Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]Około roczna suczka owczarek niemiecki została znaleziona kila dni temu w miejscowości Zakrzew gmina Grabów nad Pilicą. Jest energiczna, bardzo szybko się uczy, kompletnie bezkonfliktowa w stosunku do innych psów. Szukamy jej właścicieli lub nowych, odpowiedzialnych opiekunów !! Więcej informacji pod numerem telefonu 609754455

[/FONT]

Posted

Witamy Wszystkich, a w szczególności tą futrzastą piękność!!!
Czy już się znalazł właściciel bo to przecież niemożliwe, żeby nie szukać takiego Cuda!!!
My też mamy ONKę cudniastą i przepiękniastą, ma nawet swojego kota!!! I strasznie się kochają! Czy ta dziewczynka lubi koty i dzieci???

Posted

Lulka napisał(a):
przejrzyjcie koniecznie ogloszenia, gdzies mi sie obilo o oczy ze ktos szuka onki dlugowlosej

Też widziałam parę dni temu takie ogłoszenie na DOGO ale teraz nie mogę znaleźć...
Sunia przecudna, może wystraszyła się petard... wierzę, że ktoś jej szuka.

Posted

Tattoi napisał(a):
To Awit szukała onki długowłosej, ale dla znajomego. Zresztą juz nieaktualne, wziął ze schroniska.

nie na dogo, tylko w ogłoszeniach o psach zaginionych

Posted

[quote name='Dogini']Jest sliczna!!!!

Oj tak :)

[quote name='tu_ania_tu']możeby na wątku zaginionych dać info, może dziewczyny ktoś szuka

Opowiem jak to było.
W niedzielę pod dom Ani (hod.Balao) podjechało małżeństwo z prośbą o przygarnięcie jej. Twierdzą, ze ktoś ją im podrzucił. Na co Ania, ze ok, pomoże szukać domu, ale niech ją chwilowo u siebie trzymają. Ludzie nie chcieli o tym słyszeć twierdząc że już mają jednego psa. Na co Ania mówi, że ona ma 20 psów i skoro mieszkają (jak powiedzieli - choć Ania ich kompletnie nie kojarzy) niedaleko czyli na wsi to przecież mają dom, ogród, stodołę itp i co za problem żeby jakiś czas u nich pomieszkała, a ona im pomoże znaleźć właścicieli. No ale nie chcieli o tym słyszeć. Zgodziła się ją wziąć i facet wyciągając ją z samochodu powiedział "Nora, chodź". Suka zadowolona wyskoczyła. Cały czas się do nich cieszyła.
Ja jestem zdania, że oddali po prostu swojego psa :(

Wiem, ze Ania dawała ogłoszenia w lokalnych serwisach, u weta itp. Gdyby ktoś jej tam naprawdę szukał bez problemu by ją znalazł.

[quote name='ewick73']Dostałam info od bratowej to się pojawiam.
Czy ma czipa, tatuaż, czy najbliższe schroniska zostały powiadomione o tym cudnym znalezisku?

Nie ma. Schroniska wiedzą.

[quote name='Zimek']Witamy Wszystkich, a w szczególności tą futrzastą piękność!!!
Czy już się znalazł właściciel bo to przecież niemożliwe, żeby nie szukać takiego Cuda!!!
My też mamy ONKę cudniastą i przepiękniastą, ma nawet swojego kota!!! I strasznie się kochają! Czy ta dziewczynka lubi koty i dzieci???

No właśnie niestety właściciel się nie zgłosił. Jeśli nie jest nim Pan który ją oddał.
Koty ignoruje. Jeśli chodzi o dzieci to ciężko będzie sprawdzić bo Ania nie posiada. Ale to bardzo młoda suczka. Na dodatek ma w porządku charakter. Została wpuszczona w stado ONków i kundli. Suka alfa pokazała jej gdzie jej miejsce i nie protestowała.

[quote name='Lulka']przejrzyjcie koniecznie ogloszenia, gdzies mi sie obilo o oczy ze ktos szuka onki dlugowlosej

Marysia jest krótkowłosa :)

[quote name='*Gajowa*']Też widziałam parę dni temu takie ogłoszenie na DOGO ale teraz nie mogę znaleźć...
Sunia przecudna, może wystraszyła się petard... wierzę, że ktoś jej szuka.

Słabo szuka skoro nie dał nigdzie żadnych ogłoszeń.

[quote name='tu_ania_tu']
nie mogę chyba skopiować zdjęcia ale jak dla mnie to inne psy
http://w89.wrzuta.pl/obraz/58iHcPmAkXz/zorba

Zupełnie inna.

Posted

witam
jesli sunia nadal szuka domu to ja chce ja zobaczyc
mam juz w domu psa ale przyda mu sie towarzystwo bo lubi sunie (jest bez .....)
Astora wzielismy jak mial 2 lata .gdzies na tym forum nawet jest watek o nim z maszymi zdjeciami

w razie co prosze o jakies informacje o Suni .gdzie teraz jest chetnie podjade z moimi dzieciakami by ja zobaczyc

pozdr Grzegorz

Posted

Suczka dziś została wysterylizowana.

Panie Grzegorzu tutaj jest numer telefonu: [FONT=Verdana]609754455
[/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Proszę przedzwonić i zapraszamy[SIZE=3][SIZE=2]:)[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT]

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Jak Mary się czuje ?
Panie Grzegorzu czy chodzi o rudego Astorka odbieranego z Konstancina ?

witam
szybko mnie Pani rozszyfrowała:)
tak własnie ,Astor juz u nas prawie 1,5 roku mieszka

a co do Mary to moja żona narazie jest na NIE ale może zmieni zdanie -pracuje nad tym :)
A jak Mary? zabieg bez problemow?
Jezu jak ONa mi sie podoba

• 4 weeks later...