Ania i Mirek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 No i My dziś dostaliśmy potwierdzenie. Quote
Dayya-Re Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 az sie przeszłm do skrzynki i jednak potwierdzenie jest :multi: :multi: Quote
AnkaW Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Dayya-Re napisał(a):az sie przeszłm do skrzynki i jednak potwierdzenie jest :multi: :multi: a widzisz :evil_lol: :evil_lol: Quote
efra-husky Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 hmm, zaczyna się robić ciekawie bo ja jeszcze nie mam potwierdzenia :mad: Quote
simbik Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 efra-husky napisał(a):hmm, zaczyna się robić ciekawie bo ja jeszcze nie mam potwierdzenia :mad: Ja też, ale się nie przejmuje bo Poczta Polska to specyficzna instytucja :mad: ... wiem coś o tym bo mój TZ tam pracuje :roll: . Quote
Basik Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A ja mam i to na 2 sztuki psiutków - dopisali młodą:) Quote
jo-jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 efra-husky napisał(a):hmm, zaczyna się robić ciekawie bo ja jeszcze nie mam potwierdzenia :mad: My też nie mamy :angryy: Quote
lalunia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hejka Wszystkim Ja Mam Potwierdzenie I 2 Numerki Startowe Dla Moich Grzywek Może Ktos Jedzie Z Olsztyna War-mazurskie I Ma Miejsce W Samochodzie Plisss Składam Sie Na Paliwo !!!! 19.11.2006 Prosze O Kontakt Na Gg Nie Zajmę Dużo Miejsca Plissss Quote
simbik Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Do mnie potwierdzenie już dotarło :lol: . Quote
efra-husky Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 simbik napisał(a):Do mnie potwierdzenie już dotarło :lol: . szczęściara ;) Ja dalej czekam ;) Quote
AnkaW Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 I nie przeba mieć żadnych zaświadczeń oprócz szczepienia przeciw wściekliźnie :multi: :multi: :multi: Quote
Iwa-R Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 My też wczoraj dostaliśmy potwierdzenie, no to jedziemy kończyć Championat :evil_lol: (może się uda :cool3: ) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Co ma się nie udać! Grunt, to optymistyczne spojrzenie na świat! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Po Światówce nasz optymizm tak jakby odrobinkę urósł :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Iwa-R napisał(a):Po Światówce nasz optymizm tak jakby odrobinkę urósł :evil_lol: I tak trzymać, Iwa!!!:lol: Pzdr. Quote
jo-jo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 My tez potwierdzenie już mamy Iwa-R napisał(a):Po Światówce nasz optymizm tak jakby odrobinkę urósł :evil_lol: Nasz też :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jo-jo - masz z czego się cieszyć! Pzdr. Quote
tulasy Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 My ledwo wróciliśmy dziś z Poznania a potwierdzenie było już w skrzynce. Więc teraz trochę odpocząć po Poznaniu. A potem oby do soboty - wtedy V grupa. Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Tulasy - a jak wyniki? Nic nie piszecie... Pzdr. Quote
virtavalo Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Iwa-R napisał(a):Po Światówce nasz optymizm tak jakby odrobinkę urósł :evil_lol: heh, Iwa nasz chyba też. Zobaczymy co z tymi championatami będzie - my mamy zamiar zacząć młodzieżowy z naszym Pączkiem, ale....... No jesli nie teraz to może po Nowym Roku?? Choć siostrunia już bardziej utytułowana :multi: :multi: :multi: I trzebaby gonić ją :loveu: Quote
tulasy Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Asiaczek napisał(a):Tulasy - a jak wyniki? Nic nie piszecie... Pzdr. Ogólnie niespecjalnie. Ale, u nas, jak na dwie suki ( w tym jedna 8 lat bez 5 dni ) w klasie championów to oceny bardzo dobre mogą być. Ważniejsza była obecność niż wyniki. Quote
Majaa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Witajcie !!! Mam przeogromną prośbę! Sporo osób wybiera się na Wystawę Międzynarodową w Kielcach! Jedziecie z różnych stron kraju ! Bardzo proszę osoby, które mogłyby przewieść psy w swoje strony o zgłaszanie takich możliwości. Bardzo często chodzi o przewiezienie szczeniaka w transportówce, a pokonanie odległości 200, 300, 400 km jest dla nas często problemem W adopcjach pomagają nam ludzie z całej Polski, którym należą się ogromne podziękowania za to, co robią. Często barierą jest własnie pokonanie bariery transportowej! W województwie świętokrzyskim jest tylko jedno schronisko i to delikatnie mówiąc fatalne! Zresztą nie ma umów z większością gmin w województwie. W Starachowicach, gdzie ja staram się pomagać bezdomnym zwierzętom sytuacja jest tragiczna. Zatrudniono hycla, który psy teoretycznie po 14 dniach usypia i utylizuje. W praktyce pies ma szczęście jak pożyje u niego 3 dni i zostanie uśpiony w sposób humanitarny! Więcej tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27278 Często chodzi także o transport psów ze Skarżyska : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33069 lub Kielc: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042 Psy, którym staramy się pomóc często zostają na ulicach, bo niestety nie ma u nas zbyt wielu domków tymczasowych! Błagamy! Pomóżcie chociaż w transporcie! Kontakt ze mną: na PW, gg 6404161, tel 0660440525. W sobotę i w niedzielę jestem na wystawie W sobotę wystawiam swoje psy, w niedzielę będę na wystawie towarzysko! Proszę pomyślcie o tym! Możecie tylko odrobiną chęci uratować niejedno psie życie! Quote
Diana14 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 tulasy napisał(a):My ledwo wróciliśmy dziś z Poznania a potwierdzenie było już w skrzynce. Więc teraz trochę odpocząć po Poznaniu. A potem oby do soboty - wtedy V grupa. tulasy to życze powodzenia, więcej niż w Poznaniu. Wystawiamy się tego samego dnia:lol: Quote
Recommended Posts