Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GW - a skąd! Okazało się, że mam zainfekowane zatoki, a to tak szybko nie schodzi. Poza tym nadal z lekka podwyższona temp., no i kaszel i chrypa... Może gdybym sobie poleżała w ciepełku, to choróbsko szybciej by ze mnie wyszło, ale, niestety, muszę być w pracy... Ale powoli przechodzi...
Pzdr.

Posted

Ja tez jestem bardzo zadowolona! Sezon z Liko zokonczylysmy z CWC :)
Moze nie mam wieloletniego doswiadczenia, ale organizacja super!!! Troche malomiejsca na rozlozenie sie ze stolikiem, ale cos za cos - za to fajne duze ringi! Az szkoda, ze maja zabrac im CACIB.... bo spisali sie super (chociaz zadnego oslawionego pucharka nie zdobylysmy).
I gofry fajne faktycznie :)

Posted

BeataG napisał(a):
Jasne, że Desti! :) A jakiś rudy belg się na tych zdjęciach z owczarka przypadkiem nie zaplątał?

a zapltal sie zaplatal;p a Desti poznalam po obrozy i smyczy;p;p hehe teraz nie mam czasu szukac.. ale jak wejdziesz na owczarka i na topic o tejw alsnie wystawie to znajdziesz fotke :)

Posted

My też wróciliśmy. Droga bez korków, ale tak przypuszczałam, bo było dość wcześnie no i niedziela. Organizacja - potwierdzam słowa większość OK!

Nasz wynik kończący sezon:
skończony dorosly championat dla mojej pudlicy miniaturowej
i BIS weteran dla dziadka
Int.Ch,Ch.Pl,Rus,Pl,By,Lt Canmoy's SMALL-TOWN BOY!!!:multi:

Posted

Dzięki dziewczyny:p
Mojemu dziadkowi soelnnie obiecałam po dzisiejszych wybrykach że od jutra zaczynamy naukę czytania żeby spojrzał w swoją datę urodzenia i nie robił cyrków na wystawie. Ale przyszłowie że na starość się dziecinnieje to chyba się sprawdza.
Na weteranach II był śliczny sznaucer pieprz&sól, III whipett. Zdjęcie wstawię jutro. Reszty finałów niestety z przejęcia już nie oglądałam.

Posted

Ja dzis z Bulka brazik ,ale i tak dzien był cudowny!!!!!!!
Moja coreczka Samba Pa-Ti Resuruss wygrała grupe X :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Gratuluje z całego serca Irenko!!!!!!!I dziekuje za troske i serce ,ktorym obdarzyłas moja coreczke :loveu:

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):

Chciałam złożyć ukłon w stronę oddziału Kieleckiego - piękne medale, puchary za CACIB i puchary za BOB! Brawo! :)

Jak to za BOB? Nam powiedzieli ze tylko za CACIB i tylko z takim wrocilysmy :placz:

Posted

Noelani napisał(a):
Jak to za BOB? Nam powiedzieli ze tylko za CACIB i tylko z takim wrocilysmy :placz:

Za BOB przysługiwał puchar, jeśli BOBa wziął pies/suka z młodzieży.

Posted

marmara_19 napisał(a):
a zapltal sie zaplatal;p a Desti poznalam po obrozy i smyczy;p;p hehe teraz nie mam czasu szukac.. ale jak wejdziesz na owczarka i na topic o tejw alsnie wystawie to znajdziesz fotke :)

Niestety nie mam dostępu do tego topicu. :-( Ale mogę poczekać, jak znajdziesz chwilkę na odszukanie tego zdjęcia, to się polecam. :loveu:

Posted

BeataG napisał(a):
Niestety nie mam dostępu do tego topicu. :-( Ale mogę poczekać, jak znajdziesz chwilkę na odszukanie tego zdjęcia, to się polecam. :loveu:

Sorry, tak to jest, jak ktoś ślepy. Jak się zalogowałam, to już dostęp mam. Zdjęcie znalazłam (mojego psa, a jakże), więc już nie zawracam głowy.

Przy okazji się pochwalę - mój Wermi 1 dosk. CWC (i tym samym ukończony championat), CACIB, NPwR. BOBa zgarnęła jego siostrzyczka Wiki. :loveu:

Posted

[quote name='resuruss']Ja dzis z Bulka brazik ,ale i tak dzien był cudowny!!!!!!!
Moja coreczka Samba Pa-Ti Resuruss wygrała grupe X :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Gratuluje z całego serca Irenko!!!!!!!I dziekuje za troske i serce ,ktorym obdarzyłas moja coreczke :loveu:

Toż to niesamowity sukces hodowlany :klacz: :klacz:

Brawo :loveu:

Posted

Witam,

musze powiedziec, ze wystawa bardzo bardzo fajna organizacja bardzo dobra i miejscowka genialna :)

Ale mam kilka zastrzezen....
- cena parkingu :crazyeye:
- asystenci w ringu totalnie bez wiedzy....i w dodatku razem z tlumaczami dla ktorych np oc. Exellent w tlumaczeniu na polski daje dobra:lol:. Albo tekst wystarczajaca ilosc kosci, czy dobra linia glowy :lol: n/c

Mam nadzieje ze jednak bedzie w przyszlym roku wystawa wKilecach, bo ponoc nie chca im przyznac CACIBowa...czy ktos wie cos na ten temat bo w w planie i na reklamach niby ze jest.

Posted

Ja skonczylam z Elissa ml. ch polski :lol: , a Vidorem dorosły ch polski :lol: Ja na puchary sie nie zalapalam :placz:, mialam 3 razy res. CACIB-a
CACIB w nastepnym roku(2007) dla Kielc jest, ale nie maja go w 2008