Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Jak się Lusi dzisiaj czuje?

Śliczna laleczka :diabloti:

Lusieńce już dużo lepiej.Jutro jeszcze kontrola u weta .Wnusia zawsze wie jakie zabawki jej brakuje ale jakoś o Fifi zapomniała.Dziękuję za pamięć.

Posted

baster i lusi napisał(a):
chlipła tylko parę razy ale w domu była grypa żołądkowa i może ona też?

wiesz , wydaje mi się ze też może byc , ale ta woda też wielce prawdopodobna by narozrabiać w tym małym brzuszku

Posted

u nas dziś też wiosennie ale nie mogę sie doczekać tej prawdziwej wiosny, kiedy jasno jest nie tylko do 15-16 ;)
edit: właśnie spojrzałam na zegarek. jest po 15 i nadal jasno! chyba idzie wiosna!:multi:

Posted

Collie napisał(a):
Zabawa piłką świetna , ale odpoczynek na ławce ..... :D

była piłeczka i nie ma piłeczki

agaga21 napisał(a):
u nas dziś też wiosennie ale nie mogę sie doczekać tej prawdziwej wiosny, kiedy jasno jest nie tylko do 15-16 ;)

edit: właśnie spojrzałam na zegarek. jest po 15 i nadal jasno! chyba idzie wiosna!:multi:

wysprzątałam kopy ,pograbiłam i czekam na wiosnę ,ale od środy zapowiadają powrót zimy.
Alicja napisał(a):
chyba piłeczka się zepsuła ;)

muszę im kupić taką jak Etna ma to myślę,że już nie zeżrą.

Posted

agaga21 napisał(a):
to się róż pozbędziesz:diabloti:
chyba że je czymś ogrodzisz.

chyba czymś metalowym bo drewniany płotek by Luśka zjadła.Cioteczki czym odrobaczacie psiaki bo mnie wet dał Dehinel plus.

Posted

ale śliczna dziewczynka mój wnusio jeszcze malutki dopiero 8 miesięcy i nawet nie miałam możliwości go jeszcze przytulić bo jest bardzo daleko

a Baster to już sam nie wie gdzie ma leżeć ,na pewno mu wygodnie na tej ławce :)

Posted

co do piłeczki boomera to lepiej nic nie miec w ogórdku :P moja osttanio u znajomych rozwaliła styropian w drobny mak, i worek z ziemią bo piłeczka akurat tam wpadła.. :D