Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli jest ktoś z Kielc - bardzo proszę niech dopyta, czy za szczeniaka też trzeba już płacić tą wysoką kwotę... Wiem, że niektóre oddziały dla maluchów robią wyjątki...

Posted

Basik napisał(a):
Jeśli jest ktoś z Kielc - bardzo proszę niech dopyta, czy za szczeniaka też trzeba już płacić tą wysoką kwotę... Wiem, że niektóre oddziały dla maluchów robią wyjątki...

Wlasnie, bo możliwe ze skusilabym się zglosić jeszcze mojego szczeniaka, ale napewno nie, jesli mialabym za niego placic 120zl :shake:

Posted

Szanownych Wystawców informujemy,że termin przyjmowania zgłoszeń na

II Międzynarodową Wystawę Kielce 2007 został przedłużony do 22.10.2007.

Jednocześnie przypominamy ,że od 13.10.2007 obowiązuje opłata w II terminie

120 PLNza każdego psa bez względu na klasę i ilość zgłaszanych psów .

Przesłanie kwoty niższej niż 120 PLN spowoduje konieczność dopłaty !!

( zgłaszając psa prosimy uważnie czytać informacje zawarte w linku "formularz elektroniczny" ) Niestety :(

Posted

Goldenka 02 napisał(a):
zgłaszaj sie, zgłaszaj ;)

Ano zgłosiłam się, tylko nie wiem - płatne czy nie? Bo na stronie informacji znaleźć nie mogę, ale możliwe że jest tylko ja nie widzę :lol:

Posted

agata :) napisał(a):
Ano zgłosiłam się, tylko nie wiem - płatne czy nie? Bo na stronie informacji znaleźć nie mogę, ale możliwe że jest tylko ja nie widzę :lol:

W Kielcach mp bezpłatne ;)

Posted

Uff, przynajmniej tyle, bo już wystarczy że za Katowice 25 zł za dzień... A we wszystkie dni chciałabym być...
No to do zobaczenia, mam nadzieję że Lilianek będzie chciał ze mną pójść :lol:

Posted

Ewelin@ napisał(a):
J też może pojadę.ale wszystko zależy od transportu,jedzie może ktoś z Wrocka,mogę się dołożyć do paliwa???

Jeszcze jest PKS..., a jak daleko jest wystawa od dworca?

Daleko, daleko. A pierwszy autobus to TARGI, który jest o 10.00. Chyba, że coś się zmieniło od poprzedniego roku. Trzeba by sprawdzić :)

Posted

Jakby ktoś zamieścił mapę dojazdu od strony Śląska byłabym wdzięczna.
Mam wolne miejsce w aucie, nawet dwa wolne miejsca bo w trójkę jedziemy a autko na 5 osób, więc jakby ktoś chciał się zabrać to chętnie, tylko ostrzegam że jadę z rodzicami (ja na prawko cokolwiek za młoda :lol:).
A nie wiecie czy wpuszczą z niewystawianym?

Posted

[quote name='karolka']Moja FISI zgłoszona, zapłacona.

Ale wiadomo kiedy będzie plan sędziowania i ilościówka?

Ja jadę pierwszy raz do Kielc i to sporo bo mam ponad 500 km. Mam nadzieję że moja sunia uszanuje to i sama pobiega po ringu bez noszenia jej na rączkach. Poprzednie wystawy kończyły się tak:

http://www.thihi-sharpei.pl/viewpage.php?page_id=9

PROSZĘ TRZYMAJCIE KCIUKI :(

Trzymam bardzo;) Ale dała popis na tej wystawie, tej z filmiku:evil_lol: Ona mówi: "no chyba zwariowałaś-że ja niby mam się nadwyrężać i latać po tym czymś? O, nie, to obraża moją godność!!!!"

Posted

Jeśli będzie można wejść z niewystawianym, to z pewnością na chwilę też wpadnie na czampiony popatrzeć, no i mi pokibicować, więc możemy jakoś uszaki zakumplować ;)

Posted

agata :) napisał(a):
Jeśli będzie można wejść z niewystawianym, to z pewnością na chwilę też wpadnie na czampiony popatrzeć, no i mi pokibicować, więc możemy jakoś uszaki zakumplować ;)

Agata,w ubiegłym roku można było wejść z psem niewystawianym ;)
także myślę, że i w tym również będzie taka możliwość.
Oczywiście trzymam za wszystkich kciuki

Posted

Ja jadę pierwszy raz do Kielc i to sporo bo mam ponad 500 km. Mam nadzieję że moja sunia uszanuje to i sama pobiega po ringu bez noszenia jej na rączkach. Poprzednie wystawy kończyły się tak:

:megagrin: :megagrin: :megagrin: rozbawilas mnie swoim filmikiem do lez :lol: a juz myslalam ze tylko moja sunia potrafi robis wielkie show na ringu ;)

Trzymam wiec kciuki za was :loveu:

Posted

Kogoś na 100%, jak spotkasz zestresowaną blondynkę z małym dzieckiem i upartą brzoskwiniową shar peiką to ja.
Chętni porozmawiami odstresuje się przed wejściem na ring.:multi:

Posted

[quote name='karolka']Moja FISI zgłoszona, zapłacona.

Ale wiadomo kiedy będzie plan sędziowania i ilościówka?

No, rzeczywiście Mała dała popis!
Oby było lepiej w Kielcach!
Pzdr.

Posted

karolka napisał(a):
Kogoś na 100%, jak spotkasz zestresowaną blondynkę z małym dzieckiem i upartą brzoskwiniową shar peiką to ja.
Chętni porozmawiami odstresuje się przed wejściem na ring.:multi:

Ech... a ja to się chyba nie odstresuję tam w ogóle... :shake: A i mój pewnie podobnie się będzie na ringu zachowywał:placz:

Agatko, no to super, że się zobaczymy:cool3: A ma kts może info, jakie i ile szczeniorów będzie w cockerkach angielskich?:razz: