Jump to content
Dogomania

GALERIA SAMOGRAJA czyli OGARY POLSKIE i reszta ferajny!!! TATA[*] str. 28

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz dla odmiany zwierzę, które mnie zauroczyło - od rana muuuuuuuczy za płotem, a moje psy szaleją!!!

PRAWDA, ŻE ŚLICZNA!!!

JESZCZE MOJA PSIA RODZINA

kiepska jakość, bo z telefonu

Z wiadomych względów na schodach bez ŚNIEŻKI!!! (kto nie czytał to odsyłam do wcześniejszych postów)

Posted

[quote name='shangri_la']super foteczka

jaka ta zmilka sliczna jest, nic dziwnego ze tak dobrze jej idzie na wystawach, gratulacje, 3 wystawy i juz CH PL :crazyeye:
czekam na dalszy rozwoj galeri :lol:
pozdrawiam
Dzięki za miłe słowa!!!:multi: ALE JĘZOR MA PSIAK NA AWATARKU :eviltong:

Posted

hehe milośc od kolyski :lol:
a moja malenka jak byla malenka to siadala na srodku kojca i gapila sie na rodzenstwo :lol:
(jak sie bawi .. a potem sama przylaczala sie do zabawy :lol: )

Posted

[quote name='chicken']Zraz zaraz... Czytam czytam i............. pogubilam sie :razz: Ile masz teraz psow i jakie? ;)

Witaj Samograj :lol: Szczerze mówiąc ja też się już pogubiłam, poza Żmiłką oczywiście, bo o niej wiem ;) Śliczna sunia :loveu: Więcej jej zdjęć poproszę! I cieszę się bardzo, że powstała nowa ogarza galeria :multi: Bo jednak chyba ogarza tak? ;) Pozdrawiam serdecznie razem z Bajanem!
A ta kompozycjaśliczna!

Posted

[quote name='chicken']Banerek jest made by luthien :loveu: Chcialam zrobic sobie sama ale cos mi nawalo i nie moglam wstawic tekstu :-( musze jeszcze raz pobrac gimpa chyba :p
Mi też luthien zrobila pierwszy śliczny banerek, ale nie mogę go sobie wstawiać zamiennie, bo on jest bez odsyłacza. Prawda,że ładny!!!

Posted

[quote name='samograj']Mi też luthien zrobila pierwszy śliczny banerek, ale nie mogę go sobie wstawiać zamiennie, bo on jest bez odsyłacza. Prawda,że ładny!!!

;)

Posted

JA JESTEM WŁAŚCICIELKĄ OGARA POLSKIEGO ŻMIŁKI,HODOWLA SAMOGRAJ.
MOJA CÓRKA ,KASIA ,MA HODOWLĘ HUSKYCH, JEJ PSY TO YETI I ŚNIEŻKA, HODOWLA HAIDITAROD.
MOJA CÓRKA GOSIA MA NAGIEGO GRZYWACZA CHIŃSKIEGO CZADZIKA.
MAMY W DOMU 4 PSY!!!
KOREK, RUDA I FRAJDA ODESZŁY ZA TĘCZOWY MOST ( w ciągu półtora roku)

Posted

[quote name='samograj']
I na koniec NSwR KRAKÓW 2006

I ZWYCIĘZCA RASY - HULTAJ Olfaktus (przegrałyśmy z nim), ale to piękny ogar!!!

Choć Hultaj jest psem Hani i Jurka, to jednak nie jest z ich hodowli. Powinno być Hultaj z Południowej Kniei;) . Co do jego walorów, to się zgadzam. Szalenie mi się podoba:loveu: i ma bardzo fajny charakter.
Ale tak naprawdę, to ja nie o tym:oops: .
Cieszę się bardzo ze Żmiłkowej galerii:sweetCyb:. Macie bardzo ładną sunię. Tak ładną, że w ten morderczy upał chciało mi się wstać od piwa, wyciągnąć aparat i pstryknąć Jej kilka zdjęć:evil_lol: . I nawet nie wiedziałem wtedy, że jesteśmy spokrewnieni:eviltong: .

Sukcesy Żmiłki, to po prostu bajka:lol!: , żeby tak łatwo zdobyć championat:eek: . Gratulujemy raz jeszcze i życzymy kolejnych wieeeelu sukcesów. Z góry cieszymy się na spotkania przy ringu:Cool!:

Pozdrawiamy. Rożkowie.

Posted

[quote name='Szamanka']Fajna galeria Samograjko ;) Widzę, że w domu macie wesoło :diabloti: i bardzo różnorodnie..;)
Bardzo dziekuje za miłe słowa, zwłaszcza od Ciebie. Rzeczywiście mamy czasem niezły sajgon z tymi psami, każdy wymaga innego podejścia, ale nasza niezaprzeczalna miłość do nich i cierpliwość owocuje zacieśnianiem więzi między nami. Uczymy się siebie nawzajem!!!:p

Posted

pwlkpsnk napisał(a):
Choć Hultaj jest psem Hani i Jurka, to jednak nie jest z ich hodowli. Powinno być Hultaj z Południowej Kniei;) . Co do jego walorów, to się zgadzam. Szalenie mi się podoba:loveu: i ma bardzo fajny charakter.
Ale tak naprawdę, to ja nie o tym:oops: .
Cieszę się bardzo ze Żmiłkowej galerii:sweetCyb:. Macie bardzo ładną sunię. Tak ładną, że w ten morderczy upał chciało mi się wstać od piwa, wyciągnąć aparat i pstryknąć Jej kilka zdjęć:evil_lol: . I nawet nie wiedziałem wtedy, że jesteśmy spokrewnieni:eviltong: .

Sukcesy Żmiłki, to po prostu bajka:lol!: , żeby tak łatwo zdobyć championat:eek: . Gratulujemy raz jeszcze i życzymy kolejnych wieeeelu sukcesów. Z góry cieszymy się na spotkania przy ringu:Cool!:

Pozdrawiamy. Rożkowie.

Dzięki za cenne uwagi, już poprawiłam-mam mętlik w głowie(galeria powstala w błyskawicznym tempie) stąd pewne nieścisłości:oops:
Cieszę się z Waszych odwiedzin tutaj - a gratulacje należą się Magdzie za takie okazy i mojej Gosi, która właśnie tę sukę wybrała z 6 cudnych istotek:loveu:
BTW
Wasze maleństwa mnie rozbrajają!!!

Posted

Witam!!!
Odgrzebałam trochę staroci samograjowych. Oto one:
GRAFIKA SPRZED LAT KOREK :

Jeszcze jedno:
OSA (mama RUDEJ) w pasteli :

I zdjęcie RUDEJ staruszki z siwą głową:

Posted

POST PRZEZNACZONY BĘDZIE TYLKO NA BANNERKI. BĘDĘ WKLEJAĆ SUKCESYWNIE:
*luthien*

Tutaj luthien nawiązała doTAM(zamazane zdjęcie) i TU(obecna sunia)

KalinaM

KalinaM zrobiła te bannerki w swoim stylu, mają swoją urodę, są nowoczesne. Pokazała również, że potrafi zrobić coś zgoła odmiennego:

Bardzo mi sie podoba!!!

Jess

palma

Palma użyła pięknej pastelowej kolorystyki i jako pierwsza zrobiła mi zawinięty narożnik!!!

nikusia

To jest szczególny bannerek zrobiony zgodnie z moimi uwagami.
SAMOGRAJ zaczął się od SONATY I WOJANA ( tu, jako psy, które odeszły za Tęczowy Most, pięknie wyłaniają się z zachodzącego słońca i to na nich właśnie jest napis- bardzo wymowne!!!- kochałam i kocham nadal te psiaki i cieszę się, że znzlazły się w takim kontekście) a ŻMIŁKA, moja obecna suka wraz z odciskiem jej łapki , to taki symbol więzi między TU a TAM (tym co było i jest)!!!

Ten również jest magiczny- ta perspektywa drogi tuż przy WOJANIE również mówi o odejściu hen w dal (ogary poszły w las... do krainy wiecznych łowów), a napis łączy TU i TAM
JA NADAJĘ SWOIM BANNERKOM JAKIŚ KONKRETNY SENS- nie są to przypadkowo wklejone zdjęcia, dlatego nikusia zrobiła tyle prób, aż trafiła w 10!!!
ewelinabuck

Banner eweliny jeszcze nie zaistniał, bo nie mam odsyłacza, też nawią zuje do przeszłości, jest śliczny, taki fotograficzny z dyskretnym napisem.
I jeszcze jeden

i ostatni już całkiem w temacie:)

i jeszcze jeden (coraz lepsze:))

Bbeta

Sylwiaskalska

a te od Moniś

mam tylko problem , bo nie mam do nich odsyłaczy. Jak będę miała neta to pomału to nadrobię;)