Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ponieważ link nie działa opowiem krótką historię małej
otóż 25.12 wieczorem ktoś podrzucił ją do klatki schodowej rodziców mojej znajomej wyglądało to na celowe dziłanie, miała koc i słoik z wodą ....

znajoma zaopiekowała się biedną znajdką ale niestety nie moze jej zatrzymać, pilnie szukamy dla tej pięknej dziewczynki domku ... zainteresowanych proszę o kontakt na priw. mała jest w Gdańsku

Posted

ponoszę małą!!! nikt tu nawet nie zajrzy......:( trzeba porozsyłać wątek małej. mogę Ci w tym pomóc.
ile mniej więcej czasu sunia może zostać w obecnym domku???

Posted

myslałam żeby na szczeniaczki też ją dać

kurcze przypadkiem zajrzałam na wątek ale mała przypomina mi mojego tymczasowicza i od razu dlatego złapała za serduszko;)

Posted

[quote name='monika083']fibi : ) jestem ,poprosze nr kontaktowy do ogloszen ,moge zrobic jej allegro zaraz. ile ona moze miec miesiecy ,ze 3? taki brzuszek dosyc duzy ,moze ma robale?

cieszę się, ze ktoś zauważył małą :)
niestety u obecnych opiekunów nie może być długo ... było by wspaniale gdyby miała soje miejsce na allegro .... podaję mumer kontatowy do opiekunki Pani Lucyna 0- 605 955 211 - gorąca prośba by zainteresowani dzwonili po 16-nastej
Mała jest przesympatyczna no i te oczy ... wiek ca 4-5 m-cy raczej niewiele urośnie .... cała jest niesamowita warta dobrego kochającego domu ...
a co do brzuszka to tylko wrażenie jej szczenięca puchata szatka takie robi.

Posted

sylwija napisał(a):
kurczę, pewnie nietrafiony prezent świąteczny.. Prześliczna jest..
Może ją na 'Terriery w potrzebie' dajcie..

jak ta patrzę na nią to przypomina mi z pyszczka raczej szetlanda ... tylko reszta jak to u pięnych wielorasowców zapożyczyła się od ... może jamnika ???

Posted

fibi:) napisał(a):
dziękuję za pojawienie się ;)

nawet sama obecność na wątku to dużo. myśle że mała odpowiednio ogłaszana w miarę szybko znajdzie domek.
jeśli byłby tekst do ogłoszeń można wykupić na bazarku cały pakiet ogłoszeń, za 5 zł teraz widziałam. mogę "ufundować"

to swietnie ,ja zrobie jej zaraz allegro,

Posted

dziękuję za pojawienie się ;)

nawet sama obecność na wątku to dużo. myśle że mała odpowiednio ogłaszana w miarę szybko znajdzie domek.
jeśli byłby tekst do ogłoszeń można wykupić na bazarku cały pakiet ogłoszeń, za 5 zł teraz widziałam. mogę "ufundować"

Posted

było by wspaniale ... może jakieś życzliwe oczko ją wypatrzy ....
czały czas trzymam kciukasy, jest taka malutka i śliczna z tymi swoimi orzechwymi oczkami

hopaj do góry dziecinko