Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Harry

Ma ok. 10 lat, ale charakter szczeniaka. Niestety ma problemy z tylną łapą. Wiedzie życie 'wiejskiego' psa mojego dziadka.

Kulka
Ma ok. 4 lat, bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Jest psem sąsiadów u dziadka, ale staram się przyjeżdżać i się nią zajmować. Od czasu do czasu pojawią się zdjęcia Kuli.

Edited by Collie
  • Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DominikaAnna napisał(a):
szkoda, że o Kulkę nie dbają. Nie da się z tym nic zrobić?
Harry jest śliczny.

pozdrawiam i czekam na fotki :)

Witamy i dziękujęmy

Kulka jest kochanym psem .... te psie oczy , wbrew pozorom dużo się od niej nauczyłam. Pamiętam jak raz do niej przyjechałam i przybiegła z dosyć dużą raną w dole brzucha . Miała smarowaną maścią ,któr była na otwarte rany , po tygodniu rany nie było. Myślę , że była to rana po urodzeniu szczeniaków , bo właśnie wtedy urodziła . Chciałabym zorganizować jakoś sterylizacje Kulki .
Czy byłaby taka możliwość aby Kulkę jakoś za darmo wysterylizować ?
Do weterynarza mogłabym ją zawieść

Posted

Collie napisał(a):
Witamy i dziękujęmy

Kulka jest kochanym psem .... te psie oczy , wbrew pozorom dużo się od niej nauczyłam. Pamiętam jak raz do niej przyjechałam i przybiegła z dosyć dużą raną w dole brzucha , otwartą :-( Zaczęłam jej smarować maśćmi które były na otwarte rany , po tygodniu rany nie było. Myślę , że była to rana po urodzeniu szczeniaków , bo właśnie wtedy urodziła . Chciałabym zorganizować jakoś sterylizacje Kulki , bo strasznie mi jej szkoda , ale mam tylko 15 lat .
Czy byłaby taka możliwość aby Kulkę jakoś za darmo wysterylizować ?
Do weterynarza mogłabym ją zawieść

To już zależy od weterynarza w Twojej okolicy. Musisz popytać, pochodzić do nich. Może któryś się zgodzi. Niestety nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie.

Posted

DominikaAnna napisał(a):
To już zależy od weterynarza w Twojej okolicy. Musisz popytać, pochodzić do nich. Może któryś się zgodzi. Niestety nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie.

dziękuję za odpowiedz , popytam . Słyszałam coś o darmowym miesiącu sterylizacji....

Posted

baster i lusi napisał(a):
widać,że bardzo kochasz pieski.

Dziękuję i wzajemnie , ale jednka sądzę , że każdy powinnien chociaż szanować zwierzęta ... W sprawie Kulki narazie nic , w tą sobote pojade do niej i zrobie kilka zdjęć

Posted

Collie napisał(a):
Dziękuję i wzajemnie , ale jednka sądzę , że każdy powinnien chociaż szanować zwierzęta ... W sprawie Kulki narazie nic , w tą sobote pojade do niej i zrobie kilka zdjęć

W takim razie czekamy na zdjęcia i zapraszamy do nas :)

Posted

Harry

aportuje :

Komenda ,,hop"

A tutaj cała trójka , czarna duża to Ita :evil_lol:

Tym razem też trójka tyle , że z innym psem < Charcikiem >

Zapraszamy :multi:

Posted

Sockunia napisał(a):
Śliczne zdjęcia, widzę że trenujecie? :D

Dziękujęmy , trenujemy to za dużo powiedziane ;) , ale mamy własnoreczny tor. Z Kulką i Harrym to tylko agility , a z Nelą jeszcze frisbee .

Posted

Collie napisał(a):
Dziękujęmy , trenujemy to za dużo powiedziane ;) , ale mamy własnoreczny tor. Z Kulką i Harrym to tylko agility , a z Nelą jeszcze frisbee .

O, to bardzo fajnie :)

Posted

A bo ja tu byłam i nie napisałam nic, więc pisze, śliczne psiaki i fajnie że się nimi zajmujesz:D a właśnie z Kulką miejmy nadzieje że nie jest w ciąży, raczej sierść;)