Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

efra-husky napisał(a):
hmm, zaczyna się robić ciekawie bo ja jeszcze nie mam potwierdzenia :mad:

Ja też, ale się nie przejmuje bo Poczta Polska to specyficzna instytucja :mad: ... wiem coś o tym bo mój TZ tam pracuje :roll: .

Posted

Hejka Wszystkim
Ja Mam Potwierdzenie I 2 Numerki Startowe Dla Moich Grzywek
Może Ktos Jedzie Z Olsztyna War-mazurskie
I Ma Miejsce W Samochodzie Plisss Składam Sie Na Paliwo !!!!
19.11.2006
Prosze O Kontakt Na Gg
Nie Zajmę Dużo Miejsca Plissss

Posted

Iwa-R napisał(a):
Po Światówce nasz optymizm tak jakby odrobinkę urósł :evil_lol:

heh, Iwa nasz chyba też. Zobaczymy co z tymi championatami będzie - my mamy zamiar zacząć młodzieżowy z naszym Pączkiem, ale.......
No jesli nie teraz to może po Nowym Roku??
Choć siostrunia już bardziej utytułowana :multi: :multi: :multi:
I trzebaby gonić ją :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tulasy - a jak wyniki? Nic nie piszecie...
Pzdr.

Ogólnie niespecjalnie. Ale, u nas, jak na dwie suki ( w tym jedna 8 lat bez 5 dni ) w klasie championów to oceny bardzo dobre mogą być. Ważniejsza była obecność niż wyniki.

Posted

Witajcie !!!
Mam przeogromną prośbę!
Sporo osób wybiera się na Wystawę Międzynarodową w Kielcach! Jedziecie z różnych stron kraju ! Bardzo proszę osoby, które mogłyby przewieść psy w swoje strony o zgłaszanie takich możliwości. Bardzo często chodzi o przewiezienie szczeniaka w transportówce, a pokonanie odległości 200, 300, 400 km jest dla nas często problemem W adopcjach pomagają nam ludzie z całej Polski, którym należą się ogromne podziękowania za to, co robią. Często barierą jest własnie pokonanie bariery transportowej!
W województwie świętokrzyskim jest tylko jedno schronisko i to delikatnie mówiąc fatalne! Zresztą nie ma umów z większością gmin w województwie.
W Starachowicach, gdzie ja staram się pomagać bezdomnym zwierzętom sytuacja jest tragiczna. Zatrudniono hycla, który psy teoretycznie po 14 dniach usypia i utylizuje. W praktyce pies ma szczęście jak pożyje u niego 3 dni i zostanie uśpiony w sposób humanitarny! Więcej tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27278
Często chodzi także o transport psów ze Skarżyska :
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33069
lub Kielc:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33042

Psy, którym staramy się pomóc często zostają na ulicach, bo niestety nie ma u nas zbyt wielu domków tymczasowych!
Błagamy! Pomóżcie chociaż w transporcie!
Kontakt ze mną: na PW, gg 6404161, tel 0660440525.
W sobotę i w niedzielę jestem na wystawie W sobotę wystawiam swoje psy, w niedzielę będę na wystawie towarzysko!
Proszę pomyślcie o tym! Możecie tylko odrobiną chęci uratować niejedno psie życie!

Posted

tulasy napisał(a):
My ledwo wróciliśmy dziś z Poznania a potwierdzenie było już w skrzynce.
Więc teraz trochę odpocząć po Poznaniu. A potem oby do soboty - wtedy V grupa.

tulasy to życze powodzenia, więcej niż w Poznaniu. Wystawiamy się tego samego dnia:lol: