Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

Posted

Pearl napisał(a):
Pytanie retoryczne to bylo:lol: Na białystok wbijam sie do Was:cool3:

Zapraszam!:lol: A gdzie będziesz spała w Białymstoku,to postanowię po ....Kielcach!;) :evil_lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Ja Cię tylko błagam o kogoś fajnego na setery :) :) :)

Ktos fajny zapewne będzie,z polskich sędziow tylko p.Król i p.Kazimierski ponoć....:roll:

Posted

Basik napisał(a):
O już zobaczyłam, że blisko, ale jeszcze pytanko - jak wygląda ta droga? Czy też na 74 są roboty?

Już nie :evil_lol: Trzeba tylko zwracać uwagę w dwóch miejscach, bo są różne poziomy asfaltu :shake: i można koła zostawić :mad:

Edit: A nie jednak są na wysokości Żarnowa i za nim, są chyba dwa światła po 2,5 minuty :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Ja też jestem bardzo ciekawa tej wystawy.Będe w sobote i niedzielę z Babą.Aaaa,ciekawostka: Kielce nie otrzymały "pozwoleństwa" na międzynarodówke w 2008 roku.Większościa głosów wygrało inne miasto...:loveu: :loveu: :loveu:

Matagi- mogę się domyślać, jakie miasto wygrało międzynarodówkę w 2008 r. I ja tam sie wybieram...
Pzdr.

Posted

Oooo, juz wszyscy wiedzą, że CACIB w 2008 r. będzie także w Białymstoku! My tam się wybieramy!!! Też liczę na kogoś fajnego na V grupę, a w szczególności na baski.:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matagi- mogę się domyślać, jakie miasto wygrało międzynarodówkę w 2008 r. I ja tam sie wybieram...
Pzdr.

Nooo ja myślę!!!!!!!!:loveu: :multi: :lol:

Posted

Jaga napisał(a):
Czy ktos znajacy Kielce moglby mi napisac jak najszybciej dotrzec z Dworca PKP na teren wystawy? Drogie sa taksowki w Kielcach?

Taksowki sa tanie (w porownaniu do warszawskich czy poznanskich). Wiem, bo wczoraj stamtad wrocilam. I niech powiedza miejscowi, czy to podobna odleglosc, ale ja z Pasazu Swietokrzyskiego do hotelu Qubus, w nocy, z postojej na zakupy na stacji zaplacilam cos ok. 20 zl.

Posted

Gonia napisał(a):
W 2008 roku CACIB-kę ma ...........Rzeszów w lutowym terminie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Niby fajnie bo dla mnie najbliżej - tylko lokalowo to tego sobie nie potrafie uzmysłowić, na Podpromiu już przy 800 psach jest gęsto, no chyba że wystawa w tygodniu całym sie zamknie, zawsze V grupa może też wylądować na parkingu. Co do Kielc to kicha, bo wystwa w centrum no i jest tam trochę miejsca, może przynajmniej wrócą do dwóch krajówek.

Posted

nefesza napisał(a):
Taksowki sa tanie (w porownaniu do warszawskich czy poznanskich). Wiem, bo wczoraj stamtad wrocilam. I niech powiedza miejscowi, czy to podobna odleglosc, ale ja z Pasazu Swietokrzyskiego do hotelu Qubus, w nocy, z postojej na zakupy na stacji zaplacilam cos ok. 20 zl.

Jest specjalny autobus z dworca do hal targowych,kursuje tylko wtedy gdy coś się dzieje na targach tylko mały problem, pierwszy jest o 10-ej pisałam aby uruchomili choć jeden dodatkowy koło 9-ej ale nie odpisali.....

Posted

ciekawe czy E7 jest bardzo rozkopana?
Nie wiem ile zostawić sobie zapasowego czasu na dojazd. Wg obecnych planów powinienem wystartować z wawy około 6- czy ktoś jeszcze w tych godzinach będzie na szlaku? :cool3: