wanda szostek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Do wszystkich kochających psy a szczególnie pokrzywdzonych przez los i STARUSZKÓW Wznowiła działalność "Skarbonka" rozi. Jest to konkretna pomoc dla dużej liczby piesków starych w schroniskach. Proszę zapoznajcie się z jej założeniami na wątku [url]http://www.dogomania.pl/threads/1122...-**skarbonka**[/url] i poznajcie ich rezultaty w schronisku Białej Podlaskiej [url]http://www.dogomania.pl/threads/1840...RTY-ETAP/page3[/url] A potem jeżeli uznacie , że warto dołączcie do nas i propagujcie ideę dalej nawet poza Dogomanię Sprawa naprawdę jest warta zaangażowania. Quote
Akadna Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Iskierka dziś super ćwiczyła pod koniec :) Szkoda tylko, że się z Sabą nie polubiły ;) Quote
Irvette Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Suczka ładnie pilnuje się opiekuna, przychodzi na zawołanie oraz sama bez wołania, nie odchodzi daleko.Nawet nie podbiegła do Juki.... a ona jej nie lubi i byłaby awantura .Ćwiczymy przychodzenie gdy jest mało psów-pod koniec spotkań . Puszczam smycz i obserwuje.... narazie ok chociaż wiem że to nierozsądnie brzmi i zaraz dostanę ochrzan Quote
soboz4 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Bardzo nierozsądnie, po prostu weź ze sobą taśmę 20 metrową Quote
miudzioszka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Słodziutka Iskiereczka, widziałam ją pare razy na spacerze i jest bardzo grzeczna. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek Quote
Irvette Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Iskierka już znalazła domek !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pani mówiła że jest trochę większa niż jej Viki którą kiedyś miała Dzisiaj zdążyłam jeszcze z nią wyjść ale ten dzień okazał się jej ostatnim w schronie... na szczęście... i oby na zawsze.......... Dostałam dzisiaj nowego podopiecznego .... 137/11 jak go nazwać??????????? ps. ma łapce było coś jakby plaster... czy on jest wykastrowany? Quote
miudzioszka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 To super, ze Iskierka ma domek, w końcu się doczekała :) Hmn...a imię dla nowego... może Felek...hmn...a może Atos...Ares...Dżeki...hmn... nie wiem... albo coś z tych albo trzeba jeszcze pomyśleć :) Quote
Jasza Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Witajcie :-) Iskierka znalazła dom u sąsiadki mojej mamy. Mama często spotyka ją na spacerach. Mała trafiła do naprawdę fajnego domu, poprzednia sunia - Viki - żyła niespełna ( albo spełna ;-) ) osiemnaście lat i pamietam ją z czasów kiedy jeszcze mieszkałam z rodzicami. Pozdrawiam. Quote
Irvette Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 dziękuję z informację :) 18 lat ... piękny wiek dla psiakia Quote
soboz4 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Bardzo długo leczyli poprzedniego psiaka i nie żałowali na niego pieniędzy, dziewczyna brata powiedział mi, że w ciemno mogę dać im psiaka i będzie miał królewskie życie Quote
Jasza Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Mam nadzieję, że ją spotkam na którymś ze spacerów jak będę z psami u rodziców. A dziewczyna Twojego brata ma gabinet w Siemianowicach-Bytkowie? Quote
Jasza Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A, to w Katowicach. No, w każdym razie, Iskierka szczęśliwa. Fajnie, że jej się tak udało. Quote
Irvette Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 mam nadzieję ze jest grzeczna...? zapraszam do Pluto http://www.dogomania.pl/threads/203847-Pluto-idealny-kompan-dla-wędkarza-szuka-domu!!! Quote
Recommended Posts