barb Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 baster i lusi napisał(a):BARDZO WAS PROSZĘ zagłosujcie na Krakwecie Zagłosujcie na KLEMBÓW Sprawa wyglada tak ....kontrkandydat ma 30 kotów i stawia je na równi z 300 psami ...koty chore ale czy psy w schronisku są zdrowe ???? PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW !!! Pamiętajcie tylko ze głosując nalezy napisać przynajmniej 1 post najlepiej tutaj http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611 a potem zagłosować w ankiecie na KLEMBÓW http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699 Zagłosowalam zgodnie z twoim zyczeniem, Cioteczko. Na razie Klembów prowadzi. Quote
baster i lusi Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 dziękuje za głosy na Klembów. filmik o moich psiakach. kamilqax95x napisał(a):[video=youtube;0phD3_d9z2c]http://www.youtube.com/watch?v=0phD3_d9z2c[/video] Quote
baster i lusi Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Alicja napisał(a):Super filmik :cool2: choć nie mam willi z basenem to kocham je bardzo i nie oddam choć ostatnio się pogryzły. Quote
fioneczka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 baster i lusi napisał(a):choć nie mam willi z basenem to kocham je bardzo i nie oddam choć ostatnio się pogryzły. nic się nie stało? Quote
Alicja Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 baster i lusi napisał(a):choć nie mam willi z basenem to kocham je bardzo i nie oddam choć ostatnio się pogryzły. nie potrzeba mieć willi z basenem , nie potrzeba mieć pełnej kiesy ...potrzebny tylko światły umysł i ogromne serce a to masz :cool2: Co urwisy nawywijały ?? Quote
baster i lusi Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 jak zwykle Lusia oberwała.Baster zakamuflował coś w legowisku a Luśka mu zjadła .Lusia trochę pokulała ale jest już dobrze . Quote
fioneczka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 baster i lusi napisał(a):jak zwykle Lusia oberwała.Baster zakamuflował coś w legowisku a Luśka mu zjadła .Lusia trochę pokulała ale jest już dobrze . łakomczuchy cholera ... dobrze że nic się nie stało Quote
agaga21 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='baster i lusi']choć nie mam willi z basenem to kocham je bardzo i nie oddam choć ostatnio się pogryzły. [quote name='Alicja']nie potrzeba mieć willi z basenem , nie potrzeba mieć pełnej kiesy ...potrzebny tylko światły umysł i ogromne serce a to masz :cool2: Co urwisy nawywijały ?? widzę, że "ciosy poniżej pasa" tak jak i "wbicie noża w plecy" to dla was nic wielkiego. co innego dogryzać sobie a co innego drwić z czyjegoś nieszczęścia. :shake: dobrze wiecie, że osoba z której tu sobie drwicie zrobiła wszystko by patową sytuację opanować, dobrze wiecie że kosztowało ją to morze łez i że suma sumarum pies został w najbliższej rodzinie. gdy ozzy był chory, nawet mi przez myśl nie przeszło się z tego śmiać bo to było nieszczęście ale widać wy jesteście tak zawistne i pozbawione uczuć, że nie ma dla was granic. gratuluję, pokazałyście klasę!:shake: Quote
Alicja Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='agaga21']widzę, że "ciosy poniżej pasa" tak jak i "wbicie noża w plecy" to dla was nic wielkiego. co innego dogryzać sobie a co innego drwić z czyjegoś nieszczęścia. :shake: dobrze wiecie, że osoba z której tu sobie drwicie zrobiła wszystko by patową sytuację opanować, dobrze wiecie że kosztowało ją to morze łez i że suma sumarum pies został w najbliższej rodzinie. gdy ozzy był chory, nawet mi przez myśl nie przeszło się z tego śmiać bo to było nieszczęście ale widać wy jesteście tak zawistne i pozbawione uczuć, że nie ma dla was granic. gratuluję, pokazałyście klasę!:shake: :stupid: ....nie bardzo rozumie o co ci znowu chodzi ( najgorzej jak ktoś włazi między wódkę a zakąskę i do tego nieproszony i nie zna tematu ), i co ma do psów Grażynki mój Ozzy :roll: ,a jak ktoś się z kogoś smieje to dziewczyno , na pewno nikt tutaj ....... na pewno NIE TUTAJ Quote
agaga21 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Alicja napisał(a)::stupid: ....nie bardzo rozumie o co ci znowu chodzi ( najgorzej jak ktoś włazi między wódkę a zakąskę i do tego nieproszony i nie zna tematu ), i co ma do psów Grażynki mój Ozzy :roll: ,a jak ktoś się z kogoś smieje to dziewczyno , na pewno nikt tutaj ....... na pewno NIE TUTAJ oczywiście. wszystkie dobrze wiemy o co chodzi. Quote
Vectra Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='agaga21']widzę, że "ciosy poniżej pasa" tak jak i "wbicie noża w plecy" to dla was nic wielkiego. co innego dogryzać sobie a co innego drwić z czyjegoś nieszczęścia. :shake: dobrze wiecie, że osoba z której tu sobie drwicie zrobiła wszystko by patową sytuację opanować, dobrze wiecie że kosztowało ją to morze łez i że suma sumarum pies został w najbliższej rodzinie. gdy ozzy był chory, nawet mi przez myśl nie przeszło się z tego śmiać bo to było nieszczęście ale widać wy jesteście tak zawistne i pozbawione uczuć, że nie ma dla was granic. gratuluję, pokazałyście klasę!:shake: widzę ze macie chyba jakiś problem i coś na sumieniu ? czy się mylę :) najpierw dziwne dyskusje , nie w temacie u żonkilki - na nasze wspominki teraz tu ... obejrzyj sobie , np to http://www.youtube.com/watch?v=UOsvPVV1ftg Quote
Vectra Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 agaga21 napisał(a):oczywiście. wszystkie dobrze wiemy o co chodzi. a ja np nie wiem , o co chodzi , tak jak 99% dogomaniaków. Jakoś tak nie interesuje mnie , o co chodzi - przeważnie , jak nie wiadomo o co , to o kasę dajcie se na luz , nie trawicie kogoś ? to omijajcie .. a nie uderz w stół ... Quote
Alicja Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 agaga21 napisał(a):oczywiście. wszystkie dobrze wiemy o co chodzi. jedno wiem na pewno masz dziewczyno jakieś kompleksy , które koniecznie chcesz leczyć naszym kosztem popadając w manie prześladowczą dopatrując się w każdym poście każdym zdarzeniu zainteresowania swoją osobą ....no to mylisz się ,jesteś prózna,...mamy swoje życie , swoje sprawy ,i tutaj i POZA DOGO nawet :grins:, mamy SWOJE sprawy i NIC CI do nich , nie jesteście z koleżanką pępkiem świata żeby tylko o was myśleć , ale tak jak powyżej stoi ....coś faktycznie musisz mieć na sumieniu że się wszedzie dopierdzielasz . Weź więc przestań się szwendać po naszych postach , przestań uprawiać podglądactwo , przestań wysyłać dziwne PW a będzie Ci lżej , nie będziesz się musiała denerwować :roll: Quote
Vectra Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 świat hodowców jest paskudny , ale widzę , że świat przyjaciół psa niechcianego - jeszcze gorszy. tylko wśród hodowców , mówi się otwarcie - dla prestiżu , medalu złotego , wygranej i kasy , konkurencje się zwalcza. w czym tkwi problem zatem , w pomagającym psom ? przecież nie macie wygranych na wystawach, medali i pucharów i kasy :diabloti: jak wstępowałam w szeregi hodowlane , byłam naiwna ... patrząc na pomagającym (nie wszystkim) psom , dalej jestem naiwna. Quote
baster i lusi Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 (edited) omijam wasze wątki szerokim łukiem.Więc i PANI niech zrobi to samo.A czym się różni fundacja od stowarzyszenia to już wiem. Czym różni się stowarzyszenie od fundacji? Zobacz artykuły na temat:działalność gospodarczamajątekstowarzyszenie Osoby chcące podjąć działalność społeczną, często stają przed dylematem, w jaką formę tą działalność obrać. Czy lepszym wyjściem jest założenie stowarzyszenia czy też fundacji? 1) założyciele: w przypadku stowarzyszenia zarejestrowanego: co najmniej 15 założycieli, tylko osoby fizyczne; fundacja – fundator (jeden lub kilku, zarówno osoby fizyczne, jak i prawne); 2) cel: stowarzyszenie – każdy zgodny z prawem, niezarobkowy; fundacja – zgodny z prawem, społecznie lub gospodarczo użyteczny, niezarobkowy; 3) majtek: stowarzyszenie – przy tworzeniu nie jest potrzebny; fundacja – jest podstawą działania, tzw. fundusz założycielski; 4) władze: stowarzyszenie – walne zgromadzenie lub zebranie członków, komisja rewizyjna, zarząd; fundacja – zarząd i nieobowiązkowo organ kontroli wewnętrznej. Wśród podobieństw można wskazać przede wszystkim kwestię podatków. Zarówno stowarzyszenie, jak i fundacja mają obowiązek płacenia podatku dochodowego od osób prawnych i korzystać ze zwolnień, jeżeli realizują cele wskazane w ustawie o tym podatku. Zobacz również serwis:Sprawy urzędowe Fundacja ma dodatkowo obowiązek składania co roku sprawozdania z prowadzonej działalności wobec ministra wskazanego przez fundatora jako organ nadzoru. Ponadto, powinien corocznie składać sprawozdanie finansowe do urzędu skarbowego. Ten drugi obowiązek spoczywa również na stowarzyszeniu. Edited January 24, 2012 by baster i lusi Quote
Alicja Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Grazynko , szkoda czasu i fatygi ...dla nas to jedna i druga persona non grata, więc nie ma sobie co głowy zaprzątać . Dałabyś lepiej jakieś foty :) Quote
baster i lusi Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Alicja napisał(a):Grazynko , szkoda czasu i fatygi ...dla nas to jedna i druga persona non grata, więc nie ma sobie co głowy zaprzątać . Dałabyś lepiej jakieś foty :) kurde jak ja teraz babcia na etacie:loveu:podrzucają mi wnuki i nie ma czasu fotek robić:mad:Szkodniki mają się dobrze ,nadrobię to przyrzekam i foteczki będą.:lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 baster i lusi napisał(a):kurde jak ja teraz babcia na etacie:loveu:podrzucają mi wnuki i nie ma czasu fotek robić:mad:Szkodniki mają się dobrze ,nadrobię to przyrzekam i foteczki będą.:lol: wnuczęciowe też mogą być :) A tak serio to ja czekam na WIOSNĘ , bo teraz nawet fot mi się robić nie chce , a jak już robię to na odpiernicz :lol: Quote
baster i lusi Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 głosujcie na głodujący Klembów i zachęcajcie wszystkich - przegrywamy mimo mobilizacji :-(... Quote
baster i lusi Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 idę uczyć tak moje psiska:evil_lol: http://www.cda.pl/video/226374b/Pies-tanczacy-salse Quote
Alicja Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 baster i lusi napisał(a):idę uczyć tak moje psiska:evil_lol: http://www.cda.pl/video/226374b/Pies-tanczacy-salse bowski psiak :cool2: nagraj twoje :lol: Quote
baster i lusi Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 (edited) odświeżam galerię. moja Lusieńka. Basterek i razem Edited May 3, 2012 by baster i lusi Quote
Recommended Posts