MEGNUM Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [FONT=Verdana]Około roczna suczka owczarek niemiecki została znaleziona kila dni temu w miejscowości Zakrzew gmina Grabów nad Pilicą. Jest energiczna, bardzo szybko się uczy, kompletnie bezkonfliktowa w stosunku do innych psów. Szukamy jej właścicieli lub nowych, odpowiedzialnych opiekunów !! Więcej informacji pod numerem telefonu 609754455 [/FONT] Quote
tu_ania_tu Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 możeby na wątku zaginionych dać info, może dziewczyny ktoś szuka Quote
ewick73 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dostałam info od bratowej to się pojawiam. Czy ma czipa, tatuaż, czy najbliższe schroniska zostały powiadomione o tym cudnym znalezisku? Quote
Zimek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Witamy Wszystkich, a w szczególności tą futrzastą piękność!!! Czy już się znalazł właściciel bo to przecież niemożliwe, żeby nie szukać takiego Cuda!!! My też mamy ONKę cudniastą i przepiękniastą, ma nawet swojego kota!!! I strasznie się kochają! Czy ta dziewczynka lubi koty i dzieci??? Quote
Lulka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 przejrzyjcie koniecznie ogloszenia, gdzies mi sie obilo o oczy ze ktos szuka onki dlugowlosej Quote
*Gajowa* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Lulka napisał(a):przejrzyjcie koniecznie ogloszenia, gdzies mi sie obilo o oczy ze ktos szuka onki dlugowlosej Też widziałam parę dni temu takie ogłoszenie na DOGO ale teraz nie mogę znaleźć... Sunia przecudna, może wystraszyła się petard... wierzę, że ktoś jej szuka. Quote
Tattoi Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 To Awit szukała onki długowłosej, ale dla znajomego. Zresztą juz nieaktualne, wziął ze schroniska. Quote
Lulka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Tattoi napisał(a):To Awit szukała onki długowłosej, ale dla znajomego. Zresztą juz nieaktualne, wziął ze schroniska. nie na dogo, tylko w ogłoszeniach o psach zaginionych Quote
*Gajowa* Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Znalazłam... czy to nie ta sunia Zorba ? Zaginęła pod Lublinem ale wszystko jest możliwe . http://www.dogomania.pl/threads/198885-lublin-tomaszowice-zagin%C4%99%C5%82y-dwie-suki! Quote
tu_ania_tu Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 nie mogę chyba skopiować zdjęcia ale jak dla mnie to inne psy http://w89.wrzuta.pl/obraz/58iHcPmAkXz/zorba Quote
MEGNUM Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Nie ma. Jutro chyba jedzie na sterylkę. Quote
MEGNUM Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='Dogini']Jest sliczna!!!! Oj tak :) [quote name='tu_ania_tu']możeby na wątku zaginionych dać info, może dziewczyny ktoś szuka Opowiem jak to było. W niedzielę pod dom Ani (hod.Balao) podjechało małżeństwo z prośbą o przygarnięcie jej. Twierdzą, ze ktoś ją im podrzucił. Na co Ania, ze ok, pomoże szukać domu, ale niech ją chwilowo u siebie trzymają. Ludzie nie chcieli o tym słyszeć twierdząc że już mają jednego psa. Na co Ania mówi, że ona ma 20 psów i skoro mieszkają (jak powiedzieli - choć Ania ich kompletnie nie kojarzy) niedaleko czyli na wsi to przecież mają dom, ogród, stodołę itp i co za problem żeby jakiś czas u nich pomieszkała, a ona im pomoże znaleźć właścicieli. No ale nie chcieli o tym słyszeć. Zgodziła się ją wziąć i facet wyciągając ją z samochodu powiedział "Nora, chodź". Suka zadowolona wyskoczyła. Cały czas się do nich cieszyła. Ja jestem zdania, że oddali po prostu swojego psa :( Wiem, ze Ania dawała ogłoszenia w lokalnych serwisach, u weta itp. Gdyby ktoś jej tam naprawdę szukał bez problemu by ją znalazł. [quote name='ewick73']Dostałam info od bratowej to się pojawiam. Czy ma czipa, tatuaż, czy najbliższe schroniska zostały powiadomione o tym cudnym znalezisku? Nie ma. Schroniska wiedzą. [quote name='Zimek']Witamy Wszystkich, a w szczególności tą futrzastą piękność!!! Czy już się znalazł właściciel bo to przecież niemożliwe, żeby nie szukać takiego Cuda!!! My też mamy ONKę cudniastą i przepiękniastą, ma nawet swojego kota!!! I strasznie się kochają! Czy ta dziewczynka lubi koty i dzieci??? No właśnie niestety właściciel się nie zgłosił. Jeśli nie jest nim Pan który ją oddał. Koty ignoruje. Jeśli chodzi o dzieci to ciężko będzie sprawdzić bo Ania nie posiada. Ale to bardzo młoda suczka. Na dodatek ma w porządku charakter. Została wpuszczona w stado ONków i kundli. Suka alfa pokazała jej gdzie jej miejsce i nie protestowała. [quote name='Lulka']przejrzyjcie koniecznie ogloszenia, gdzies mi sie obilo o oczy ze ktos szuka onki dlugowlosej Marysia jest krótkowłosa :) [quote name='*Gajowa*']Też widziałam parę dni temu takie ogłoszenie na DOGO ale teraz nie mogę znaleźć... Sunia przecudna, może wystraszyła się petard... wierzę, że ktoś jej szuka. Słabo szuka skoro nie dał nigdzie żadnych ogłoszeń. [quote name='tu_ania_tu'] nie mogę chyba skopiować zdjęcia ale jak dla mnie to inne psy http://w89.wrzuta.pl/obraz/58iHcPmAkXz/zorba Zupełnie inna. Quote
gorgyus Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 witam jesli sunia nadal szuka domu to ja chce ja zobaczyc mam juz w domu psa ale przyda mu sie towarzystwo bo lubi sunie (jest bez .....) Astora wzielismy jak mial 2 lata .gdzies na tym forum nawet jest watek o nim z maszymi zdjeciami w razie co prosze o jakies informacje o Suni .gdzie teraz jest chetnie podjade z moimi dzieciakami by ja zobaczyc pozdr Grzegorz Quote
ewick73 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 No to sunię trzeba na 100% wysterylizować Quote
MEGNUM Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Suczka dziś została wysterylizowana. Panie Grzegorzu tutaj jest numer telefonu: [FONT=Verdana]609754455 [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]Proszę przedzwonić i zapraszamy[SIZE=3][SIZE=2]:)[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] Quote
*Gajowa* Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Jak Mary się czuje ? Panie Grzegorzu czy chodzi o rudego Astorka odbieranego z Konstancina ? Quote
gorgyus Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 *Gajowa* napisał(a):Jak Mary się czuje ? Panie Grzegorzu czy chodzi o rudego Astorka odbieranego z Konstancina ? witam szybko mnie Pani rozszyfrowała:) tak własnie ,Astor juz u nas prawie 1,5 roku mieszka a co do Mary to moja żona narazie jest na NIE ale może zmieni zdanie -pracuje nad tym :) A jak Mary? zabieg bez problemow? Jezu jak ONa mi sie podoba Quote
asiaf1 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Witam Panie Grzegorzu:-) Świat jest mały:-) A to wątek Astora: http://www.dogomania.pl/threads/139255-Molosowaty-Astor-skazany-na-%C5%9Bmier%C4%87-z-powodu-bardzo-chorych-uszu-ma-super-dom!!!!! Quote
Rumi. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Przepraszam za offa ale pomoc bardzo potrzebna!!! 3latek zostanie wywieziony do lasu lub uśpiony we wtorek, kobieta nie ma skrupułów! Już próbowała się go pozbyć! Tu wątek: http://www.dogomania.pl/threads/200641-POMOCY-dla-3-letniego-Kuby-wyrok-smierci-zostanie-wykonany-25-stycznia Quote
MEGNUM Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Sunia nadal nie ma domu :( O sterylizacji już zapomniała. Quote
Recommended Posts