Neczka Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 A w baseniku nie ma problemu z przedzieraniem materiału pazurkami... ? Quote
Qeeriefire Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Nie ma to jak woda w ciepłe dni :) http://i54.tinypic.com/2h2h9g7.jpg Quote
baster i lusi Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 :: FiGa :: napisał(a):http://i55.tinypic.com/ionayc.jpg Jaki wielorybek :lol: http://i54.tinypic.com/2h2h9g7.jpg Hahaha wielorybek w basenie :evil_lol: dogadzam moim wnukom jak mogę:lol: drzalka napisał(a):Baseeeenik :d Jak tam idzie remoncik, o widzę foty to od razu pytam, jak się sprawdzają panele przy 8 łapach ? Pamiętasz może jaką masz klasę ścieralności? Będę wymieniać stare klepki lakierowane właśnie na panele i nie wiem co brać. nie pamiętam ale chyba 3 klasa ścieralności.nawet nie rysują się. Neczka napisał(a):A w baseniku nie ma problemu z przedzieraniem materiału pazurkami... ? narazie woda nie ucieka .jak jest dużo wody to nic nie zrobią .najgorzej jak było kilka cm to Baster zrobił dziury. Collie napisał(a):Nie ma to jak woda w ciepłe dni :) http://i54.tinypic.com/2h2h9g7.jpg Baster chętnie wchodzi do wody ale Lusia nie za bardzo. znalazłam cos fajnego pasuje do mnie:evil_lol: Quote
baster i lusi Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 jestem chora naszło mnie na wspomnienia Quote
sowillo Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 O kurczaki :crazyeye: jaka glizda mała :loveu:. Ja też tak chcę, ale chyba dopiero jak się na działeczkę wyprowadzę...az się serce cieszy jak człowiektakie zdjęcia ogląda. Przepraszam za głupie pytanie ( nie znam całej historii twoich "dzieciaków" ) czy one są adoptowane?? mówiłam o psach żeby była jasność :loveu: Quote
baster i lusi Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 sowillo napisał(a):O kurczaki :crazyeye: jaka glizda mała :loveu:. Ja też tak chcę, ale chyba dopiero jak się na działeczkę wyprowadzę...az się serce cieszy jak człowiektakie zdjęcia ogląda. Przepraszam za głupie pytanie ( nie znam całej historii twoich "dzieciaków" ) czy one są adoptowane?? mówiłam o psach żeby była jasność :loveu: Baterka małego przyniósł syn od kolegi .choć bałam się tej rasy jak diabeł święconej wody.Pokochałam go całym sercem a potem przyniósł mi Lusię maluteńką wiedząc ,że kocham Basterka i zgodzę sie na kolezankę.Bo wcześniej chciałam zaadoptować Ajrę ale wystraszyłam się jej warczenia przy misce i los mnie pokarał bo Luśka też warczy.Luśkę przyniósł jako kundelka.poprostu mnie oszukał ale znając moje miękkie serce wiedział że mu wybaczę kłamstwo. . Quote
Karro Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Świetne masz te psiaki. Zapraszamy również do nas :) Quote
baster i lusi Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 understandme napisał(a):Świetne masz te psiaki. Zapraszamy również do nas :) dziękujemy za odwiedziny. ciąg dalszy wspomnień Quote
sowillo Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 baster i lusi napisał(a):Baterka małego przyniósł syn od kolegi .choć bałam się tej rasy jak diabeł święconej wody.Pokochałam go całym sercem a potem przyniósł mi Lusię maluteńką wiedząc ,że kocham Basterka i zgodzę sie na kolezankę.Bo wcześniej chciałam zaadoptować Ajrę ale wystraszyłam się jej warczenia przy misce i los mnie pokarał bo Luśka też warczy.Luśkę przyniósł jako kundelka.poprostu mnie oszukał ale znając moje miękkie serce wiedział że mu wybaczę kłamstwo. . czyli przeznaczenie :evil_lol:, tak miało być :multi:. Ja również postawiłam rodzinkę przed faktem dokonanym, jak weszli do domu on już był...najpierw o mało mama nie spadła ze schodów a teraz kocha Putka jak kolejnego wnuczka :evil_lol: Czasami trezba ludziom uświadomić na "siłę" że ich obawy są wyimaginowane i tyle, później jest już z górki :cool3: Quote
Alicja Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 jak cudnie wspominkowo :loveu: Ozzy też chce ;) http://i54.tinypic.com/2h2h9g7.jpg Ciekawie wyglada twoje pięterko ;) ale potem będziesz miała pięknie :)...ja za to stoję z robotą ..... znajomy który miał zabudować nasz przedpokój nas wystawił i sobie wyjechał i dziś zamówiliśmy fachmana i zrobi nam zabudowę przedpokoju ale dopiero pod koniec lipca ...a ja idę od 1 sierpnia do pracy ...i nie tak to miało wszystko być Quote
baster i lusi Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Alu u mnie też robota stoi :placz:.w poniedziałek dopiero skończą centralne ogrzewanie bo całe przerabiamy:shake: Quote
Alicja Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 baster i lusi napisał(a):Alu u mnie też robota stoi :placz:.w poniedziałek dopiero skończą centralne ogrzewanie bo całe przerabiamy:shake: a to współczuję Quote
fioneczka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Grażynko wiem że remoncik to nic przyjemnego ale za to jak się skończy będzie serce rosło :) wspomnienia cudowne ... ja też lubię wspominać a dzieciory :loveu: to kochana rozpieszczasz na maxa :p ... basenik na gorące dni, wypady do lasu ... nie chcesz mnie adoptować przypadkiem :eviltong: Quote
jostel5 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Zdjęcia małej Luśki są wzruszające!:) I aż się wierzyć nie chce,że z takiego maleńtasa wyrosła okazała,pręgowana, "groźna" sucz!:) Quote
baster i lusi Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 jakby kto nie wierzył:crazyeye:,ze mam kota:evil_lol: Quote
baster i lusi Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='fioneczka']Grażynko wiem że remoncik to nic przyjemnego ale za to jak się skończy będzie serce rosło :) wspomnienia cudowne ... ja też lubię wspominać a dzieciory :loveu: to kochana rozpieszczasz na maxa :p ... basenik na gorące dni, wypady do lasu ... nie chcesz mnie adoptować przypadkiem :eviltong: ano przecież to moje wnuki a wnuki sie rozpieszcza:lol: [quote name='jostel5']Zdjęcia małej Luśki są wzruszające!:) I aż się wierzyć nie chce,że z takiego maleńtasa wyrosła okazała,pręgowana, "groźna" sucz!:) ona była bardzo maleńka jak ją syn przyniósł:lol: [quote name='Collie']i jakiego małego kota :D maleńki kiciuś:lol: Ato jakie z moich pupili zdrajcy. pilnuje młodego Quote
Julia Wielogorska Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='baster i lusi']jakby kto nie wierzył:crazyeye:,ze mam kota:evil_lol: :loveu: witamy :loveu: kotki piekne. Liza moja jak jestesmy w gosciach u babci to tez tak skacze po parapecie i raz znalazła sie miedzy kanapa a oknem. spadła. ale na 4łapy :lol: Quote
fioneczka Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Grażynka co jest z Twoim telefonem ... qrde nie mogę się do Ciebie dodzwonić :( Quote
Agula99 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jakie cudeńka!!! Super stoją w tym oknie, no można paść ze śmiechu!!! Śliczności!!! :) Quote
Recommended Posts