baster i lusi Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Po otatniej załamce ,że tyle psiaków w potrzebie puściłam totka z myślą,że wygram i przytulę te wszystkie bidy.Dziś sprawdzając wyniki serce mi stanęło na chwilę bo pierwsze 3 liczby się zgadzały a reszta nie .Mam tylko trójkę ale za niż znów puszczę bo nikt nie zgarnął puli. Quote
sowillo Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Czy Baster i Lusi się kiedyś "pokłóciły"? W zabawie czy o jedzenie, bo zastanawiam się jak Putek się dogada na działce z suczkami. Po wczorajszym mam małe wątpliwości, mam nadzieje że dla suczek będzie bardziej wyrozumiały. Quote
baster i lusi Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 sowillo napisał(a):Czy Baster i Lusi się kiedyś "pokłóciły"? W zabawie czy o jedzenie, bo zastanawiam się jak Putek się dogada na działce z suczkami. Po wczorajszym mam małe wątpliwości, mam nadzieje że dla suczek będzie bardziej wyrozumiały. pokłóciły i to nieraz dopiero wczoraj o boomer balla, Luśka atakuje a jak go wkurzy i wystartuje do niej to ona zaraz na plecach leży.Nieraz wystarczy byle gó..no by skoczyły na siebie.Na szczęście Baster Luśce ustępuje musi go bardzo wkurzyć i jakoś zawsze jestem obok nich ale gdy biegają same staram się zabrać wszystko by nie było starć. Quote
sowillo Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 baster i lusi napisał(a):pokłóciły i to nieraz dopiero wczoraj o boomer balla, Luśka atakuje a jak go wkurzy i wystartuje do niej to ona zaraz na plecach leży.Nieraz wystarczy byle gó..no by skoczyły na siebie.Na szczęście Baster Luśce ustępuje musi go bardzo wkurzyć i jakoś zawsze jestem obok nich ale gdy biegają same staram się zabrać wszystko by nie było starć. łooł no to mnie czeka niezła jazda :roll:, tylko te dwa twoje olbrzymki to chociaż podobnej kategorii wagowej są. A tam to mops, yorczki, i kundelek malusi, przecież jak mu coś odbije i złapie to nie będzie czego zbierać...:angryy: Quote
ania z poznania Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 sowillo napisał(a):Czy Baster i Lusi się kiedyś "pokłóciły"? W zabawie czy o jedzenie, bo zastanawiam się jak Putek się dogada na działce z suczkami. Po wczorajszym mam małe wątpliwości, mam nadzieje że dla suczek będzie bardziej wyrozumiały. To zależy od psa, mój jak mu się pies nie spodoba to nie ma różnicy płeć. Z niektórymi samcami się dogaduje a na suńki piany dostaje. Quote
ms_arwi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ania z poznania napisał(a):To zależy od psa, mój jak mu się pies nie spodoba to nie ma różnicy płeć. Z niektórymi samcami się dogaduje a na suńki piany dostaje. Moje dwie z kolei akceptuja wszystkie psiaki... suka czy pies, maly duzy... bez znaczenia... nawet jak takie male kudlate stworzonko sie rzuca im do gardel wsciekle ujadajac to sie patrza tylko o co mu chodzi ;) Ania ma racje, zalezy od przypadku :) Quote
ania z poznania Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Moja sunia też kocha wszystkie psy bez wyjątku, koty za to nienawidzi! Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Psy to psy, czasami dochodzi miedzy nimi do spiec... Moje tez czasami sa ciete na siebie. Ale jednak astki moga sobie wiecej krzywdy wyrzadzic tymi pieknymi zebiskami :lol: Quote
baster i lusi Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 sowillo napisał(a):łooł no to mnie czeka niezła jazda :roll:, tylko te dwa twoje olbrzymki to chociaż podobnej kategorii wagowej są. A tam to mops, yorczki, i kundelek malusi, przecież jak mu coś odbije i złapie to nie będzie czego zbierać...:angryy: może nie będzie tak żle najwyżej kaganiec,choć mój Baster w kagańcu wziął psiaka między łapy i też go wystraszył:mad: ania z poznania napisał(a):To zależy od psa, mój jak mu się pies nie spodoba to nie ma różnicy płeć. Z niektórymi samcami się dogaduje a na suńki piany dostaje. Lusi to do każdego psa i suni macha ogonem a Baster toleruje tylko Luśkę:oops: ms_arwi napisał(a):Moje dwie z kolei akceptuja wszystkie psiaki... suka czy pies, maly duzy... bez znaczenia... nawet jak takie male kudlate stworzonko sie rzuca im do gardel wsciekle ujadajac to sie patrza tylko o co mu chodzi ;) Ania ma racje, zalezy od przypadku :) Tak bym chciała by Baster miał takie usposobienie Dla niego każdy pies za płotem to wróg:roll: ania z poznania napisał(a):Moja sunia też kocha wszystkie psy bez wyjątku, koty za to nienawidzi! Nie wiem jak Lusi ale Baster na kotecki cięty:mad: :: FiGa :: napisał(a):Psy to psy, czasami dochodzi miedzy nimi do spiec... Moje tez czasami sa ciete na siebie. Ale jednak astki moga sobie wiecej krzywdy wyrzadzic tymi pieknymi zebiskami :lol: he he przecież one mają maleńkie ząbki i mordeczki:evil_lol: Quote
baster i lusi Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Jak yorunie :evil_lol: ha ha jak się bardzo kocha to i te duże zębiska:crazyeye: sa takie tycie tyciusieńkie:evil_lol: Dziś o 6 rano przeżyłam szok,moja córcia nie zamknęła furtki na klucz.Wypuściłam psiska na siku i patrzę przez okno a one już na drodze.Zdążyłam tylko wciągnąć spodnie i poleciałam .Luśia grzecznie wróciła a Baster (on chyba głuchy jest:evil_lol:)szedł dalej.Musiałam podbiegnąć i zawrócić .Oj dostanie sie córuni za nie zamknięcie:mad: Grażyna sobie z rana pobiegała i zrobiła nam miejsce w łózku Quote
baster i lusi Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Była awantura koło piłki więc bawią się po kolei.Luśka to mały agresor wszystko rozwiązuje zębami.Ale się uśmiałam skoczyły do siebie gdy piłka wpadła pod auto.Dostały po klapsie a Luśka to wlazła pod auto tylko jej zad wystawał.Dobrze ,że Baster odpuszcza jej choć ona tez cwaniara zacznie awanturę a jak już wnerwi Bastera to kładzie sie do góry kołami i już po drace. zabawa Lusi Baster spokojnie czeka na swoją kolejkę. teraz Lusia czeka ostrzegawczy wzrok Luśki Quote
Aziza Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Luśka z łapką na piłce wygląda jak zawodowy piłkarz. Quote
baster i lusi Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Aziza napisał(a):Luśka z łapką na piłce wygląda jak zawodowy piłkarz. i chce powiedzieć to moje nie podchodż. Quote
Alicja Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 No tak wymarzły na wycieczce za furtkę to muszą się zagrzać http://i51.tinypic.com/2ivb1ba.jpg Quote
fioneczka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 http://i51.tinypic.com/2ivb1ba.jpg :loveu::loveu: Quote
ania z poznania Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='baster i lusi']Luśia grzecznie wróciła a Baster (on chyba głuchy jest:evil_lol:) To się nazywa słuch wybiórczy :) http://i51.tinypic.com/2qs487m.jpg Rewelacja :)! Quote
Czaruś Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ja jeszcze nie kupiłam boomerbala, ale jak widzę jak się bawią to chyba kupię :) Wiesz Grażynko jak to było z Basterkiem :D Ty go odchudzasz to on Ci tez kazał pobiegać :eviltong::eviltong: Quote
baster i lusi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 MOJA WNUSIA WIKTORIA I JEJ PIESEK KAPSELEK Quote
ania z poznania Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Dziewczyny, pilnie potrzebne DT albo deklaracje na hotel dla tego astka: http://www.dogomania.pl/threads/202890-quot-NA-DZI%C5%9A-quot-potrzebne-miejsce-dla-znalezionego-amstaffa!-Inaczej-trafi-do-schronu!!!!!! Pomóżcie, plisssss! Quote
Qeeriefire Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ale Baster i Lusi miała zabawę piłką :smile: Pani i pies :loveu: Quote
agaga21 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 http://i53.tinypic.com/2u78zzd.jpg czyżby luśka pranie robiła :D ? Quote
Recommended Posts