Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ARDNAS']Dziś ładna pogoda na spacerki była :) ja też była z moimi na wycieczce :) basterek i Lusi chyba się wybiegali ;)

[quote name='fioneczka']ale macie fajnie Grażynko

dzieciaki maskująco ubrane na spacer ;) ... zlewają się z otoczeniem :)

[quote name='ania z poznania']http://i56.tinypic.com/js0hnk.jpg
Grażynko, to dziki też macie :crazyeye::diabloti:??

Trochę pobiegały a Baster jak zwykle wyciął numer.Najpierw był na lince ale potem puściłam go bez.Nawet się nie oddalał.Aż mi zniknął z oczu w takim gąszczu.Lusia jak to dama wróciła sama a jego nie ma.Wołam nawołuje ,przeklinam aż wyłania się z drugiej strony lasu szedł do samochodu.A ślady saren i dzików też były w lesie i one tak musiały wszystko obwąchać.

Posted

[quote name='ania z poznania']Ale to Baster i Luśka jak dwa dziki wyglądają, takie pasiaki :)[/QUOTE]
Oj cioteczko Aniu gdy się Luśka i Baster się dowie ,że ich do dzików porównałaś:cool3:Choć trochę z tymi nosami przy ziemi wyglądały jak dziki:evil_lol:
[quote name=':: FiGa ::']Podkarpackie lasy :loveu:[/QUOTE]
Na razie jeszcze w lesie ponuro ale tak za miesiąc to będzie raj:loveu:

Posted

Ja mam maly domeczek pomiedzy lasami w miejscowosci Laszczyny - to jest tuz za zalewem Czyste (chyba znane :cool3:), tam spedzalismy kazde wakacje z psami :loveu: takze wiem jak potrafi byc pieknie :loveu:

Posted

Ja też jak się zrobi cieplej wieszam jakiś wielki gryzak (opony zbędnej nie mam:diabloti:) na drzewie i zobaczę czy Kapslowi się spodoba takie coś:lol:

• 2 weeks later...
Posted

o matusiu! ale smoczyska z Twych piesków:)
las jeszcze spowity mrokiem. wiosna musi sie jeszcze bardziej rozgościc!
kocham wszystkie TTb ale zawsze jest w tych z kopiowanymi uszami,pregami na ciele i obrozach z kolcami jakas mroczna moc:diabloti:
:loveu:

Posted

fioneczka napisał(a):
widzę Grażynko że spacer się udał, pogoda piękna
u nas też spacerki fajne, uciekam z pracy przed 14 i śmigamy po lesie :)

szkodniki tylko w niedzielę wywożę na dłuższy spacer do lasu.wtedy wyszaleją się ile wlezie.
chita napisał(a):
u nas w lesie juz kleszcze...:shake:

kurde a moje jeszcze nie zabezpieczone.jak na razie jeszcze nie złapały kleszcza.
Alicja napisał(a):
widzę , ze i was wygnała wiosna do lasku ;)

jak narazie to w lesie buro ale my nie mamy szans na spokojny spacer tylko w lesie.
Uru napisał(a):
o matusiu! ale smoczyska z Twych piesków:)
las jeszcze spowity mrokiem. wiosna musi sie jeszcze bardziej rozgościc!
kocham wszystkie TTb ale zawsze jest w tych z kopiowanymi uszami,pregami na ciele i obrozach z kolcami jakas mroczna moc:diabloti:
:loveu:

ha ha nie lubię tej obroży ale ,,wyrosły z szelek .W lesie z takimi bestiami nikt nam nie podskoczy.
docha napisał(a):
Grażynko, dlaczego jedna panienka jest na sznurku?

to Baster bo on jest bardzo łowczy i ucieka mi za sarnami.ostatnio straciłam go z oczu na jakieś 5 min.Wtedy jest głuchy na moje wołanie.
Collie napisał(a):
Dawno u Was nie byliśmy.
Też chcemy już słońce , a psiaki cudowne :D
Zapraszamy do nas ;)

My też mamy dość zimy ale jak pomyślę o deszczu i jakie brudasy będą wracać

• 1 month later...