Jump to content
Dogomania

GALERIA SAMOGRAJA czyli OGARY POLSKIE i reszta ferajny!!! TATA[*] str. 28

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Wam z wpisy:loveu::loveu::loveu:

Znalazłam w necie nekrologi Krzyśka... zrobiłam print screeny, zapisałam, w PS-ie wykadrowałam, wrzuciłam do "wyimaginowanego szejka" ;) (image shack) i wklejam tutaj (spalił mi sie komputer, straiłam swoją bazę danych w dniu śmierci Krzyśka, a od 15 sierpnia TPSA odłączyła mi neostradę...)

Pewnego rodzju resume napisałam u siebie na KONICZYNCE:
http://www.nadzieja-glejak.pun.pl/viewtopic.php?id=3&p=13

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

U nas już choinka i.... Żmiłka zastała Mikołaja in flagranti w dodatku chyba brakło mu materiału na spodnie:

Od razu miała odpowiednie skojarzenie:

Na szczęście to dobrze wychowana sunia i.... nie spróbowała jak smakuje szyneczka z dupci Mikołaja....
Doceniając jej kulturę św. Mikołaj zrobił dla niej to, co ogary lubią najbardziej:

przeróbki zrobione przez anetę25

A teraz nasze życzenia

Posted

Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,
te całkiem błahe i te ważne,
te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Marzeń o które warto walczyć,
wartości którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
i Szczęśliwego Nowego Roku.

Posted

Dziś przed godziną zginęła tragicznie nasza sunia haszczanka ŚNIEŻKA (ODE z Tarnawskiej Riviery)

Schowaliśmy ją dla jej bezpieczeństwa w tzw. ALKATRASIE, miejscu, gdzie izolowalismy ją, gdy miała cieczkę... to było pomieszczenie w ramach psiego pokoju oddzielone kratami.... Sąsiedzi zaczeli dziś puszczać petardy i postanowiliśmy ją zamknąć, żeby nie uciekła, żeby nic się nie stało, nie przypuszczaliśmy, że się wyspina aż po sufit.... Zrobiła to i przez maleńką dziurę w narożniku przedostała się częściowo na zwenątrz, chyba straciła równowagę i pyskiem, zębami oparła się o klosz od lampy.... KASIA zastała ją martwą przewieszoną przez kraty i pełno szkła na podłodze z rozbitego klosza.... wyglądała strasznie.... cały pysk we krwi..... JESTEM W SZOKU, GOSIA JEST W SZOKU!!! - to była jej sunia, to dla niej ją przywiozłam, choć w papierach była suką hodowlaną KASI....
TO STRASZNIE TRAUMATYCZNE WYDARZENIE DLA GOSI, TYLE NIESZCZĘŚĆ!!!!

ILE JESZCZE ZŁEGO NAS SPOTKA?????
JESTEM ZROZPACZONA i BLISKA OBŁĘDU!!!

Posted

Ojej...:( To straszne...Przykro mi bardzo. Że też zawsze złe dzieje się dobremu...Mam nadzieję, że wreszcie to się skończy, a szczęście zacznie się do was uśmiechać...Trzymajcie się kochani...:(
[*]

Posted

:shake:...Aniu .....:glaszcze: .......po prostu brak Mi już słów :placz::placz::placz::placz::placz:

Trzymajcie się jakoś ......choć czy te słowa mogą cokolwiek pomóc.....:shake:

Śnieżko ....

• Posted

Ojej :-(
    Strasznie przykro.
    Jak widać nigdy nie da się wszystkiego przewidzieć, choć zawsze się staramy, aby nasze zwierzaki były jak najbezpieczniejsze.
    Trzymajcie się.

• 4 weeks later...
    • 4 weeks later...
    • 1 year later...
    Posted

Dawno mnie tu nie było... Kiedy zobaczyłam zdjęcia na ostatniej stronie zrobiło mi się smutno...
    Bardzo mi przykro z powodu śmierci Śnieżki. :-(
    Dzięki tej wspaniałej suczce mam dziś moją ukochaną białaskę Snowy, liderkę zaprzęgu i cudowną przyjaciółkę oraz rocznego wnuczka Śnieżki - Adiego.

Na pocieszenie wstawiam kilka zdjęć córki Śnieżki - Snowy/Bójka Haiditarod/

• 13 years later...
    • 6 months later...