Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja z jednym psiakiem biegam bez konkurencji, a drugi ma 5 konkurentów;).
Jakby komuś się nudziło, to zapraszam pod ring collie - pies w szczeniakach i pies w młodzieży:razz:. Zdjęcia mile widziane:cool3:!

Posted

tulasy napisał(a):
Oby tylko pogoda wytrzymała.

Ja juz śledze prognozy długoterminowe...narazie wygląda na to,że sniegu nie będzie - oby,bo mamy troche kilometrów i jedziemy "wesołym autobusem",czyli pięć cockerów + springer walijski + trzy ludzie :evil_lol:

Posted

AiK napisał(a):
:evil_lol: tak

Własnie sie przed chwila dowiedzialam ze chyba dojade dopiero na samą niedziele wiec w hotelu sie nie spotkamy:( ale na wystawie owszem przy grzywaczach:cool3:

Posted

flashka-g napisał(a):
Własnie sie przed chwila dowiedzialam ze chyba dojade dopiero na samą niedziele wiec w hotelu sie nie spotkamy:( ale na wystawie owszem przy grzywaczach:cool3:

to do zobaczenia przy ringu:lol:

Posted

efra-husky napisał(a):
husky-regan ja też sama suni nie wystawiam ;) Będę stała z boku i fotki cykała :)

Ja tez proszę o fotki juz wczesniej. Mam nadzieję ,że ja aparatu nie zapomnę ,ale zawsze lepiej ogląda się fotki od Kogoś innego. Zawsze tio inny punkt widzenia :lol:

Posted

Mam problem.. W środę rano wyjeźdżam i nie ma raczej szans, bym wróciła do domu przed Kielcami. Nie mam więc możliwości odebrania potwierdzenia z numerkiem. Co należy zrobić w takiej sytuacji? Czy w ogole Kielce zaczeły już wysyłać potwierdzenia? Może przedzwonić i poprosić by wstrzymali wysłanie numerka? Co by go można było odebrać w sekretariacie?

Posted

Godelaine napisał(a):
Mam problem.. W środę rano wyjeźdżam i nie ma raczej szans, bym wróciła do domu przed Kielcami. Nie mam więc możliwości odebrania potwierdzenia z numerkiem. Co należy zrobić w takiej sytuacji? Czy w ogole Kielce zaczeły już wysyłać potwierdzenia? Może przedzwonić i poprosić by wstrzymali wysłanie numerka? Co by go można było odebrać w sekretariacie?

Tez mysle ze nie bedzie problemu:)) Pozatym zawsze potwredzenie z numerkiem moze zaginac, albo przyjsc po fakcie i wteyd bez problemu jezlei ma sie dowod wplaty wypisuja nowy numerek;)

Posted

Basik napisał(a):
Nie ma problemu - weź z soba dowód wpłaty - w sekretariacie wipiszą nowy numerek jak powiesz co i jak:)

Ja tak miałam w Gdynii i bez problemu dostałam numerek w sekretariacie ;-)