blaira Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 My wyjezdzamy ok 6:20 z warszawy i mamy nadzieje na szybki bezproblemowy dojazd :) Quote
dzasta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No tak my z Blaira i naszymi dwoma czarnymi pociechami wyruszamy po 6 z Wawy więc będziemy o tej porze na szlaku zdecydowanie :razz: Quote
Talagia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 fan napisał(a):Ona psiura jest 50-ta w kolejce. No to już cięzko powiedzieć... Nie wiem ile bedzie trwała ocena :roll: My niestety jesteśmy pierwsi... yh... :placz: Quote
MichalMi Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 haha, jak zobaczycie brązowe kropki na tylnej kanapie, to będziemy my :) Quote
Flaire Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Czy pisał tu już ktoś może, jak trafić na teren wystawy jadąc z Warszawy (chyba przez Radom)? Quote
saluczki Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 busik z charcikami też o tej porze wyruszy z Warszawy, ktośzForum miał dać znać jak jest z E-7 i cisza....:lookarou: ponawiam prośbę:modla: Quote
Em-ka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Flaire']Czy pisał tu już ktoś może, jak trafić na teren wystawy jadąc z Warszawy (chyba przez Radom)? Flaire - nie jest trudno trafić na wystawę, gdyż ta odbywa się w halach targów kieleckich i całe Kielce są oznakowane - jak trafić na targi; więc kierując sie targi trafisz bez problemu - bez względu na to, skąd przyjedziesz :) życzę powodzenia! Quote
Agama Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Irenko tyle co sie dowiedzialam to na E-7 nie jest juz tak zle-ale 2 zwezenia ze swiatlami sa Quote
saluczki Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 no to trzeba będzie to uwzjędnić w planowaniu podróży bo Gosia wystawia swoje maluchy o 10-ej Quote
resuruss Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Fajnie ,ze sie spotkamy Irenko!!!!!Gratuluje sukcesow dzoiewczynek na swiatowej :loveu: To znaczy ,ze jade!!!!!! Quote
saluczki Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 no to zobaczysz i Zafirka, a w Poznaniu Sambuli nie poszło bo przegrała z brzydką suką ze Szwecji (u szwedzkiego sędziego:lol:) Quote
resuruss Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 A tam nie poszło,poszło- byla druga ;) Ja i tak jestem z was bardzo dumna :multi: Zafirka widzialam juz nie raz :loveu: Quote
sisay Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Czy ktos z okolic Gliwic jedzie jutro do Kielc i moglby zabrac mnie plus 40 kg psa? Quote
efra-husky Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Godelaine napisał(a):Ja mam problem z powrotem. Bo połączenia kolejowe są tragiczne. Czy ktoś jutro wraca do Katowic i dysponuje miejscem dla jednej osoby i psa (może siedzieć na kolanach)? Wpadnij po ocenie na ring IV; ja wracam przez Katowice więc mogła byś się z nami zabrać z powrotem. Jak coś podaję swoją komórę 503 839 668 ;) Quote
nefesza Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Flaire napisał(a):Czy pisał tu już ktoś może, jak trafić na teren wystawy jadąc z Warszawy (chyba przez Radom)? Oczywiscie przez Radom i stamtad na Kielce. Nie wjezdzac od razu do miasta, tylko prawie minac Kielce obwodnica i z niej skrecic na Lodz-Piotrkow i juz sie jest na targach. Tak mi tlumaczyli miejscowi. Quote
Majaa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 nefesza napisał(a):Oczywiscie przez Radom i stamtad na Kielce. Nie wjezdzac od razu do miasta, tylko prawie minac Kielce obwodnica i z niej skrecic na Lodz-Piotrkow i juz sie jest na targach. Tak mi tlumaczyli miejscowi. Hmmm... Zjazd faktycznie na Łódź - Piotrków, tylko na końcu zjazdu trzeba nie kierować się na Łódź a skręcić w prawo i faktycznie już dalej są całkiem niezłe oznaczenia i faktycznie blisko! Quote
Majaa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Eh gdzieś wcięło mój post z wczoraj wieczorem ! A dokładnie tam rozpisane było co i jak :placz: :placz: :placz: W każdym razie koreczki możecie spotkać (licząc od Skarżyska do Kielc) w Ostojowie - spory, w Łacznej na wysokości Zajazdu Ziółek niewielki i niestety nowy w Kajetanowie ! Wszystko w wyniku robót drogowych! Prywatnie zalecam dróżkę przez Starachowice, później Bodzentyn i Kielce, Ewentualnie z dużą dozą nieśmiałości ;) jazdę wzdłuż E7 od Suchedniowa Ale tam koniec języka za przewodnika! Cholera tak ładnie to rozpisałam wczoraj :angryy: Quote
Elitesse Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 powodzenia dla wystawiajacych sie dzisiaj !! Quote
efra-husky Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pakujemy się i za chwilę w drogę :) Trzymajcie kciuki ;) (przydadzą się) Quote
Gośka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 No to trzymamy kciuki za wystawiających się dzisiaj. Mnie dzisiaj czeka dopranie dwóch brudnych pudli:evil_lol:, więc pewnie zobaczę jak Wam poszło dopiero w poniedziałek. Quote
resuruss Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Powodzenia Efra!!!!!!! Powodzienia wszyscy wystawiajacy dzisiaj :loveu: Quote
flashka-g Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ja tez życze wszystkim powodzenia!!!:multi: Quote
Recommended Posts