Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dianusia921']Witamy!

Śliczne te Twoje pieseczki są :)

Osobiście podoba mi się bardzo Lusi,ma cudowną mordkę,:loveu: prześliczne umaszczenie,a maska genialna! :lol:

Pozdrawiam i zapraszam do nas:)
i za to je kocham:loveu:
[quote name='docha']o Grażynko ja też robię duże oczy, jednak będę musiała do fionki wpaść na małą czarną niechby mnie podszkoliła w galeryjach.
tak koniecznie ,jak ja takie beztalencie załapałam:shake: to i ty też potrafisz:lol:
[quote name='chita']moje z klepek by tego nie wytrzymaly:evil_lol:swoja drogą Baster to jakies kocie zapedy ma :cool3:
Tak wskakuje na parapety jak kot,jeden drewniany załamał:mad:
[quote name='Vectra']

witamy mordercze bestie , takie to ja lubie oglądać :diabloti:
dziękuję ,ale one tak tylko wyglądają:lol:
[quote name='Alicja']Cudownie pozuje :loveu:
http://i52.tinypic.com/141ml3.jpg
z Basterka to model jak się patrzy za to Lusi to małe adhd:evil_lol:
[quote name='fioneczka']http://i53.tinypic.com/nl741c.jpg jak stare dobre małżeństwo ;) ... po awanturze :evil_lol:
bo to było po małym spięciu:mad:
[quote name='agnieszka32']Nareszcie doczekaliśmy się galerii :)

Piękne psy!

http://i55.tinypic.com/15hcwv5.jpg Świetne!
jak widać na naukę nigdy za póżno,tak mi się to spodobało ,że chyba będę chodzić wszędzie z aparatem:cool3:

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niezmiernie się cieszę, że nie jestem twoją sąsiadką "przez siatkę". Coś mi mówi, że Putin z Basterkiem zrobiłyby niezłą pomianę wzdłuż ogrodzenia :diabloti::evil_lol:. Ja na szczęście na działce mam yorczki za sąsiadów...
OKAZY MASZ PO PROSTU PRZEPIĘKNE :loveu::loveu::loveu:

Posted

sowillo napisał(a):
Niezmiernie się cieszę, że nie jestem twoją sąsiadką "przez siatkę". Coś mi mówi, że Putin z Basterkiem zrobiłyby niezłą pomianę wzdłuż ogrodzenia :diabloti::evil_lol:. Ja na szczęście na działce mam yorczki za sąsiadów...
OKAZY MASZ PO PROSTU PRZEPIĘKNE :loveu::loveu::loveu:

sąsiad ma dwa wilczury i 3 małe kundelki i ciągle latają wzdłuż płotu.Baster nie kocha żadnych psów za to Luśka do wszystkich merda ogonkiem

Posted

Ja Cię przepraszam, czy Basterek leży na stole :crazyeye::loveu:, myślałam, że Putek jest rozpieszczony ale widze że muszę się jeszcze od Was uczyć :eviltong:

Posted

sowillo napisał(a):
Ja Cię przepraszam, czy Basterek leży na stole :crazyeye::loveu:, myślałam, że Putek jest rozpieszczony ale widze że muszę się jeszcze od Was uczyć :eviltong:

Basterek udaje kota.:evil_lol::roll:

Posted

zalega na parapecie, pokłada się po stołach...hmmmm ale kota to to ni diabła nie przypomina :cool3: no chyba, że umaszczeniem :eviltong:
fajny ten twój pierun :loveu::loveu::loveu:

Posted

sowillo napisał(a):
zalega na parapecie, pokłada się po stołach...hmmmm ale kota to to ni diabła nie przypomina :cool3: no chyba, że umaszczeniem :eviltong:
fajny ten twój pierun :loveu::loveu::loveu:

i za to je tak bardzo kocham

Posted

jostel5 napisał(a):
Piękne są!:) I widać,że bardzo przez Pańcię kochane!:) Fotka na stole...wymiata!;)

to moje pupile ,kocham te moje bestie

elmira napisał(a):
Wspaniałe psy. Oba śliczne.

Zdjęcie na stole niesamowite. Oj, musisz mieć z nimi ubaw:)

Baster to wszędzie gdzie ja tam i on.

Posted

docha napisał(a):
właśnie chciałam zauważyć, iż to koty łażą po stołach

i to jakie kocury:diabloti:
ARDNAS napisał(a):
Doczekały się Twoje pociechy galerii :) super. A z Basterka niezły kociak he he.

wystarczyło mi pokazać i już umiem a myślałam,że to dla mnie czarna magia:oops:
Canaveral-staff napisał(a):
no w końcu pokazałaś nam te swoje piekne pregowanie tłuściutki kluseczki ..

z miłą chęcią bedę do Was zaglądać

mają za mało ruchu,bo najpierw operacja kolana Luśki:placz: a teraz 3 zabiegi operacyjne Basterka.:placz:Ale już wszystko dobrze:multi: