jolka11 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 annaszustakiewicz napisał(a):Widziałam ze zdjeć, ze grupę VI wygrał rodezjan ( swoją drogą piekny!) a orientuje się ktoś może jak pozostałe pieski w tej grupie, kto zajął II i III miejsce?:cool3: Jak się nie mylę 2 miejsce beagle a 3 basset ale to był BIS Junior Quote
karolayna Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 to my tez sie pochwalimy moj psiaczek w klasie młodziez lokata I Zw.Mł na 5 psiaków i dzięki temu skończylismy MłODZIEżOWY CHAMPIONAT POLSKI :multi: bardzo nam na tym zalezalo bo to byla ostatnia miedzynarodówka na która sie załapał przed ukonczeniem 18 miesięcy jesli chodzi o organizacje to akurat na naszym ringu super, ringi duze, wszystko szybko i sprawnie bez zadnego bałaganu, fajny ring główny i pucharki, mysle ze za rok tez sie wybierzemy Quote
Cervarius Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 dzięki na juniorkach to jeszcze byłam, ale jesetem ciekawa jak z dorosłymi... grupami... oj teraz się przyjrzałam, ze ten rodezjan suczka,to była na bisie młodzieży... to już zupełnienie nie wiem jak było na dorosłych.... bardzo proszę jak ktoś wie jak grupa Vi wyglądała.... Quote
Agasia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 annaszustakiewicz napisał(a):dzięki na juniorkach to jeszcze byłam, ale jesetem ciekawa jak z dorosłymi... grupami... oj teraz się przyjrzałam, ze ten rodezjan suczka,to była na bisie młodzieży... to już zupełnienie nie wiem jak było na dorosłych.... bardzo proszę jak ktoś wie jak grupa Vi wyglądała.... tez jestem ciekawa, zdjecia mile widziane :) Quote
jo-jo Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='peter7'] Można ukraść?? To El Corazon Modry Efekt :loveu: Quote
tulasy Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 dorotal napisał(a):Ja skonczylam z Elissa ml. ch polski :lol: , a Vidorem dorosły ch polski :lol: Ja na puchary sie nie zalapalam :placz:, mialam 3 razy res. CACIB-a CACIB w nastepnym roku(2007) dla Kielc jest, ale nie maja go w 2008 1) Według rozpiski na 2007 r. w czasopiśmie PIES oraz na stronie Związku w listopadzie 2007 w Kielcach będzie wystawa międzynarodowa. Pozatym i w katalogu z tej wystawy są informacje o II Międzynarodowej Wystawie w Kielcach w 2007. 2) Co do 2008 r. to nieznam rozpiski, ale z tego co się orientuję to międzynarodówki na 2008 powinny być już ustalone. Międzynarodówki są, bodajże, ustalane 2 lata wcześniej. W końcu góra Związku może robić roszady według własnego zdania. 3) Byliśmy w Kielcach w 2004 r. i teraz. Nadal - wtedy i teraz - uważam, że organizacja jest niezła, a pewne niedociągnięcia mogą się wszędzie zdażyć. 4) Co do otwartych drzwi w halach, to zależy od kultury wchodzących i wychodzących przez nie. Jakby wszyscy drzwi zamykali to na halach byłoby cieplej. Pozatym działał - delikatnie - ciepły nawiew. Pozdrawiam Michał Quote
Asiaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Warg2003warg - dzięki. Widziałam sędziowanie pani Marii Kavcic - super! Ale żeby p. blaz Kavcic tak zawalił sprawę...? Brawo Sentinel, Achnamara, Szorka, Dorotal, Draczyn i wszyscy inni zadowoleni!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Nitor Nivalis- a Ty znowu na podium?! Znowu BIS? Jesoo.... dziewczyno szalejesz... Uściski i gratulacje!!!:lol: Pzdr. Quote
Marek z Gromem Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 A to nasz Szortinek (Ja go trzymam na smyczy, a Agnieszka stoi w tle kupuje kaffke :)) Zastanawialiśmy sie czy jechać w czwartek jeszcze, a wygraliśmy BOB (skończony championat polski) i BOG :-o no i pobiegaliśmy na BISie. Więc sie opłacało :multi: Quote
Asiaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Brawo Marek i brawo Szortinek!!! Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No moderatorze! Gratulacje! :) :) :) Jak wyglądały lokaty na BIS? Quote
peter7 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='jo-jo']Można ukraść?? To El Corazon Modry Efekt :loveu: Można można ;) Jeszcze jedno: mam jeszcze inne ale nadal sie nie chcą wkleić, więc jezeli ktoś mógłby powklejać to prosze o kontakt to wyśle :) Quote
flashka-g Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):No moderatorze! Gratulacje! :) :) :) Jak wyglądały lokaty na BIS? I Nowofundland z Wegier II PON Mazur z Gangu DLugich III grzywacz chinski IDEALISTA Germanika Quote
jo-jo Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 peter7 napisał(a):Można można ;) Mam wiecej fotek "Z DOGÓW" wiec zaraz powklejam :) Super Wielkie Dizęki!! I czekam na dogi moze i my się załapaliśmy ;-) Quote
Elitesse Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 flashka-g napisał(a):bo było zimno, nawet jak bylam jeszcze nie przebrana w marynarke, to chodzilam w golfie, zimowych butach i płaszczu..co tak nie pomogło bo przez ten przeciag mam zapalenie zatok i moj pies takze sie zaziebił. W kazdym razie w niedziele wiele osob sie skarzylo na chłód. Do tego stojac na ringu z dmuchaw na gorze wiało zimne powietrze, a nie ciepłe. to juz zalezalo od hali - w moich czyli A i b bylo w pewnym momencie wrecz za cieplo, i bluzka z krotkim rekawkiem w zupelnosci wystarczala :) Quote
TANANA Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='jolka11'] Tak się cieszy zwycięzca:loveu: a z malamuciskiem to ja ;) jest to syn Unkasa YUPIK FOREST z Radockiej Góry Gratulacje dla wszystkich wystawiajacych sie ;) My tez mamy sie czym pochwalic ;) Unkasik CWC, CACIB, NPwR, BOB. Jego synowie pokazywani w mlodziezy Yupik dosk.I, Zw.Ml,NJwR, III-BOG Jr, a braciszek Yavaho dosk II. Sedzia bardzo dokladny i macajacy -operujacy ocenami od dosk do bd, rowniez dysk. i nie do oceny. No i na duzym ekranie moglam powspominac sobie zeszlorocznego BISa II lokate ;) Quote
saluczki Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Aniu dziękuję za gratulacje, szkoda, że nie udało ci się wyściskać swojej córci Sambuli, po kuracji odchudzającej wygląda rewelacyjnie a nawet niektórzy żelepiej niżkilka lat temu... czy ktoś może robił zdjęcia na ringu honorowym i uwiecznił saluczkę,bardzo bym prosiła oudostępnienie zdjęć do domowego albumu:modla: Quote
simbik Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Gratulacje dla wszystkich wystawiających i przede wszystkim wygranych :multi: . Ja jestem bardzo zadowolona. Świetna organizacja, co najwyżej małe potknięcia (na bisie zaginął nam sędzia ;) i musieliśmy czekać). Mi było za gorąco a nie zimno, ale może tak mnie emocje grzały. Na pewno za rok też się w Kielcach zjawimy. Mogę co najwyżej ponarzekać na podróż, ale tu już oddział Kielecki na pogodę nie miał wpływu :eviltong: . Jazda po ciemku we mgle była odlotowa i dostarczyła mi niezapomnianych wrażeń pt. gdzie ta jezdnia :cool3: . A może ktoś ma zdjęcia z ringu honorowego z bis szczeniąt i załapał się tam gdzieś czarny dog z białymi znaczeniami :roll: ? Quote
tybetan Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Dołączamy się do gratulacji dla wszystkich wygranych i wystawiających. My również bardzo zadowoleni z wystawy- CWC, res.CACIB. Mam pytanie - otrzymaliśmy wszystkie 3 egzemplarze karty oceny psa (ktos juz pisal że miał podobną sytuację)- co nalezy dalej zrobic - czy odesłac to to Oddziału Kielce czy do Zarzadu Głownego ZKwP??? Zależy nam aby tytuły znalazły się w sprawozdaniu z wystawy bo zakończyliśmy championat Polski. Quote
Robull Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='tulasy']Co do otwartych drzwi w halach, to zależy od kultury wchodzących i wychodzących przez nie. Jakby wszyscy drzwi zamykali to na halach byłoby cieplej. ŚWIĘTE SŁOWA!!! Organizator nie może przecież stać przy każdych drzwiach i :mad:w łeb każdego, co drzwi za sobą nie zamyka. A i to by niektórym nie wiele dało :( . To nie wina organizatorów, że przechodząc przez drzwi zostawiamy je otwarte za sobą. Dotyczy to zarówno drzwi głównych, ale też do toalet - niestety jest to u nas standardem :angryy:. Takim samym standardem, jak nie spuszczanie po sobie wody w pisuarach, a nawet w sedesach. Mycie rąk też do częstych praktyk nie zależy :angryy:. Wiem, pojechałem… ale to my jesteśmy beznadziejni! Tyle, że najłatwiej jest szukać winnych wokół siebie... Quote
Jerez Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Robull']ŚWIĘTE SŁOWA!!! Organizator nie może przecież stać przy każdych drzwiach i :mad:w łeb każdego, co drzwi za sobą nie zamyka. A i to by niektórym nie wiele dało :( . To nie wina organizatorów, że przechodząc przez drzwi zostawiamy je otwarte za sobą. Myślałam o tym samym, ale nie pisałam, bo myślalam, ze jak to zrobię, to zaraz mi Ktoś wsiądzie na głowę i powie, że to wina organizatorów, a nie naszego wychowania.:placz::eviltong: Ale w przyszłym roku pójdę do sekretariatu i powiem, by powiedzieli przez megafony, by te drzwi ludzie zamykali ze względu na przeciągi i zimno.:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
flashka-g Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Elitesse napisał(a):to juz zalezalo od hali - w moich czyli A i b bylo w pewnym momencie wrecz za cieplo, i bluzka z krotkim rekawkiem w zupelnosci wystarczala :) No a my na hali D:roll: i to tak w samym kącie siedzialam zeby najmniej wiało, ale jak probowalam poprosic o zamkniecie drzwi gdy stalam na ringu goldenów vis a vis wejscia to popatrzyli na mnie jak na wariatke:mad: i pewnie znowu ludzie gadają ze się rządze i wywyższam bo dbam o staram sie zadbać o swoje zdrowie:lol: :lol: Ja z moją suczką na jej zakonczenie kariery wystawowej wywalczyłysmy CWC i RES Cacib:) Bardzo ładnie prezentował sie ring honorowy- i fajny był telebim kolo ringu shih tzu gdzie mozna było oglądać wybory z ringu honorowego z soboty:) Ja bym jednak troche bardziej ozdobila pozostale hale bo były takie puste i szare ( np. jakies billboardy z reklamami albo cos)- ale to juz tylko detale.;) Quote
cockermanka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 flashka-g napisał(a):Bardzo ładnie prezentował sie ring honorowy Powiedziałabym,że ładniej niż na światówce :diabloti: nawet podium było takie odświętne ;) No,i ta przepyszna kawa Lavazza ...mmm...dzięki niej nie zasnęłam jadąc do domu wieczorem...mgły nas tez nie ominęły... Mam nadzieje,że w przyszłym roku także będe mogła pojechać do Kielc - jeśli tylko sędzia będzie równie sensowny jak w tym roku :cool3: Quote
Recommended Posts