beka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Tel kontaktowy rozumiem aktualny. No to wysyłam ja. Quote
olivetshka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Mam chętne młode małżeństwo na młodą sunię ON. Ostatnio podesłałam im zdjęcie jednej suczki ze schroniska w Radomsku, ale niestety - dziś do mnie zadzwonili, że chcieliby i być może już jutro ją wezmą, a sunia w piątek znalazła domek... Czy Mary jest sunią łagodną? Oni nie mają jeszcze dzieci, ale zapewne w przysżłości mieć będą. Pani ciut się obawia dużego psa, bo nie miała nigdy takowego wczesniej, ale myslę, że to kwestia nastawienia i czasu. Sunia mieszkałaby w kojcu z ocieploną budą, do dyspozycji 25 arów ogrodzonej działki i wstęp do domu. Czy Mary mogłaby zamieszkać w kojcu? Jaki ma sunia charakter - czy jest łagodnym psem? Pytam ze względu na p. Ewę... Będę wdzięczna za informacje, zainteresowanym już sunię podsyłam. Quote
mczery Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 olivetshka napisał(a): Sunia mieszkałaby w kojcu z ocieploną budą, do dyspozycji 25 arów ogrodzonej działki i wstęp do domu. Czy Mary mogłaby zamieszkać w kojcu? Jaki ma sunia charakter - czy jest łagodnym psem? Pytam ze względu na p. Ewę... Będę wdzięczna za informacje, zainteresowanym już sunię podsyłam. oj, tylko nie kojec. psinka powinna mieszkac z ludzmi :) megnum, czy pieseczek znalazl juz kochajacy dom? zaluje, ze nie jestem obecnie w polsce bo na pewno bym ja adoptowala :( Quote
Ania i Kajber Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Chętnego na młodziutką, śliczną owczarkę do domu z ogrodem pod Piotrkowem Trybunalskim też mam- mogę wysłać kontakt na PW. Ale jak wynika z mojego schroniskowego doświadczenia - ładne, młodziutki owczarki - sunie mają wzięcie. Trochę starsze- już gorzej, niestety :-(. Quote
olivetshka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 mczery napisał(a):oj, tylko nie kojec. psinka powinna mieszkac z ludzmi :) megnum, czy pieseczek znalazl juz kochajacy dom? zaluje, ze nie jestem obecnie w polsce bo na pewno bym ja adoptowala :( No tak... Ale nie każdy jednak wyznaje zasadę chociażby spania z psem w jednym łóżku... Dobry kojec z ocieploną budą, pies mający swobodny wstęp do domu i biegający luźno po ogrodzie, codzienne spacery i kontakt z człowiekiem to chyba całkiem dobry układ?... Nie wszystkie psy nadają się też do mieszkania wewnątrz domu, z ludźmi. Ale ta decyzja nie należy do nas - są tu na wątku ludzie znacznie bardziej zorientowani na potrzeby Mary :) Quote
MEGNUM Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Mary jest już w nowym domu. Proszę o likwidację wątku. Quote
Recommended Posts