Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

baster i lusi napisał(a):

he he to miałabyś policję:lol: na karku bo ja za moimi szkodnikami poszłabym w ogień:eviltong:

ja za moimi tez :loveu: no dobra... to chociaz pomiziac bys dala klopsy swoje ukochane :razz:

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Niestety, dogo to prawdziwy pozeracz czasu :)
to fakt ,nieraz to i w nocy zaglądam co tam nowego :shake:
[quote name='Aleksandra Bytom']dziękuje za zaproszenie :)
witam ,wreszcie nauczyłam się wstawiać fotki i mogę pochwalić swoimi pieskami
[quote name='ania z poznania']http://i55.tinypic.com/333wm80.jpg
Luśka ustawiać się nie daje, pyskata z niej babeczka :)
zawsze myślałam,że to Baster będzie góra i nieraz aż mi go szkoda jak leży i patrzy:shake: az się Luśka naje.A ona warczy na niego szelma jedna:mad:

Posted

I zaś noc nie przespana,Lusi znów miała jakąś niestrawność.Teraz leży bidulka i śpi.Poobserwuję ją jak nie będzie poprawy to jedziemy do weta.Kupsko było takie nie za fajne ale nie rzadkie i raz zwymiotowała.Basterkowi nic nie jest,sama juz nie wiem co się dzieje.Mam nadzieję,że nie będzie powtórki z rozgrywki.

Posted

Grażynko, a może Lacidofil jej podasz. Tylko nie wiem, czy przy wymiotach też będzie to miało sens.

A może dziewczyna coś połknęła i jej zalega w żołądku? Może lepiej od razu do weta?

Posted

ms_arwi napisał(a):
ja za moimi tez :loveu: no dobra... to chociaz pomiziac bys dala klopsy swoje ukochane :razz:

a to one lubią najbardziej.pieszczoty i rozdawanie buziaków .

Lusi juz jest lepiej,zaczyna zachęcać do zabawy.oby tak dalej

Posted

Grażynko te Twoje psiurki są przecudowne :) Hm.... ciekawe co Luśka zjadła :/ może coś na podwórku znalazła. Moje też tak 3 tygodnie temu obydwa chorowały, co chwile wymiotywały.

Posted

[quote name='ania z poznania']http://i54.tinypic.com/27x30wp.jpg
To jest szczeniak czy dorosły piesek?
Szczeniak może chciałby się bawić a nie wie co go może spotkać ze strony Bastera (zwróciłam uwage sasiadce by jakoś zabezpieczyła co by nie właził na te deski)
[quote name='ARDNAS']Grażynko te Twoje psiurki są przecudowne :) Hm.... ciekawe co Luśka zjadła :/ może coś na podwórku znalazła. Moje też tak 3 tygodnie temu obydwa chorowały, co chwile wymiotywały.
Lusia miała niedawno zatrucie a ja głupia dałam jej pasztetu.

[quote name='fioneczka']Grażynko jesteś szczęśliwą posiadaczką kota rasy amstaff :diabloti:
On większość czasu spędza na parapecie.Prawdziwego kotka nie mogę mieć to mi go Basterek zastępuje
[quote name='ARDNAS']Ja nie mogę...... Baster mnie powala na łopatki, poważnie :p
jak mu Lusia dokucza to ucieka na parapet.

Posted

Boski z Basterka kociak ;)

Jak tam Luśka ?? U nas chyba paw po zmianie karmy :( ...aczkolwiek nigdy tak nie było ...koopalony extra a rano żółte pawie na podłodze :roll:
Rozmawiałam z wetem i też stwierdził że musimy chyba wrócić do RC.

Posted

fioneczka napisał(a):
a ja przyszłam ze spamem :oops: ... nie zabijajcie :scared:

chciałam zaprosić ... może coś w oczko wpadnie

http://www.dogomania.pl/threads/200701-mega-bazar-do-30.01-...-noooo-niech-kto%C5%9B-tu-zajrzy-!!!!!!!

nie gniewamy się nawet:lol: co dopiero bić

ania z poznania napisał(a):
http://i51.tinypic.com/4l1wyw.jpg
Bo drugi kotecek ma dupkę za grubą :evil_lol:

Lusia po tej operacji kolana nigdy nie ma takiego wybicia jak Baster.A Baster więcej waży.

Basia&Safi napisał(a):
ojej jak super :) pręguski :) eldo lubi też siadac przy oknie i gapic sie na swiat z 10 pietra :)

Okno to punkt obserwacyjny ,po co marznąć na dworze jak można z okna pilnować:cool3:
Alicja napisał(a):
Boski z Basterka kociak ;)

Jak tam Luśka ?? U nas chyba paw po zmianie karmy :( ...aczkolwiek nigdy tak nie było ...koopalony extra a rano żółte pawie na podłodze :roll:
Rozmawiałam z wetem i też stwierdził że musimy chyba wrócić do RC.

Goni koty:shake: to musi za kotecka robić:evil_lol:.Lusi już dobrze się czuje.

Posted

chita napisał(a):
http://i53.tinypic.com/jt2sg6.jpg

:evil_lol::evil_lol:Moja małpa tez tak siada, zawsze mnie zastanawia jak jej tam wygodnie:razz:

fajne kluchy z nich:loveu:

Baster od małego tak lubi siedzieć na oknie i obserwować.:lol:
agaga21 napisał(a):
baster i luśka to pewnie dwa najbardziej rozpuszczone psiska na świecie :D

bo nie wiesz ,że babcie rozpuszczają wnuki?:evil_lol::eviltong: