vena&vivi Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Kurcze jeszcze nie ma - czasu mało. Jeśli ktoś by chciał wspomóc to bardzo proszę :) chciałam go do Ani zawieść. Quote
plina Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 O rany! Delka w swoim domu!! :) Gratuluję udanej adopcji! Quote
szafranekm Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Bardzo się cieszę, że Delcia znalazła domek, oby była w nim szczęśliwa i odnalazła swojego człowieka. Jeśli chodzi o wypady do lasu czy blisko wody - to naprawdę b. ważne aby ją zabezpieczyć od kleszczy. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Pozdrowienia od Delli:) Cały czas jest z niej ogromny przytulak , sunia czuje się bardzo dobrze:) Quote
zuzlikowa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Dziękujemy za informacje i zdjęcia... piękna i cudna dziewczyna. :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 To jeszcze z ostatnich letnich dni , spacer do lasu;) Quote
zuzlikowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Słodka dziewczyna... warto było czekać! Quote
coronaaj Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Znowu jestem do tytu. Musze czytac, czytac ale ciesze sie, ze sunia juz w DS. Quote
Lida Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 A co dziś słychać u Dellci? Mam do niej szczególny sentyment, bo to był mój pierwszy psiak na dogo, w którego ratowanie sie włączyłam finansowo. Udało mi sie pozyskac też wpłaty od znajomych. Nigdy więcej już mi się to nie powtórzyło, tzn. nie zebrałam grupy darczyńców jak przy Dellci. Ludzie tak jakoś bardzo niechętnie wpłacają na psy i dziś łażę i żebram o pieniądze i jakoś tak jest bardzo ciężko. Della jednak porusyła ludzkie serca i kieszenie :-) Quote
Recommended Posts