jaanka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A co myślisz o nadrukach na torbach bawełnianych ? Czy Gerard by się obraził ? Quote
Neigh Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 jaanka napisał(a):A co myślisz o nadrukach na torbach bawełnianych ? Czy Gerard by się obraził ? Ależ skąd - Gerard sie zgadza na wszystko......byle go zaczęli znów do łóżka wpuszczać;-). Bo na razie w jego stanie to hmmm noooo mowy nie ma. Torby by pewnie były tańsze, tylko skad takie gotowe wziąć?! Quote
jaanka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Trzeba w Allegro pobuszować . Jak kiedyś szukałam to było sporo i cena nie zwalała z nóg . Quote
Kociabanda2 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 super pomysł :D Tylko faktycznie przydałby się tańszy dostawca :/ Niestety ja chyba nie mam takich kontaktów, ale jeszcze pogrzebię w pamięci... Quote
Neigh Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Aktualny stan finansów Gerarda na dziś ( wpisałam uzupełnienia na pierwszej stronie) wynosi 262, 60 + mam obiecane 100 zł od pewnej pani, co wzięła ode mnie ostatnio kotkę ;-) ale chce być anonimowa:-) Nooo to mamy ponad połowę......HURRRRRRRA Quote
jaanka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Świetnie , bardzo się cieszę . Dziękujemy anonimowej pani a może zechce przestać być anonimowa i do nas dołączy ? Będzie pisała co u kici slychać . A co z pomysłem koszulkowo torbowym ? Quote
Neigh Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='jaanka']Świetnie , bardzo się cieszę . Dziękujemy anonimowej pani a może zechce przestać być anonimowa i do nas dołączy ? Będzie pisała co u kici slychać . A co z pomysłem koszulkowo torbowym ?[/QUOTE] Wysłane zapytanie do firmy robiącej nadruki o koszt i czekam Quote
Neigh Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/201300-Mix-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-bazarek-dla-chorego-Gerarda-do-6.02[/url]. Link do bazarku - BARDZO proszę o pomoc w utrzymaniu go na górze. Quote
mmd Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Będę się starała:) W ramach wspólpracy możesz mój też podrzucić;) mam w podpisie Quote
Neigh Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Mam 120 zł na Gerarda - przekazane przez Pakt Czarownic z Miau. Poza tym mam cyrk z Heksą i Bagerem i ogólnie DOŚĆ Quote
Neigh Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Do czasu zakończenia historii Gerarda - czyli mam nadzieję szczęśliwej adopcji zapraszam na jego wątek na miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=117806&start=780 Wszyscy zainteresowani jego losem tam będą mogli przeczytać jak to sie wszystko zakończyło. Do poczytania zatem:-) Quote
Recommended Posts