Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sowillo']http://i54.tinypic.com/w18yfr.jpg
widzę, że Basterek to już nawet się zabiera za budowanie domków na drzewie :crazyeye: cyrkowiec jeden :loveu:
jak tak patrzę na to co one wyrabiają, aż boję się myśleć co zostanie z drzewek i roślinek mojej babci i mamy jak Putek wpadnie na dziełeczke :diabloti:
drzewkom może nic ale kwiaty moga być w opresji:evil_lol:
[quote name=':: FiGa ::']COraz bardziej rozwalaja mnie te psiska... psiska? Toz to krowy, wielkie bydlatka :evil_lol: Piekne psiaki :)
ja kocham co duże .duże jest piękne
[quote name='agnieszka24']Biedne, wygłodzone psiaczki - jak brzuszek pusty, to i suchy chlebek smakuje :evil_lol:

Nie martw się Grażynko, ten tydzień będzie najgorszy - potem żołądki im się skurczą i nie będą odczuwać głodu. Szybko przyzwyczają się do nowej diety. Ile razy dziennie ich karmisz?

ps: moja Hienka jak była malutka, notorycznie kradła chałkę i bułki, które suszyły się na kaloryferze - to był jej przysmak :lol:
karma jeszcze nie doszła .od jutra zamiast makaronu to do kurczaka ryż i warzywa.
[quote name='Alicja']Ozzy też kradnie bułeczki suszone ;)

Mają szmatkę do mycia okien ?? to poślij ekipę do mnie :)
http://i55.tinypic.com/2re386e.jpg

Mistrzostwo :lol:
http://i55.tinypic.com/14lu0kh.jpg

stare rzeczy wiąże i daje im do szarpania.Dzis zbierałam po podwórku to sąsiad pytał czy już na podwórku się rozbieram.

Posted

To już wiadomo dlaczego im tak brzuszki urosły - makaron jest bardzo tuczący. Ryż jest lekko strawny i wysokoenergetyczny. Psiaki najlepiej przyswajają rozgotowany ryż. Żeby były dłużej syte, dosypuj im do gotowanego jedzonka 1 łyżkę otrębów pszennych albo owsianych (to cenne źródło błonnika - pęcznieje w żołądku i daje uczucie sytości) - polecany również ludziom na dietach odchudzających. Otręby podaję psiakom w większych ilościach, gdy mają biegunkę - wchłaniają wodę w jelitach i regulują perystaltykę. Jak będziesz dawać warzywka do zupki dla psiaków, to najlepiej zetrzeć je na tarce, nie będą miały jak wypluć ;) Lepiej nie dawaj selera, bo ma ostry smak i większość psiaków go nie lubi. Pietruszka działa moczopędnie. Ja daję dużo marchewki i malutki listek pora. Napisz czy ryżowa zupka z warzywami smakowała psiakom :p

Posted

ania z poznania napisał(a):
Pomarzyć to sobie może :cool3::evil_lol:

he he a dziś Luśka wytargała stary biustonosz,co też ludzie o mnie pomyślą:shake::evil_lol:
agnieszka24 napisał(a):
To już wiadomo dlaczego im tak brzuszki urosły - makaron jest bardzo tuczący. Ryż jest lekko strawny i wysokoenergetyczny. Psiaki najlepiej przyswajają rozgotowany ryż. Żeby były dłużej syte, dosypuj im do gotowanego jedzonka 1 łyżkę otrębów pszennych albo owsianych (to cenne źródło błonnika - pęcznieje w żołądku i daje uczucie sytości) - polecany również ludziom na dietach odchudzających. Otręby podaję psiakom w większych ilościach, gdy mają biegunkę - wchłaniają wodę w jelitach i regulują perystaltykę. Jak będziesz dawać warzywka do zupki dla psiaków, to najlepiej zetrzeć je na tarce, nie będą miały jak wypluć ;) Lepiej nie dawaj selera, bo ma ostry smak i większość psiaków go nie lubi. Pietruszka działa moczopędnie. Ja daję dużo marchewki i malutki listek pora. Napisz czy ryżowa zupka z warzywami smakowała psiakom :p

na kolację była zupka ryżowa z marchewką i kurczakiem.Baster trochę pociamkał gdy jego płacz nie pomógł i pani była nieugięta .Lusia ładnie swoją miseczkę wylizała:multi:
ms_arwi napisał(a):
o taaak :D :cool3::evil_lol:

prawdę mówię:evil_lol:

żebranie w stylu Basterka

Posted

U Ciebie widzę już wiosenne porządki się zaczynają :) Pieseczki pracują i to ostro ;)

Moja Rysia tak śpi na kaloryferze. Tylko ostatnimi czasy jej sie przytyło i spada z hukiem na podłogę ;) Zeby tylko Basterek nie spadł, bo dziura murowana :)

Hmmm poprosze takie oponeczki do Krk, bo slinka cieknie ;)

Posted

nina_q napisał(a):
U Ciebie widzę już wiosenne porządki się zaczynają :) Pieseczki pracują i to ostro ;)

Moja Rysia tak śpi na kaloryferze. Tylko ostatnimi czasy jej sie przytyło i spada z hukiem na podłogę ;) Zeby tylko Basterek nie spadł, bo dziura murowana :)

Hmmm poprosze takie oponeczki do Krk, bo slinka cieknie ;)

Zapraszam do Leżajska na oponki:lol:

sowillo napisał(a):
http://i51.tinypic.com/23hvr07.jpg
takie zapachy w kuchni, a psy na diecie :crazyeye: toż to znęcanie się nad zwierzętami :mad:

he he to podchodzi pod okrucieństwo wobec zwierząt:eviltong:

agnieszka32 napisał(a):
Mniam!
Ale pyszności :)

Aguś szkoda ,że tak daleko mieszkasz juz ja bym Cię utuczyła:lol::loveu:
:: FiGa :: napisał(a):
Az zglodnialam gdy tu weszlam :) Smakowicie wygladaja! Uwielbiam oponki :loveu:

przy okazji pobytu w Polsce zapraszam na oponki:lol: