mydogandme Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Foxi to wesoła, niewielka suczka przyjaźnie nastawiona do psów i ludzi. Ma bardzo grube, gęste rude futro poprzetykane brązem i czarnym. Lubi się bawić i jest łasa na pieszczotki. Łatwo się rozprasza, ale potrafi skupić się na opiekunie. Tutaj więcej zdjęć: http://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Foxi127810MartynaJarzabek# Quote
soboz4 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Słodka lisiczka ma przepiękne futro, jest wyjątkowo uroczym psiakiem! Quote
Baski_Kropka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Czekam na więcej zdjęć ;) Podrzucam i zaznaczam maliznę ;) Quote
mydogandme Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 byłabym bardzo wdzięczna za pomoc :) im więcej informacji tym lepiej. :D Quote
Akadna Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Hej, co tam u ślicznotki? :D Masz jakiś tekst do ogłoszeń, czy mam wziąć z picasy? :) Quote
soboz4 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Spróbuj ułożyć jakiś tekścik, im więcej informacji, bardziej czytelnych tym większa szansa adopcji Quote
__Lara Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Tak, prosimy o tekst, to wtedy ogłoszenia można zrobić. Quote
soboz4 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 raport z domu stałego Foxi: Foxi, jest kochana, ale też ma swoje za uszami, jest bardzo namolna o pieszczotki, nie daje czasami spokoju swoim opiekunom, bardzo mocno podgryza również przy zabawie, próbują z tym walczyć, ale na razie bez większego skutku. Foxi jest chora, okazało się, że ma wadę serca, chory układ pokarmowy i padaczkę, padaczka może być wywołana jakimś krwiakiem po uderzeniu, rzuty ma rzadko, ale typowe dla tej choroby. Na serce bierze leki, długo leczyli ja na kaszel kenelowy, ale gdy ja osłuchał inny wet.okazało się, że to był kaszel sercowy i teraz jest juz dobrze, co do biegunek, istnieje prawdopodobieństwo że Foxi jest alergikiem, ma teraz zmieniona karmę, jest nieco lepiej, ale lekka biegunka nadal istnieje Jedna malutka Foxi i tyle schorzeń, dobrze że biedactwo jest kochane! Foxi ma szczęście i nigdy nie zostaje sama w domu! Quote
Recommended Posts