Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
http://i55.tinypic.com/ionayc.jpg
Jaki wielorybek :lol:

http://i54.tinypic.com/2h2h9g7.jpg
Hahaha wielorybek w basenie :evil_lol:

dogadzam moim wnukom jak mogę:lol:
drzalka napisał(a):
Baseeeenik :d
Jak tam idzie remoncik, o widzę foty to od razu pytam, jak się sprawdzają panele przy 8 łapach ?
Pamiętasz może jaką masz klasę ścieralności?
Będę wymieniać stare klepki lakierowane właśnie na panele i nie wiem co brać.

nie pamiętam ale chyba 3 klasa ścieralności.nawet nie rysują się.

Neczka napisał(a):
A w baseniku nie ma problemu z przedzieraniem materiału pazurkami... ?

narazie woda nie ucieka .jak jest dużo wody to nic nie zrobią .najgorzej jak było kilka cm to Baster zrobił dziury.
Collie napisał(a):
Nie ma to jak woda w ciepłe dni :) http://i54.tinypic.com/2h2h9g7.jpg

Baster chętnie wchodzi do wody ale Lusia nie za bardzo.

znalazłam cos fajnego pasuje do mnie:evil_lol:

Posted

O kurczaki :crazyeye: jaka glizda mała :loveu:. Ja też tak chcę, ale chyba dopiero jak się na działeczkę wyprowadzę...az się serce cieszy jak człowiektakie zdjęcia ogląda.
Przepraszam za głupie pytanie ( nie znam całej historii twoich "dzieciaków" ) czy one są adoptowane??

mówiłam o psach żeby była jasność :loveu:

Posted

sowillo napisał(a):
O kurczaki :crazyeye: jaka glizda mała :loveu:. Ja też tak chcę, ale chyba dopiero jak się na działeczkę wyprowadzę...az się serce cieszy jak człowiektakie zdjęcia ogląda.
Przepraszam za głupie pytanie ( nie znam całej historii twoich "dzieciaków" ) czy one są adoptowane??

mówiłam o psach żeby była jasność :loveu:

Baterka małego przyniósł syn od kolegi .choć bałam się tej rasy jak diabeł święconej wody.Pokochałam go całym sercem a potem przyniósł mi Lusię maluteńką wiedząc ,że kocham Basterka i zgodzę sie na kolezankę.Bo wcześniej chciałam zaadoptować Ajrę ale wystraszyłam się jej warczenia przy misce i los mnie pokarał bo Luśka też warczy.Luśkę przyniósł jako kundelka.poprostu mnie oszukał ale znając moje miękkie serce wiedział że mu wybaczę kłamstwo.
.

Posted

baster i lusi napisał(a):
Baterka małego przyniósł syn od kolegi .choć bałam się tej rasy jak diabeł święconej wody.Pokochałam go całym sercem a potem przyniósł mi Lusię maluteńką wiedząc ,że kocham Basterka i zgodzę sie na kolezankę.Bo wcześniej chciałam zaadoptować Ajrę ale wystraszyłam się jej warczenia przy misce i los mnie pokarał bo Luśka też warczy.Luśkę przyniósł jako kundelka.poprostu mnie oszukał ale znając moje miękkie serce wiedział że mu wybaczę kłamstwo.
.

czyli przeznaczenie :evil_lol:, tak miało być :multi:.
Ja również postawiłam rodzinkę przed faktem dokonanym, jak weszli do domu on już był...najpierw o mało mama nie spadła ze schodów a teraz kocha Putka jak kolejnego wnuczka :evil_lol: Czasami trezba ludziom uświadomić na "siłę" że ich obawy są wyimaginowane i tyle, później jest już z górki :cool3:

Posted

jak cudnie wspominkowo :loveu:

Ozzy też chce ;)
http://i54.tinypic.com/2h2h9g7.jpg

Ciekawie wyglada twoje pięterko ;) ale potem będziesz miała pięknie :)...ja za to stoję z robotą ..... znajomy który miał zabudować nasz przedpokój nas wystawił i sobie wyjechał i dziś zamówiliśmy fachmana i zrobi nam zabudowę przedpokoju ale dopiero pod koniec lipca ...a ja idę od 1 sierpnia do pracy ...i nie tak to miało wszystko być

Posted

baster i lusi napisał(a):
Alu u mnie też robota stoi :placz:.w poniedziałek dopiero skończą centralne ogrzewanie bo całe przerabiamy:shake:

a to współczuję

Posted

Grażynko wiem że remoncik to nic przyjemnego ale za to jak się skończy będzie serce rosło :)

wspomnienia cudowne ... ja też lubię wspominać

a dzieciory :loveu: to kochana rozpieszczasz na maxa :p ... basenik na gorące dni, wypady do lasu ... nie chcesz mnie adoptować przypadkiem :eviltong:

Posted

[quote name='fioneczka']Grażynko wiem że remoncik to nic przyjemnego ale za to jak się skończy będzie serce rosło :)

wspomnienia cudowne ... ja też lubię wspominać

a dzieciory :loveu: to kochana rozpieszczasz na maxa :p ... basenik na gorące dni, wypady do lasu ... nie chcesz mnie adoptować przypadkiem :eviltong:
ano przecież to moje wnuki a wnuki sie rozpieszcza:lol:
[quote name='jostel5']Zdjęcia małej Luśki są wzruszające!:) I aż się wierzyć nie chce,że z takiego maleńtasa wyrosła okazała,pręgowana, "groźna" sucz!:)
ona była bardzo maleńka jak ją syn przyniósł:lol:
[quote name='Collie']i jakiego małego kota :D
maleńki kiciuś:lol:

Ato jakie z moich pupili zdrajcy.
pilnuje młodego

Posted

[quote name='baster i lusi']jakby kto nie wierzył:crazyeye:,ze mam kota:evil_lol:

:loveu: witamy :loveu:

kotki piekne. Liza moja jak jestesmy w gosciach u babci to tez tak skacze po parapecie i raz znalazła sie miedzy kanapa a oknem. spadła. ale na 4łapy :lol:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...