mjola Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Została podrucona w świąteczny czas, małe bezbronne psie dziecko .... szukamy dla niej domu, hiostoria małej suni i jej zdjęcia pod linkiem: http://www.terierkowo**********/teriery-w-potrzebie,17/swiateczny-podrzutek,3839-60.html#368938 lub zapraszam na forum terrierkowo - teriery w potrzebie a poniżej jej galeria Quote
mjola Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 jeszcze kilka zdjęć małej ... jest śliczna :) domek pilnie poszukiwany .... Quote
mjola Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 ponieważ link nie działa opowiem krótką historię małej otóż 25.12 wieczorem ktoś podrzucił ją do klatki schodowej rodziców mojej znajomej wyglądało to na celowe dziłanie, miała koc i słoik z wodą .... znajoma zaopiekowała się biedną znajdką ale niestety nie moze jej zatrzymać, pilnie szukamy dla tej pięknej dziewczynki domku ... zainteresowanych proszę o kontakt na priw. mała jest w Gdańsku Quote
mjola Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 podnoszę maleńką, może kogoś zauroczą te piękne brązowe oczy ... Quote
fibi:) Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ponoszę małą!!! nikt tu nawet nie zajrzy......:( trzeba porozsyłać wątek małej. mogę Ci w tym pomóc. ile mniej więcej czasu sunia może zostać w obecnym domku??? Quote
sylwija Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 kurczę, pewnie nietrafiony prezent świąteczny.. Prześliczna jest.. Może ją na 'Terriery w potrzebie' dajcie.. Quote
fibi:) Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 myslałam żeby na szczeniaczki też ją dać kurcze przypadkiem zajrzałam na wątek ale mała przypomina mi mojego tymczasowicza i od razu dlatego złapała za serduszko;) Quote
monika083 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 fibi : ) jestem ,poprosze nr kontaktowy do ogloszen ,moge zrobic jej allegro zaraz. ile ona moze miec miesiecy ,ze 3? taki brzuszek dosyc duzy ,moze ma robale? Quote
Kama & Diana Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://img221.imageshack.us/i/img6508g.jpg/ ale słodka, jak bym mogła od razu bym ją więzła, czy nikt nie chce słodkiej kruszynki? Quote
mjola Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='monika083']fibi : ) jestem ,poprosze nr kontaktowy do ogloszen ,moge zrobic jej allegro zaraz. ile ona moze miec miesiecy ,ze 3? taki brzuszek dosyc duzy ,moze ma robale? cieszę się, ze ktoś zauważył małą :) niestety u obecnych opiekunów nie może być długo ... było by wspaniale gdyby miała soje miejsce na allegro .... podaję mumer kontatowy do opiekunki Pani Lucyna 0- 605 955 211 - gorąca prośba by zainteresowani dzwonili po 16-nastej Mała jest przesympatyczna no i te oczy ... wiek ca 4-5 m-cy raczej niewiele urośnie .... cała jest niesamowita warta dobrego kochającego domu ... a co do brzuszka to tylko wrażenie jej szczenięca puchata szatka takie robi. Quote
mjola Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 sylwija napisał(a):kurczę, pewnie nietrafiony prezent świąteczny.. Prześliczna jest.. Może ją na 'Terriery w potrzebie' dajcie.. jak ta patrzę na nią to przypomina mi z pyszczka raczej szetlanda ... tylko reszta jak to u pięnych wielorasowców zapożyczyła się od ... może jamnika ??? Quote
mjola Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 [quote name='Kama & Diana']http://img221.imageshack.us/i/img6508g.jpg/ ale słodka, jak bym mogła od razu bym ją więzła, czy nikt nie chce słodkiej kruszynki? tak jest urocza :) Quote
dominikabankert Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 na razie zapisuje, ach ten cały okres swiateczno-noworoczny......juz wiem czemu NIGDY nie lubiłam swiąt... Quote
Gosia121 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jestem na zaproszenie Fibi. Mała cudnie wygląda śpiąca pod choinką. Pomogę tylko podrzucać tyle na razie mogę pomóc. Quote
mjola Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Dziękuję i za to ... mala jest śliczna i z całą pewnością warta wspanialego domku, hopaj maleńka Quote
monika083 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 fibi:) napisał(a):dziękuję za pojawienie się ;) nawet sama obecność na wątku to dużo. myśle że mała odpowiednio ogłaszana w miarę szybko znajdzie domek. jeśli byłby tekst do ogłoszeń można wykupić na bazarku cały pakiet ogłoszeń, za 5 zł teraz widziałam. mogę "ufundować" to swietnie ,ja zrobie jej zaraz allegro, Quote
fibi:) Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 dziękuję za pojawienie się ;) nawet sama obecność na wątku to dużo. myśle że mała odpowiednio ogłaszana w miarę szybko znajdzie domek. jeśli byłby tekst do ogłoszeń można wykupić na bazarku cały pakiet ogłoszeń, za 5 zł teraz widziałam. mogę "ufundować" Quote
monika083 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 allegro : http://allegro.pl/show_item.php?item=1407331897 Quote
fibi:) Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 łał cioteczko, błyskawiczna pomoc;) bardzo dziekujemy za pomoc:bigcool: Quote
mjola Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 łałciu :) super dziękuję w imieniu małej, swoim i oczywiście Pani Lucyny :) hopaj maleńka po domek Quote
mjola Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 hopaj na górę maleńka, może to dziś będzie twój dzień ... :thumbs: Quote
sylwija Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 oby tak było :) śliczna jest i jeszcze taka maleńka Quote
fibi:) Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ja też podniosę maleńka. ma jakiegoś obserwatora na all ? Quote
mjola Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 było by wspaniale ... może jakieś życzliwe oczko ją wypatrzy .... czały czas trzymam kciukasy, jest taka malutka i śliczna z tymi swoimi orzechwymi oczkami hopaj do góry dziecinko Quote
Recommended Posts