Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 746
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Gorzowa sa takie cioteczki jak. Kajusza, czikusiowa ,maxiowa ,cioteczka czia, bedzie jechała w najbliższym czasie do Gorzowa. Mozna pisać i pytać ,dac namiary na panią zakochaną.:)

Posted

Napisałam PW do wykrywka . Ona jest z Zielonej Góry, ale mam nadzieję, że się jednak zgodzi i pojedzie na wizyte przedadopcyjną :lol: a jak nie ona to z pewnością poleci kogoś, kto mógłby taką wizytę wykonać :multi::loveu:

Posted

[quote name='faith35']Napisałam PW do wykrywka . Ona jest z Zielonej Góry, ale mam nadzieję, że się jednak zgodzi i pojedzie na wizyte przedadopcyjną :lol: a jak nie ona to z pewnością poleci kogoś, kto mógłby taką wizytę wykonać :multi::loveu:

Otrzymałam Pw, ale nie mogę pomóc :shake:, jestem niezmotoryzowana, w transporcie zawsze zależna od innych. Wierzę, że osoby z Gorzowa, podane wyżej, nie odmówią pomocy. Trzymam kciuki za domek dla suni.

Posted

[quote name='wykrywka']Otrzymałam Pw, ale nie mogę pomóc :shake:, jestem niezmotoryzowana, w transporcie zawsze zależna od innych. Wierzę, że osoby z Gorzowa, podane wyżej, nie odmówią pomocy. Trzymam kciuki za domek dla suni.

przed chwilą zadzwoniłam do Pani o adres bo jest osoba chetna do wizyty dzieki fizi i dowiedziałam się ze to nie wielkopolski tylko ślaski

Posted

no cóz boje sie adopcji Figusi tak daleko a babka codziennie wydzwania.Muszę ja wczesniej wysterylizowac. No cóz chyba nie znajdę osoby do wizyty przedadopcyjnej -moge jechać z nią . A jak mi się nie spodoba domek to koszt podróży 200zł. Doradzcie mi co zrobić. A co z wizytą poadopcyjną

Posted

Jasza napisał(a):
Wtatara - a nie czasem: Chorzów???

niestety Gorzów Sląski, najpierw myslałam ze Wielkopolski, znalała mi fizia osobe do sprawdzenia domku a tu dowiaduje sie ze Slaski

Posted

tak , wie o sterylce. Musze ją wysterylizowac, jakby miała tam pójść. Dom, ogród-mysle że dobrze chcę zrobic. Po co psy mają siedziec koło bramy a Figusia ucieknie i co wtedy.

Posted

To oby się udało z Wiosną

A my mamy wielki problem. malutka Żabka wraca z adopcji...:(
Zupełnie nie ma co z Nią zrobić.
Truskawa wylatuje we wtorek w pilnej sprawie do Anglii
Ja tez wyjeżdżam w następnym tygodniu

Masakra..

Ludzie Żabkę oddają, bo czasem sika w domu
Ona ma zaledwie 4 miesiace...
Już tyle przeszła, wyrzucono Ją z auta, złamała miednicę...

Eghh

Może wiecie o kimś, kto mógłby Ją wziąć, najlepiej już od zaraz
Jest we Wrocławiu, ludzie mogą Ją przywieźć do Częstochowy

Mamy w tej chwili 200-250 zł, gdyby trzeba było zapłacić
http://www.dogomania.pl/threads/199987-Maleńka-*ŻABCIA*-(4-5-m-cy)-WRCA-Z-ADOPCJI!-POMOCY!

Uffff, Patrycja z fb Ją weźmie na DT! :) :)