MichalMi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Gośka, ale Majaa pisała o korkach chyba jeszcze przed obwodnicą...? Quote
Gośka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Kurcze, jeśli tak to i ja chyba muszę wyjechać godzinę wcześniej, bo przez "rewelacyjny" system komputerowy muszę odstać kolejkę:placz: Wiem, że na wysokości Skarżyska była E7 rozkopana, ale ponoć remont jest już skończony, pewnie przesuneli się dalej. Tą trasą jechałam półtora miesiąca temu, więc w sumie nie umiem powiedzieć gdzie teraz rozkopali. Miałam jedynie nadzieję że Majaa miała na myśli korki w samym mieście. Quote
Majaa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Tak, tak! W Skarżysku jest skończony. Korki są w Ostojowie ! Na razie jadę, relację zdam wieczorem! Potwierdzenie ja dostałam w piątek zeszły Quote
Gośka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Majaa a Ty ze swoimi kerrakami w który dzień będziesz? Quote
Pearl Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Matagi napisał(a):Ja też jestem bardzo ciekawa tej wystawy.Będe w sobote i niedzielę z Babą.Aaaa,ciekawostka: Kielce nie otrzymały "pozwoleństwa" na międzynarodówke w 2008 roku.Większościa głosów wygrało inne miasto...:loveu: :loveu: :loveu: Zobaczymy co Baba wywojuje :cool3: Ciekawe jakie miasto:eviltong: ...... Quote
Tomek67 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Jak tam dojechać od strony Sandomierza? Quote
Elitesse Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pearl napisał(a):Zobaczymy co Baba wywojuje :cool3: Ciekawe jakie miasto:eviltong: ...... moze Glogow ? bo tez sie stara Quote
MichalMi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Jak tam dojechać od strony Sandomierza? http://www.targikielce.pl/targi/index.php?language=_pl&module=pages&pg_id=40 Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Matagi napisał(a):Ja też jestem bardzo ciekawa tej wystawy.Będe w sobote i niedzielę z Babą.Aaaa,ciekawostka: Kielce nie otrzymały "pozwoleństwa" na międzynarodówke w 2008 roku.Większościa głosów wygrało inne miasto...:loveu: :loveu: :loveu: Myślałam, że będzie cały czas CACIB u Nich... :roll: Ja tam spędzam ostatni weekend sierpnia w przyszłym roku i tak gdzie indziej :lol: :lol: :lol: No to mnie postraszyliście z tymi remontami... Quote
Gazuś Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Elitesse napisał(a):moze Glogow ? bo tez sie stara W słupsku w tym roku mówiono o tym, ze prawdopodobnie bedzie miedzynardowa Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Jeżeli wystawa w Głogowie ma być tam gdzie zawsze to ja jestem stanowczo przeciwna. Bo oni nie mają warunków... ;) Quote
Elitesse Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Jeżeli wystawa w Głogowie ma być tam gdzie zawsze to ja jestem stanowczo przeciwna. Bo oni nie mają warunków... ;) moim zdaniem tez :evil_lol: zobaczymy moze komus sie wymsknie przez przypadek gdzie to bedzie :eviltong: a tymczasem cieszmy sie tegorocznymi Kielcami !! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dokładnie tak, ja jestem jeszcze padnięta po 4 dniach Poznania, więc szczerze mówiąc nie mam ochoty szczególnie jechać, ale no jedziemy... Po złoto! :) :) :) Quote
Matagi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pearl napisał(a):Zobaczymy co Baba wywojuje :cool3: Ciekawe jakie miasto:eviltong: ...... Zobaczymy:razz: :razz: :razz: Bardzo będziemy patrzeć....:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to miasto to oczywiście Białystok!:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Mamy Cacibówke w 2007 i 2008!!!Jedyna wystawa ,do której mam 10 min.na piechotkę!:eviltong: :eviltong: Quote
Pearl Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Pytanie retoryczne to bylo:lol: Na białystok wbijam sie do Was:cool3: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ja Cię tylko błagam o kogoś fajnego na setery :) :) :) Quote
Pearl Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Dokładnie tak, ja jestem jeszcze padnięta po 4 dniach Poznania, więc szczerze mówiąc nie mam ochoty szczególnie jechać, ale no jedziemy... Po złoto! :) :) :) Ja wczoraj odespalam Poznan, ale bywa gorzej np. zaraz po kielcach Zagrzeb 2 x cacib - po intera... Powodzenia Wszystkim w Kielcach! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 No to widzę, że szalejesz :) Ale znam już Twój sposób na "odreagowanie", widziałam przy ringu głównym w Poznaniu :evil_lol: Ja jestem strasznie ciekawa sędziowania seterów przez Panią Witkowską ;) Quote
Agama Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 moze nie bedzie wybierala pod wzgledem krotkosci lap i dlugosci tulowia:roll: :lol: Quote
MichalMi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 o p. Witkowskiej słyszałem same dobre opinie, więc chyba nie masz się czym przejmować :) Acha, o której startujecie z Wawy? Quote
Basik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Czy daleko mam do targów wjeżdżając od strony Piotrkowa? Jadę drogą nr 74. Quote
Pearl Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):No to widzę, że szalejesz :) Ale znam już Twój sposób na "odreagowanie", widziałam przy ringu głównym w Poznaniu :evil_lol: Ja jestem strasznie ciekawa sędziowania seterów przez Panią Witkowską ;) Ciekawe co widziałaś:evil_lol: :roll: A raczej który ze sposobów:lol: Quote
Basik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 O już zobaczyłam, że blisko, ale jeszcze pytanko - jak wygląda ta droga? Czy też na 74 są roboty? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Agama - Mam nadzieję :lol: MichalMi - Jeszcze nie wiem, obawiam się, że będziemy zmuszeni wyjechać o 5 żeby jechać spokojnie i się nie spóźnić ;) Pearl - Chyba ten "lepszy" dla oglądających, a mniej skuteczny na odreagowanie :evil_lol: Quote
Recommended Posts