Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/1122...-**skarbonka**[/url]
i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej
[url]http://www.dogomania.pl/threads/1840...RTY-ETAP/page3[/url]
A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania.

• 2 weeks later...
Posted

Suczka ładnie pilnuje się opiekuna, przychodzi na zawołanie oraz sama bez wołania, nie odchodzi daleko.Nawet nie podbiegła do Juki.... a ona jej nie lubi i byłaby awantura
.Ćwiczymy przychodzenie gdy jest mało psów-pod koniec spotkań . Puszczam smycz i obserwuje.... narazie ok chociaż wiem że to nierozsądnie brzmi i zaraz dostanę ochrzan

Posted

Iskierka już znalazła domek !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pani mówiła że jest trochę większa niż jej Viki którą kiedyś miała
Dzisiaj zdążyłam jeszcze z nią wyjść ale ten dzień okazał się jej ostatnim w schronie... na szczęście... i oby na zawsze..........

Dostałam dzisiaj nowego podopiecznego .... 137/11 jak go nazwać???????????
ps. ma łapce było coś jakby plaster... czy on jest wykastrowany?

Posted

To super, ze Iskierka ma domek, w końcu się doczekała :) Hmn...a imię dla nowego... może Felek...hmn...a może Atos...Ares...Dżeki...hmn... nie wiem... albo coś z tych albo trzeba jeszcze pomyśleć :)

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie :-)
Iskierka znalazła dom u sąsiadki mojej mamy.
Mama często spotyka ją na spacerach.
Mała trafiła do naprawdę fajnego domu, poprzednia sunia - Viki - żyła niespełna ( albo spełna ;-) ) osiemnaście lat i pamietam ją z czasów kiedy jeszcze mieszkałam z rodzicami.
Pozdrawiam.

Posted

Bardzo długo leczyli poprzedniego psiaka i nie żałowali na niego pieniędzy, dziewczyna brata powiedział mi, że w ciemno mogę dać im psiaka i będzie miał królewskie życie

Posted

Mam nadzieję, że ją spotkam na którymś ze spacerów jak będę z psami u rodziców.
A dziewczyna Twojego brata ma gabinet w Siemianowicach-Bytkowie?