Ania+Milva i Ulver Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Na środę 8.00 rano jest zapisana sterylka i reszta rzeczy do zrobienia przy Delli. Jakie koszty, wyjdzie po, bo kwestia pazurów jest trudna do oszacowania finansowo. Wyniki są bardzo dobre i nie ma przeciwwskazań do operacji. Quote
Aimez_moi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 O kurcze.....kciuki trzymam za "malenstwo"......:) Quote
vena&vivi Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Czekamy na wieści a ja jutro zbiorę się do uzupełnienia rozliczeń - na chorobowym jestem, niby czas jest ale ciągle śpie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Della po zabiegu, jest ok- odbieram ją po 15 . Z newsów, to niunia nie miała macicy!!!!!!!!!!!! :crazyeye: Nie było widocznego śladu po zabiegu, więc musiała być sterylka przeprowadzona bardzo dawno...teraz tylko czy ona komuś uciekła, została skradziona, a może jest z jakiegoś schroniska......trzeba popatrzeć w necie , może gdzies były ogłoszenia o zaginięciu...? Vena masz zapchaną skrzynkę;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Za "sterylkę", wycięcie pazurów podwójnych z obydwu łap(to była makabra), oczko + kubrak i antybiotyk na 10 dni wyszło 500zł do zapłacenia u weta. Sunia ma doprowadzony do ładu ogon, poobcinane pazury i wyczyszczone uszy. Sprawdzaliśmy chip- brak. Della jest śpiąca, ale daje radę. U weta zwymiotowała jak się wybudziła heh;) Potem wyciągnęła panią opiekunkę na spacer, ale i tak wszyscy sa nią zachwyceni-grzeczna, łagodna...dzisija miała tez kontakt rano z córką 4 letnią weta i nie było żadnych problemów, dała się pogłaskać. Jutro wrzuce jakies foty Delli w kubraku . Na razie łapki ma poowijane , bo ranki spore, ale jutro mam poodwijać . Jak zakładam jej kołnierz dodatkowo, to jest taka bieda, że aż żal patrzeć;) Quote
vena&vivi Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Dziękujemy za sprawozdanie - bo jakby nie to nalot nocny :D czekam na fotki bidulki -oby wszystko ładnie się goiło Quote
Aimez_moi Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Kochaniutka Beniutko.....zdrowiej szybciutko......:) Quote
Lida Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Dellciu, szybciutko wracaj do zdrowia słodziaku. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Rano było jeszcze kiepskawo, zamulona była i wymiotowała, ale wieczorkiem już zjadła kolację i jest dużo lepiej. Quote
vena&vivi Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 No takie duże psy mam wrażenie gorzej dochodzą do siebie po narkozie. Quote
ANETTTA Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 kochana zdróweczka juz jestes bezpieczna pod kazdym względem !!! Quote
Pies Wolny Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 No to niezły numer, najważniejsze, że już na prostej. Duże maja gorzej po narkozach, choć to osobniczo zmienne. Może nie ukradziona tylko .... wyrzucona. Niezbadane są koleje losu psich bidoli. Quote
vena&vivi Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Tez z Ania się zastanawiamy jakie sa jej losy -szukałam w necie czy ktos jej nie szuka ale nic. Bardzo prosze jeśli znajdziecie chwilkę przejżyjcie również. Quote
Paulina_mickey Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 A może by plakaty porozwieszać w miejscu jej błąkania się, tam gdzie przebywała zanim ją złapano? Quote
vena&vivi Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Dowiem sie dokładnie skąd ją zabrano chociaż przyznam się bez bicia, że czasu mam strasznie mało. I jeszcze jedno - pomyślalam, że jak wł z torunia bądz okolic to powinien do schronu dzwonic szukając Quote
vena&vivi Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Kochani zapraszam. Zbieramy na karme dla schroniska w Radomsku -ciotki wspomóżcie złotówką. http://www.dogomania.pl/threads/205244-Schronsiko-w-Radomsku-psy-g%C5%82oduj%C4%85-nape%C5%82nijmy-brzuszki-zbieramy-na-karm%C4%99!!!?p=16614866#post16614866 Quote
Aimez_moi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Super, ze Gwiazdka juz ma sie lepiej........:) Quote
Recommended Posts