Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, jeśli tak to i ja chyba muszę wyjechać godzinę wcześniej, bo przez "rewelacyjny" system komputerowy muszę odstać kolejkę:placz:
Wiem, że na wysokości Skarżyska była E7 rozkopana, ale ponoć remont jest już skończony, pewnie przesuneli się dalej. Tą trasą jechałam półtora miesiąca temu, więc w sumie nie umiem powiedzieć gdzie teraz rozkopali. Miałam jedynie nadzieję że Majaa miała na myśli korki w samym mieście.

Posted

Matagi napisał(a):
Ja też jestem bardzo ciekawa tej wystawy.Będe w sobote i niedzielę z Babą.Aaaa,ciekawostka: Kielce nie otrzymały "pozwoleństwa" na międzynarodówke w 2008 roku.Większościa głosów wygrało inne miasto...:loveu: :loveu: :loveu:

Zobaczymy co Baba wywojuje :cool3: Ciekawe jakie miasto:eviltong: ......

Posted

Matagi napisał(a):
Ja też jestem bardzo ciekawa tej wystawy.Będe w sobote i niedzielę z Babą.Aaaa,ciekawostka: Kielce nie otrzymały "pozwoleństwa" na międzynarodówke w 2008 roku.Większościa głosów wygrało inne miasto...:loveu: :loveu: :loveu:

Myślałam, że będzie cały czas CACIB u Nich... :roll:
Ja tam spędzam ostatni weekend sierpnia w przyszłym roku i tak gdzie indziej :lol: :lol: :lol:

No to mnie postraszyliście z tymi remontami...

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Jeżeli wystawa w Głogowie ma być tam gdzie zawsze to ja jestem stanowczo przeciwna. Bo oni nie mają warunków... ;)

moim zdaniem tez :evil_lol: zobaczymy moze komus sie wymsknie przez przypadek gdzie to bedzie :eviltong: a tymczasem cieszmy sie tegorocznymi Kielcami !!

Posted

Pearl napisał(a):
Zobaczymy co Baba wywojuje :cool3: Ciekawe jakie miasto:eviltong: ......

Zobaczymy:razz: :razz: :razz: Bardzo będziemy patrzeć....:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A to miasto to oczywiście Białystok!:loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Mamy Cacibówke w 2007 i 2008!!!Jedyna wystawa ,do której mam 10 min.na piechotkę!:eviltong: :eviltong:

Posted

Dokładnie tak, ja jestem jeszcze padnięta po 4 dniach Poznania, więc szczerze mówiąc nie mam ochoty szczególnie jechać, ale no jedziemy... Po złoto! :) :) :)
Ja wczoraj odespalam Poznan, ale bywa gorzej np. zaraz po kielcach Zagrzeb 2 x cacib - po intera...

Powodzenia Wszystkim w Kielcach!

Posted

No to widzę, że szalejesz :)

Ale znam już Twój sposób na "odreagowanie", widziałam przy ringu głównym w Poznaniu :evil_lol:

Ja jestem strasznie ciekawa sędziowania seterów przez Panią Witkowską ;)

Ciekawe co widziałaś:evil_lol: :roll: A raczej który ze sposobów:lol: