Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

Posted

Tomek67 napisał(a):
Nie wiecie czy Kielce potwierdzają przyjęcie zgłoszenia drogą elektroniczną? Czy też też samemu trzeba telefonować i potwierdzać?

Ja dostałam w odpowiedzi na mojego @ czy wszystko jest ok ze zgłoszeniem (wysłałam @ po tym jak dostałam tylko elektronicznie wygenerowane ze strony potwierdzenie przyjecia zgłoszenia drogą elektroniczną), że skoro serwer wygenerował potwierdzenie to co jeszcze potwierdzać :D

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tomek67 napisał(a):
Nie wiecie czy Kielce potwierdzają przyjęcie zgłoszenia drogą elektroniczną? Czy też też samemu trzeba telefonować i potwierdzać?

Tomeczku ja zgłoszenie przesyłałam z ich formularza na stronie w sobotę a dzisiaj w emailu przesłałam kopię rodowodu i potwierdzenie zapłaty; jeszcze przed południem dostałam email z oddziału, że przyjeli moje zgłoszenie :cool3: Także odpowiadają ;)

Posted

Dzięki Gabi, ale u licha gdzie jest napisane, że mam przesyłać jeszcze kopię rodowodu i potwierdzenie zapłaty przy zgłoszeniu elektronicznym? Rozumiem przy listownym bądź faxie. W formularzu podałem wszystkie żądane numery i rozumiem, że teraz weryfikacja należy do oddziału i sruuu.. potwierdzonko dla mnie. Czyż nie?

Posted

Zgodnie z Regulaminem wystaw,do KAŻDEGO zgłoszenia należy dołączyć kopie rodowodu - niezależnie od formy w jakiej sie zgłasza....tak myślę...w każdym razie,jeżeli zgłaszam mailem,to posyłam skany rodowodów i dyplomów.

Posted

Tomek67 napisał(a):
Dzięki Gabi, ale u licha gdzie jest napisane, że mam przesyłać jeszcze kopię rodowodu i potwierdzenie zapłaty przy zgłoszeniu elektronicznym? Rozumiem przy listownym bądź faxie. W formularzu podałem wszystkie żądane numery i rozumiem, że teraz weryfikacja należy do oddziału i sruuu.. potwierdzonko dla mnie. Czyż nie?

Oj Tomuś, Tomuś :cool1:

Posted

Ha a ja zglosilam Roxi już pare tygodni temu (ze 3 na pewno) i poslalam faxem rodowód i dowód wplaty następnego dnia po zgloszeniu (wypelnilam formularz na stronie oddzialu) i nie dostalam do tej pory potwierdzenia od nich,że zgloszenie mojej psicy zostalo przyjęte:shake: a kasa poszla i wszystkie papiery:shake:
Mam do nich pisać czy czekać na numerek startowy tylko??

Posted

Tomeczku na stronie jest wyraźnie napisane:

UWAGA !
Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie.
Zgłoszenia wysłane faksem lub e-mailem wymagają potwierdzenia telefonicznego w biurze oddziału.
Do zgłoszenia należy dołączyć kserokopię RODOWODU lub METRYKI oraz dowodu wpłaty.

Wystarczy uważnie przeczytać to co jest napisane ;)

Posted

Również wysłałam zgłoszenie mailem ALE NIE UDAŁO MI SIĘ DODZWONIC DO Oddziału w Kielcach (próby trwały dzisiaj od godz.17.30 do 19.45)- bezskutecznie - I CO DALEJ - zgłoszenie poszło, pieniądze wysłane i tak nie ma pewności czy będzie przyjęte.

Posted

A ja się dzisiaj tak zagapiłam że zapomnałam zadzwonić i dowiedzieć się czy mi przyjeli Jojka :shake: :shake: :shake:

Tyle roboty na głowie, teraz musze do środy czekać i liczyć na to że przyjeli :cool1:

Posted

ja zgłosiłam 2 psy przy pierwszym dostałm potwierdzenie zwrotne mailem że przyjeli przy drugim nici
przefaxowałm kopie rodowodow i opłaty a dodzwonic sie nie moge
eh ju

Posted

Mi odpowiedzieli tak na moje pytanie o potwierdzenie zgloszenia suki:

potwierdzenia (jak z każdej wystawy) otrzyma Pani na kilka dni przed wystawą

i to tyle z ich strony:crazyeye::shake:

Posted

A ja sie nie przejmuje:) Zglosilam z terminie, zapalcilam w terminie, wyslalam wszystkie dokumenty i potwierdzenia. Nie dostalam zadnego zwrotu ani informacji, ze mail NIE DOSZEDL wiec spie spokojnie. Jak oddzial wtopi to bedzie mi zwracal kase za zgloszenie i podroz...:angryy: .
Jak dotad nie mialam takich doswiadczen i nie spodziewam sie takowych.. ale jesli ktos postepuje zgodnie z zasadami i regulaminem to nie ma bata! ,prawo jest po jego stronie :mad:
Wiec.. nie denerwujcie sie:)