Emik Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [SIZE="6"]MAX Max ma 7-8 lat. Znam jego historie ponieważ był to pies znajomego. Sama mogłam doświadczyć jego wielkiej sympatii do człowieka. Był kiedyś ukochanym pupilem swojego pana. Spał na poduszce jak dziecko, czekał cierpliwie jak wróci z pracy i ukoi jego zmęczenie ciepłym przytulaniem. Niestety ich drogi sie rozeszły. Psiak tułał sie po ulicach Włocławka aż w końcu trafił do pobliskiego schroniska. Tam zachwyca opiekunów radością i zabawami. Został wykastrowany i zaszczepiony. Choć większość życia spędził w mieszkaniu z pewnością sprawdzi się jako stróż, kocha dzieci i nie pozwoli zrobić krzywdy najbliższym. Szuka wiernego towarzysza, przyjaciela i przewodnika, któremu będzie mógł odwdzięczyć się miłością i wiernością do końca życia bez strachu że kiedyś znów trafi do schroniska. [SIZE="7"]Wszelkie pytanie: emi84@onet.eu taki SŁODZIAK!!!!!!!!!!! Quote
martik b Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Piękny! może by dać znać dogo ciotkom od bokserów żeby wstawiły na swoją stronę to ogłoszenie? ..ja zaraz napiszę pw do agi od bokserów... Quote
tatankas Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Boksiowaty to on jest,a co za tym idzie na stróża się nie nadaje,po pierwsze krótka sierść,po drugie boksio potrzebuje swojego człowieka przy boku i kanapy a nie budy i podwórka. Quote
Teba Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Max niestety raczej nie jest żadną mieszanką z RR - z bokserem na pewno i obcięty ogon świadczy o tym, że była sprzedany jako bokser. Quote
Emik Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Do TEBA; witaj nie znam sie za bardzo na psach a na RR to juz wcale, o takiej mieszance Maxa podpowiedzieli mi ludzie. Ale jesli chodzi o ogonek Maksia to ma uciety ok. połowę, czyli tak naprawde żaden z niego bokser ;o) pozdrawiam serdecznie Quote
Emik Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [COLOR="#48d1cc"]do góry Maksymilianku[/COLOR] Quote
Emik Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Max na maxa w górę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gorki330 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 nikt nie zagląda , może któraś z cioteczek pomoże , domowy pieszczoch tak długo w schronisku , jak sie tam czuje -to podpowie tylko wyobrażnia :( Quote
Emik Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 wyobraźnia wyobraźnią, drugie zdjęcie pokazuje jak teraz ma Maksio w swoim "nowym domku" ( w schronisku ) ;o((( Quote
Emik Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gorki330 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Dlaczego nikt nie zagląda , Emik jest nowa na dogo i z nikąd pomocy Quote
wiewi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 podbijam! a jak Maksiu żyje z innymi zwierzakami?? Quote
Emik Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Witam serdecznie Maksiu jest neutralny dla innych psiaków a z kotkami nigdy nie miał do czynienia ale podejrzewam że mogłoby być cieżko :o) W górę !!!!!!!!! Quote
Emik Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 na szczyt!!!! he he he może to piękne słoneczko pomoże Maxowi :) Quote
Emik Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 w górę Serduszko !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
martik b Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 biedny maksiu...a ma allegro? bo mogę mu je zrobić, potrzebuję tylko więcej fotek plus tel kontaktowy... Quote
gorki330 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Maksiu miał dwa razy allego i zero zaintresowania niestety , co można jeszcze zrobić , Emik jest nowa na dogo i bardzo potrzebuje pomocy. Quote
martik b Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ogłaszać ogłaszać i jeszcze raz ogłaszać...aż ktoś go dojrzy..nie mam innego pomysłu :shake: Quote
Recommended Posts