Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MichalMi napisał(a):
jo-jo, jeszcze kable im upalisz :evil_lol:

No chyba, jak znam życie to zgłoszenie doszło, ale ja jestem taka że musze potwierdzić, bo inaczeej nie będę pewna aż do zobaczenia stawek :shake:

Posted

gdyby ZK potwierdzał zgłoszenia mailem tak jak robi to większość oddziałów, to pewnie bez problemów byłoby można się dodzwonić.
Może to śmieszne, ale lubię maile o treści "OK, zgłoszenie przyjęte" :cool1:

Aha, jojku, pamiętaj o nas ;)

Posted

No a mi dzisiaj udało się bardzo szybko dodzwonić do Kielc, (chodź wszystko dzisiaj roiłam w tępie takim ,że i tak o cyzmś zapomniałam żeby się spytać, z mojej strony :evil_lol: ) Ale wiem że Jojo przyjęty i na dzień dzisiejszy zgłoszonych jest 70 dogów :crazyeye:

Posted

jo-jo napisał(a):
Ale wiem że Jojo przyjęty i na dzień dzisiejszy zgłoszonych jest 70 dogów :crazyeye:

:crazyeye: 70 dogów - no ładnie. Haszczaki w takim razie trzeba liczyć w setkach ;)

Posted

efra-husky napisał(a):
:crazyeye: 70 dogów - no ładnie. Haszczaki w takim razie trzeba liczyć w setkach ;)

Ja tak się zastanawiam czy wystawcy z zagranicy nie planują zaczepić zarówno o Światówke jak i międzynarodówke, dlatego takie ilości,

Z tego co patrze to najwięcej zgłosoznych dogów w tym roku ze wszystkich wystaw międzynarodowych:crazyeye: