możliwości zgłoszenia psiaka wczesniej, a teraz jest tydzień po terminie, a bardzo bym chciała jechać....:(.

Posted

aeniolek napisał(a):
Mam do was pytanie!!!! Czy jest jakakolwiek możliwość zgłoszenia psa na wystawe po terminie zgloszeń???? Nie miałam możliwości zgłoszenia psiaka wczesniej, a teraz jest tydzień po terminie, a bardzo bym chciała jechać....:(.

Mogą być problemy, bo oni już bardzo przedłużali termin zgłoszeń. Spróbuj może w najbliższym dniu kiedy mają czynne zadzwonić i popytaj. Może się uda.

Posted

Dzieki za rade...Ja myślałam, że oni sami z siebie przedłużają termin zgłoszeń.No nic, w poniedziałek zadzwonie i zapytam.Ale to w sumie chyba zależy tylko od nich nie?? No bo kto powiedzial, że nie mogą przyjąć psa po terminie?? Może uprosze, a jak nie to pojadę tylko oglądać :).

Posted

Mogą nie przyjąć z prostego powodu - jak katalogi poszły do druku to nie ma zmiłuj ;)
Dzien po zakończeniu zgłoszeń do Poznania BAARDZO chcialam zmienic zgloszenie i mimo baardzo pomocnej pani w zwiazku nie udalo mi sie ;)

Posted

Raczej już nie przyjmą bo katalog jest bankowo w druku, wystawa za 2 tygodnie.

A i ja się przyłączam do pytania, o stawki i kat. przedwystawowy.

I mam prośbę jeśli ktoś będzie się nudził w niedzielę i nie wiedział jaką rasę pstrykać, zapraszam pod rin sharpków :loveu:, bo ja będe z psem i dzieckiem więc fotek raczej nie porobię.

Pozdrawiam i życzę wam wszystkim BOBów i innych zwycięstw :eviltong:

Posted

A ja mam prośbę o obfocenie astów. Szczególnie zależy mi na suczkach! Ale jak by się dało całość:evil_lol:
Niestety nie bedzie mnie na wystawie:placz:
Szkoła!

Posted

gonpak napisał(a):
narazie jest nowa informacja że w niedziele będzie druga klubowa wystawa świnek morskich, a ja będę w sobotę buuuuu:placz::placz::placz:

A gdzie dokładnie będą te świnki??? Będę w niedzielę oglądać pudle to może zerknę i na świnki??

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Kika ty sie nie boj ja kocham ascicki wiec twoja napewno obfoce :evil_lol::evil_lol:
Jeszcze slyszalam od ewelinki ze ma moje ulubione umaszczenie :loveu:

Dzięki Dudziaczku:lol: Moja jest ruda z niewielką ilością białego.

Posted

Bura napisał(a):
A gdzie dokładnie będą te świnki??? Będę w niedzielę oglądać pudle to może zerknę i na świnki??

na stronie O/Kielce jest informacja w której hali będzie wystawa świnek morskich;)