Frytela Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ja bede na połowie miedzynarodówek w tym roku jak tu zgłosze ;) pare ominełam niestety :( Quote
Natalia:) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Mi chodziło, że na tych do końca roku ;) 12.10 więc jest jeszcze trochę czasu Quote
Frytela Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Natalia:) napisał(a):Mi chodziło, że na tych do końca roku ;) to i tak wychodzi ze nie bede na wszystkich ;) we wrocławiu na przykład nie bede ;) Quote
Natalia:) Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Moja "rejonowa" więc bede na bank :lol: Quote
AnkaW Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Łaaa w końcu zostaliśmy zweryfikowani i otrzymaliśmy potwierdzenie przyjęcia :multi: :multi: :multi: Quote
Ewelinaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Do kiedy jest ostateczny termin zgłaszania ?!?! Quote
panienkabubu Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Natalia:) napisał(a):12.10 więc jest jeszcze trochę czasu Ewelinaa czytaj poprzednie wątki:) Quote
Asiaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No, przed chwila zrobiłam przelew a ppłd. pójdę na pocztę i wyślę dokumenty. Asiaczki będą!!! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Asiaczek napisał(a):No, przed chwila zrobiłam przelew a ppłd. pójdę na pocztę i wyślę dokumenty. Asiaczki będą!!! Pzdr. w który dzień?:) Quote
ola_leon Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 my też już zgłoszeni :eviltong: Goldasy są w niedziele Quote
Magot Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 A wie ktoś może czy będzie jeszcze jakiś cocker angielski w szczeniakach?:-( Quote
LAURA Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja tez sie pojawie na wystawie :) mam z niej bardzo miłe wspomnienia Quote
panienkabubu Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Mam wolne miejsce w aucie w dniu, w którym są grupy: II, VI, VII, IX. Jestem z Sosnowca i chętnie z kimś pojadę, będzie raźniej:loveu: Quote
Juta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='panienkabubu']Mam wolne miejsce w aucie w dniu, w którym są grupy: II, VI, VII, IX. Jestem z Sosnowca i chętnie z kimś pojadę, będzie raźniej:loveu: Szkoda, że nie masz Lublina po drodze, bo chętnie bym się z Tobą zabrała :roll: :lol: Quote
panienkabubu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Juta napisał(a):Szkoda, że nie masz Lublina po drodze, bo chętnie bym się z Tobą zabrała :roll: :lol: :lol::lol: zawsze mozesz do mnie dojechac i pojedziemy razem :lol::lol::lol: Quote
karolka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Tahoma,sans-serif]Frantisek Boucek (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma,sans-serif]Ktoś był sędziowany przez tego pana, ja się wybieram z shar peiką w kl. Młodzieży i psem w champ. , mam dylemat, bo z gorzowa mamy 500 km. czy warto pojechać? [/FONT] Quote
gabi_fuzzie Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Był ktoś oceniany przez p.Svetlane Radjuk? Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Bardzo mila Pani, z dużym poczuciem humoru, lubi ladną prezentację. Spotkania z Nią oceniam zawsze jako bardzo sympatyczne.:lol: Pzdr. Quote
Liderowa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Asiaczek napisał(a):Bardzo mila Pani, z dużym poczuciem humoru, lubi ladną prezentację. Spotkania z Nią oceniam zawsze jako bardzo sympatyczne.:lol: Pzdr. Dzięki za informację, przyda się:razz:Zależałoby mi też na opinii kogoś, kto miał styczność z tą panią podczas sędziowania retrieverów(najlepiej GR). Quote
Magot Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A o której w zeszłym roku wystawa się zaczęła i skończyła??:lol: Quote
Recommended Posts