Matagi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pearl napisał(a):Pytanie retoryczne to bylo:lol: Na białystok wbijam sie do Was:cool3: Zapraszam!:lol: A gdzie będziesz spała w Białymstoku,to postanowię po ....Kielcach!;) :evil_lol: Quote
Matagi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Ja Cię tylko błagam o kogoś fajnego na setery :) :) :) Ktos fajny zapewne będzie,z polskich sędziow tylko p.Król i p.Kazimierski ponoć....:roll: Quote
Kenduś Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Basik napisał(a):O już zobaczyłam, że blisko, ale jeszcze pytanko - jak wygląda ta droga? Czy też na 74 są roboty? Już nie :evil_lol: Trzeba tylko zwracać uwagę w dwóch miejscach, bo są różne poziomy asfaltu :shake: i można koła zostawić :mad: Edit: A nie jednak są na wysokości Żarnowa i za nim, są chyba dwa światła po 2,5 minuty :lol: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Matagi napisał(a):Ja też jestem bardzo ciekawa tej wystawy.Będe w sobote i niedzielę z Babą.Aaaa,ciekawostka: Kielce nie otrzymały "pozwoleństwa" na międzynarodówke w 2008 roku.Większościa głosów wygrało inne miasto...:loveu: :loveu: :loveu: Matagi- mogę się domyślać, jakie miasto wygrało międzynarodówkę w 2008 r. I ja tam sie wybieram... Pzdr. Quote
Jaga Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Czy ktos znajacy Kielce moglby mi napisac jak najszybciej dotrzec z Dworca PKP na teren wystawy? Drogie sa taksowki w Kielcach? Quote
Asiaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Elitesse napisał(a):moze Glogow ? bo tez sie stara Nieeee, Elitessku będziesz miała trochęd daleko... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Oooo, juz wszyscy wiedzą, że CACIB w 2008 r. będzie także w Białymstoku! My tam się wybieramy!!! Też liczę na kogoś fajnego na V grupę, a w szczególności na baski.:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Nieeee, Elitessku będziesz miała trochęd daleko... Pzdr. ja tam sie wcale nie wybieram :eviltong: Quote
Matagi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Matagi- mogę się domyślać, jakie miasto wygrało międzynarodówkę w 2008 r. I ja tam sie wybieram... Pzdr. Nooo ja myślę!!!!!!!!:loveu: :multi: :lol: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Elitesse napisał(a):ja tam sie wcale nie wybieram :eviltong: Nieeee? A dlaczego? Może warto pokazać się tej części Polski, co? Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Nieeee? A dlaczego? Może warto pokazać się tej części Polski, co? Pzdr. toz to koniec swiata ! blizej mi na slowacje czy do austrii :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Fakt. Myslałam, że dasz się omamić...:evil_lol: i pojedziesz do B-stoku. Pzdr. Quote
nefesza Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Jaga napisał(a):Czy ktos znajacy Kielce moglby mi napisac jak najszybciej dotrzec z Dworca PKP na teren wystawy? Drogie sa taksowki w Kielcach? Taksowki sa tanie (w porownaniu do warszawskich czy poznanskich). Wiem, bo wczoraj stamtad wrocilam. I niech powiedza miejscowi, czy to podobna odleglosc, ale ja z Pasazu Swietokrzyskiego do hotelu Qubus, w nocy, z postojej na zakupy na stacji zaplacilam cos ok. 20 zl. Quote
Gonia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 W 2008 roku CACIB-kę ma ...........Rzeszów w lutowym terminie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dachenoceras Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Gonia napisał(a):W 2008 roku CACIB-kę ma ...........Rzeszów w lutowym terminie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niby fajnie bo dla mnie najbliżej - tylko lokalowo to tego sobie nie potrafie uzmysłowić, na Podpromiu już przy 800 psach jest gęsto, no chyba że wystawa w tygodniu całym sie zamknie, zawsze V grupa może też wylądować na parkingu. Co do Kielc to kicha, bo wystwa w centrum no i jest tam trochę miejsca, może przynajmniej wrócą do dwóch krajówek. Quote
flashka-g Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 ja jade jednak tylko na niedziele:) wystawiam goldena w otwartej psiaka i swoją kudłatą grzywaczkę;) Quote
saluczki Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No i jak z dojazdem??? E-7 nadal w remoncie??? Quote
saluczki Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 nefesza napisał(a):Taksowki sa tanie (w porownaniu do warszawskich czy poznanskich). Wiem, bo wczoraj stamtad wrocilam. I niech powiedza miejscowi, czy to podobna odleglosc, ale ja z Pasazu Swietokrzyskiego do hotelu Qubus, w nocy, z postojej na zakupy na stacji zaplacilam cos ok. 20 zl. Jest specjalny autobus z dworca do hal targowych,kursuje tylko wtedy gdy coś się dzieje na targach tylko mały problem, pierwszy jest o 10-ej pisałam aby uruchomili choć jeden dodatkowy koło 9-ej ale nie odpisali..... Quote
Godelaine Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 A jakimi zwykłymi busami można dojechać na teren hal? Czy ktoś może mi podać ich numery? Quote
Godelaine Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dobra - mam. Jakby ktoś tez dojeżdżał z dworca, to o 8:50 z Czarnowskiej (blisko dworca) jedzie 37. Na miejscu - na Batalionów Chłopskich Zakładowa - jest o 9:07. Quote
resuruss Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 A ja jeszcze nie wiem czy wogole jechac :roll: .. Nie mam transportu na 100% pewnego ,wiec byc moze nie dojade :roll: Quote
fan Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ja też mam problem z transportem. Czy w Kielcach krzyczą i czy przyjmą psiurę jeśli będę około 13 Quote
Talagia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 O 13 w dniu wystawy? Oceny zaczynają sie od godziny 10 i z tego co wiem, to raczej nie dopuszczą psa do oceny jeśli będzie spóźniony. Ale moze sie myle... Quote
Godelaine Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ja mam problem z powrotem. Bo połączenia kolejowe są tragiczne. Czy ktoś jutro wraca do Katowic i dysponuje miejscem dla jednej osoby i psa (może siedzieć na kolanach)? Quote
MichalMi Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ciekawe czy E7 jest bardzo rozkopana? Nie wiem ile zostawić sobie zapasowego czasu na dojazd. Wg obecnych planów powinienem wystartować z wawy około 6- czy ktoś jeszcze w tych godzinach będzie na szlaku? :cool3: Quote
Recommended Posts