Qeeriefire Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 (edited) Harry Ma ok. 10 lat, ale charakter szczeniaka. Niestety ma problemy z tylną łapą. Wiedzie życie 'wiejskiego' psa mojego dziadka. Kulka Ma ok. 4 lat, bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Jest psem sąsiadów u dziadka, ale staram się przyjeżdżać i się nią zajmować. Od czasu do czasu pojawią się zdjęcia Kuli. Edited February 12, 2012 by Collie Quote
Spanielkaaa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Witamy. Czekamy na więcej zdjęć. Pozdrawiamy, zapraszamy do galerii Tiny. Quote
DominikaAnna Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 szkoda, że o Kulkę nie dbają. Nie da się z tym nic zrobić? Harry jest śliczny. pozdrawiam i czekam na fotki :) Quote
Qeeriefire Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 DominikaAnna napisał(a):szkoda, że o Kulkę nie dbają. Nie da się z tym nic zrobić? Harry jest śliczny. pozdrawiam i czekam na fotki :) Witamy i dziękujęmy Kulka jest kochanym psem .... te psie oczy , wbrew pozorom dużo się od niej nauczyłam. Pamiętam jak raz do niej przyjechałam i przybiegła z dosyć dużą raną w dole brzucha . Miała smarowaną maścią ,któr była na otwarte rany , po tygodniu rany nie było. Myślę , że była to rana po urodzeniu szczeniaków , bo właśnie wtedy urodziła . Chciałabym zorganizować jakoś sterylizacje Kulki . Czy byłaby taka możliwość aby Kulkę jakoś za darmo wysterylizować ? Do weterynarza mogłabym ją zawieść Quote
DominikaAnna Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Collie napisał(a):Witamy i dziękujęmy Kulka jest kochanym psem .... te psie oczy , wbrew pozorom dużo się od niej nauczyłam. Pamiętam jak raz do niej przyjechałam i przybiegła z dosyć dużą raną w dole brzucha , otwartą :-( Zaczęłam jej smarować maśćmi które były na otwarte rany , po tygodniu rany nie było. Myślę , że była to rana po urodzeniu szczeniaków , bo właśnie wtedy urodziła . Chciałabym zorganizować jakoś sterylizacje Kulki , bo strasznie mi jej szkoda , ale mam tylko 15 lat . Czy byłaby taka możliwość aby Kulkę jakoś za darmo wysterylizować ? Do weterynarza mogłabym ją zawieść To już zależy od weterynarza w Twojej okolicy. Musisz popytać, pochodzić do nich. Może któryś się zgodzi. Niestety nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. Quote
Qeeriefire Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 DominikaAnna napisał(a):To już zależy od weterynarza w Twojej okolicy. Musisz popytać, pochodzić do nich. Może któryś się zgodzi. Niestety nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. dziękuję za odpowiedz , popytam . Słyszałam coś o darmowym miesiącu sterylizacji.... Quote
Qeeriefire Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 baster i lusi napisał(a):widać,że bardzo kochasz pieski. Dziękuję i wzajemnie , ale jednka sądzę , że każdy powinnien chociaż szanować zwierzęta ... W sprawie Kulki narazie nic , w tą sobote pojade do niej i zrobie kilka zdjęć Quote
Sockunia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Śliczne, zapisuję będę wpadac. Czekam na wiecej zdjec. Chcesz to wpadnij do lidera ;> Quote
DominikaAnna Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Collie napisał(a):Dziękuję i wzajemnie , ale jednka sądzę , że każdy powinnien chociaż szanować zwierzęta ... W sprawie Kulki narazie nic , w tą sobote pojade do niej i zrobie kilka zdjęć W takim razie czekamy na zdjęcia i zapraszamy do nas :) Quote
Qeeriefire Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Cudna Kula :loveu: Tu skaczemy :multi: A tu Harry i Kulka : Quote
Qeeriefire Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Harry aportuje : Komenda ,,hop" A tutaj cała trójka , czarna duża to Ita :evil_lol: Tym razem też trójka tyle , że z innym psem < Charcikiem > Zapraszamy :multi: Quote
Sockunia Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Śliczne zdjęcia, widzę że trenujecie? :D Quote
Qeeriefire Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Sockunia napisał(a):Śliczne zdjęcia, widzę że trenujecie? :D Dziękujęmy , trenujemy to za dużo powiedziane ;) , ale mamy własnoreczny tor. Z Kulką i Harrym to tylko agility , a z Nelą jeszcze frisbee . Quote
Sockunia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Collie napisał(a):Dziękujęmy , trenujemy to za dużo powiedziane ;) , ale mamy własnoreczny tor. Z Kulką i Harrym to tylko agility , a z Nelą jeszcze frisbee . O, to bardzo fajnie :) Quote
Qeeriefire Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Sockunia napisał(a):O, to bardzo fajnie :) Dziękujęmy ;)... i zapraszamy:multi: Quote
Qeeriefire Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Dziękujemy ;) Harry ma się dobrze , natomiast Kulka chyba znowu w ciąży albo po prostu tak przytyła ... Quote
Sockunia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Collie napisał(a):Dziękujemy ;) Harry ma się dobrze , natomiast Kulka chyba znowu w ciąży albo po prostu tak przytyła ... To nie jest wysterylizowana? Quote
Sockunia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Collie napisał(a):Niestety nie jest .... No nie dobrze :( Quote
Qeeriefire Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Cała trójka - Kulka , Harry i Nela :loveu: Quote
baster i lusi Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 i co z Kuleczką jest w ciąży?cała trójka śliczna. Quote
Qeeriefire Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Dziękujęmy Niestety ja sie na tym nie znam , ale wydaje mi się , że nie .Brzuchol wygląda w porządku ;) Quote
Yuveza Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A bo ja tu byłam i nie napisałam nic, więc pisze, śliczne psiaki i fajnie że się nimi zajmujesz:D a właśnie z Kulką miejmy nadzieje że nie jest w ciąży, raczej sierść;) Quote
Recommended Posts