Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Flaire']Czy pisał tu już ktoś może, jak trafić na teren wystawy jadąc z Warszawy (chyba przez Radom)?

Flaire - nie jest trudno trafić na wystawę, gdyż ta odbywa się w halach targów kieleckich i całe Kielce są oznakowane - jak trafić na targi;
więc kierując sie targi trafisz bez problemu - bez względu na to, skąd przyjedziesz :) życzę powodzenia!

Posted

Godelaine napisał(a):
Ja mam problem z powrotem. Bo połączenia kolejowe są tragiczne. Czy ktoś jutro wraca do Katowic i dysponuje miejscem dla jednej osoby i psa (może siedzieć na kolanach)?

Wpadnij po ocenie na ring IV; ja wracam przez Katowice więc mogła byś się z nami zabrać z powrotem. Jak coś podaję swoją komórę 503 839 668 ;)

Posted

Flaire napisał(a):
Czy pisał tu już ktoś może, jak trafić na teren wystawy jadąc z Warszawy (chyba przez Radom)?

Oczywiscie przez Radom i stamtad na Kielce. Nie wjezdzac od razu do miasta, tylko prawie minac Kielce obwodnica i z niej skrecic na Lodz-Piotrkow i juz sie jest na targach. Tak mi tlumaczyli miejscowi.

Posted

nefesza napisał(a):
Oczywiscie przez Radom i stamtad na Kielce. Nie wjezdzac od razu do miasta, tylko prawie minac Kielce obwodnica i z niej skrecic na Lodz-Piotrkow i juz sie jest na targach. Tak mi tlumaczyli miejscowi.

Hmmm... Zjazd faktycznie na Łódź - Piotrków, tylko na końcu zjazdu trzeba nie kierować się na Łódź a skręcić w prawo i faktycznie już dalej są całkiem niezłe oznaczenia i faktycznie blisko!

Posted

Eh gdzieś wcięło mój post z wczoraj wieczorem ! A dokładnie tam rozpisane było co i jak :placz: :placz: :placz:
W każdym razie koreczki możecie spotkać (licząc od Skarżyska do Kielc) w Ostojowie - spory, w Łacznej na wysokości Zajazdu Ziółek niewielki i niestety nowy w Kajetanowie !
Wszystko w wyniku robót drogowych!
Prywatnie zalecam dróżkę przez Starachowice, później Bodzentyn i Kielce,
Ewentualnie z dużą dozą nieśmiałości ;) jazdę wzdłuż E7 od Suchedniowa Ale tam koniec języka za przewodnika!
Cholera tak ładnie to rozpisałam wczoraj :angryy:

Posted

No to trzymamy kciuki za wystawiających się dzisiaj.
Mnie dzisiaj czeka dopranie dwóch brudnych pudli:evil_lol:, więc pewnie zobaczę jak Wam poszło dopiero w poniedziałek.