Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

baster i lusi napisał(a):
BARDZO WAS PROSZĘ zagłosujcie na Krakwecie

Zagłosujcie na KLEMBÓW
Sprawa wyglada tak ....kontrkandydat ma 30 kotów i stawia je na równi z 300 psami ...koty chore ale czy psy w schronisku są zdrowe ????

PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW !!!
Pamiętajcie tylko ze głosując nalezy napisać przynajmniej 1 post
najlepiej tutaj
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611

a potem zagłosować w ankiecie na KLEMBÓW
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699

Zagłosowalam zgodnie z twoim zyczeniem, Cioteczko. Na razie Klembów prowadzi.

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

choć nie mam willi z basenem to kocham je bardzo i nie oddam choć ostatnio się pogryzły.

nie potrzeba mieć willi z basenem , nie potrzeba mieć pełnej kiesy ...potrzebny tylko światły umysł i ogromne serce a to masz :cool2:

Co urwisy nawywijały ??

Posted

jak zwykle Lusia oberwała.Baster zakamuflował coś w legowisku a Luśka mu zjadła .Lusia trochę pokulała ale jest już dobrze .

łakomczuchy cholera ... dobrze że nic się nie stało

Posted

[quote name='baster i lusi']choć nie mam willi z basenem to kocham je bardzo i nie oddam choć ostatnio się pogryzły.

[quote name='Alicja']nie potrzeba mieć willi z basenem , nie potrzeba mieć pełnej kiesy ...potrzebny tylko światły umysł i ogromne serce a to masz :cool2:

Co urwisy nawywijały ??
widzę, że "ciosy poniżej pasa" tak jak i "wbicie noża w plecy" to dla was nic wielkiego.
co innego dogryzać sobie a co innego drwić z czyjegoś nieszczęścia. :shake:
dobrze wiecie, że osoba z której tu sobie drwicie zrobiła wszystko by patową sytuację opanować, dobrze wiecie że kosztowało ją to morze łez i że suma sumarum pies został w najbliższej rodzinie.
gdy ozzy był chory, nawet mi przez myśl nie przeszło się z tego śmiać bo to było nieszczęście ale widać wy jesteście tak zawistne i pozbawione uczuć, że nie ma dla was granic. gratuluję, pokazałyście klasę!:shake:

Posted

[quote name='agaga21']widzę, że "ciosy poniżej pasa" tak jak i "wbicie noża w plecy" to dla was nic wielkiego.
dobrze wiecie, że osoba z której tu sobie drwicie zrobiła wszystko by patową sytuację opanować, dobrze wiecie że kosztowało ją to morze łez i że suma sumarum pies został w najbliższej rodzinie.
gdy ozzy był chory, nawet mi przez myśl nie przeszło się z tego śmiać bo to było nieszczęście ale widać wy jesteście tak zawistne i pozbawione uczuć, że nie ma dla was granic. gratuluję, pokazałyście klasę!:shake:

:stupid: ....nie bardzo rozumie o co ci znowu chodzi ( najgorzej jak ktoś włazi między wódkę a zakąskę i do tego nieproszony i nie zna tematu ), i co ma do psów Grażynki mój Ozzy :roll: ,a jak ktoś się z kogoś smieje to dziewczyno , na pewno nikt tutaj ....... na pewno NIE TUTAJ

Posted

Alicja napisał(a):
:stupid: ....nie bardzo rozumie o co ci znowu chodzi ( najgorzej jak ktoś włazi między wódkę a zakąskę i do tego nieproszony i nie zna tematu ), i co ma do psów Grażynki mój Ozzy :roll: ,a jak ktoś się z kogoś smieje to dziewczyno , na pewno nikt tutaj ....... na pewno NIE TUTAJ

oczywiście.
wszystkie dobrze wiemy o co chodzi.

Posted

[quote name='agaga21']widzę, że "ciosy poniżej pasa" tak jak i "wbicie noża w plecy" to dla was nic wielkiego.

widzę ze macie chyba jakiś problem i coś na sumieniu ? czy się mylę :)
najpierw dziwne dyskusje , nie w temacie u żonkilki - na nasze wspominki
teraz tu ...

obejrzyj sobie , np to http://www.youtube.com/watch?v=UOsvPVV1ftg

Posted

agaga21 napisał(a):
oczywiście.

a ja np nie wiem , o co chodzi , tak jak 99% dogomaniaków.
Jakoś tak nie interesuje mnie , o co chodzi - przeważnie , jak nie wiadomo o co , to o kasę

dajcie se na luz , nie trawicie kogoś ? to omijajcie .. a nie uderz w stół ...

Posted

agaga21 napisał(a):
oczywiście.

jedno wiem na pewno masz dziewczyno jakieś kompleksy , które koniecznie chcesz leczyć naszym kosztem popadając w manie prześladowczą dopatrując się w każdym poście każdym zdarzeniu zainteresowania swoją osobą ....no to mylisz się ,jesteś prózna,...mamy swoje życie , swoje sprawy ,i tutaj i POZA DOGO nawet :grins:, mamy SWOJE sprawy i NIC CI do nich , nie jesteście z koleżanką pępkiem świata żeby tylko o was myśleć , ale tak jak powyżej stoi ....coś faktycznie musisz mieć na sumieniu że się wszedzie dopierdzielasz . Weź więc przestań się szwendać po naszych postach , przestań uprawiać podglądactwo , przestań wysyłać dziwne PW a będzie Ci lżej , nie będziesz się musiała denerwować :roll:

Posted

świat hodowców jest paskudny , ale widzę , że świat przyjaciół psa niechcianego - jeszcze gorszy.
tylko wśród hodowców , mówi się otwarcie - dla prestiżu , medalu złotego , wygranej i kasy , konkurencje się zwalcza.

w czym tkwi problem zatem , w pomagającym psom ? przecież nie macie wygranych na wystawach, medali i pucharów i kasy :diabloti:

jak wstępowałam w szeregi hodowlane , byłam naiwna ... patrząc na pomagającym (nie wszystkim) psom , dalej jestem naiwna.

Posted (edited)

omijam wasze wątki szerokim łukiem.Więc i PANI niech zrobi to samo.A czym się różni fundacja od stowarzyszenia to już wiem.

Czym różni się stowarzyszenie od fundacji?
Zobacz artykuły na temat:działalność gospodarczamajątekstowarzyszenie
Osoby chcące podjąć działalność społeczną, często stają przed dylematem, w jaką formę tą działalność obrać. Czy lepszym wyjściem jest założenie stowarzyszenia czy też fundacji?

1) założyciele: w przypadku stowarzyszenia zarejestrowanego: co najmniej 15 założycieli, tylko osoby fizyczne; fundacja – fundator (jeden lub kilku, zarówno osoby fizyczne, jak i prawne);

2) cel: stowarzyszenie – każdy zgodny z prawem, niezarobkowy; fundacja – zgodny z prawem, społecznie lub gospodarczo użyteczny, niezarobkowy;

3) majtek: stowarzyszenie – przy tworzeniu nie jest potrzebny; fundacja – jest podstawą działania, tzw. fundusz założycielski;

4) władze: stowarzyszenie – walne zgromadzenie lub zebranie członków, komisja rewizyjna, zarząd; fundacja – zarząd i nieobowiązkowo organ kontroli wewnętrznej.

Wśród podobieństw można wskazać przede wszystkim kwestię podatków. Zarówno stowarzyszenie, jak i fundacja mają obowiązek płacenia podatku dochodowego od osób prawnych i korzystać ze zwolnień, jeżeli realizują cele wskazane w ustawie o tym podatku.

Zobacz również serwis:Sprawy urzędowe

Fundacja ma dodatkowo obowiązek składania co roku sprawozdania z prowadzonej działalności wobec ministra wskazanego przez fundatora jako organ nadzoru. Ponadto, powinien corocznie składać sprawozdanie finansowe do urzędu skarbowego. Ten drugi obowiązek spoczywa również na stowarzyszeniu.

Edited by baster i lusi
Posted

Alicja napisał(a):
Grazynko , szkoda czasu i fatygi ...dla nas to jedna i druga persona non grata, więc nie ma sobie co głowy zaprzątać .

Dałabyś lepiej jakieś foty :)

kurde jak ja teraz babcia na etacie:loveu:podrzucają mi wnuki i nie ma czasu fotek robić:mad:Szkodniki mają się dobrze ,nadrobię to przyrzekam i foteczki będą.:lol:

Posted

kurde jak ja teraz babcia na etacie:loveu:podrzucają mi wnuki i nie ma czasu fotek robić:mad:Szkodniki mają się dobrze ,nadrobię to przyrzekam i foteczki będą.:lol:

wnuczęciowe też mogą być :)
A tak serio to ja czekam na WIOSNĘ , bo teraz nawet fot mi się robić nie chce , a jak już robię to na odpiernicz :lol:

• 2 months later...