fizia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 W Figusi zakochała się Pani z Gorzowa Wielkopolskiego Szukamy kogoś na wizytę! Quote
coronaaj Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 fizia napisał(a):W Figusi zakochała się Pani z Gorzowa Wielkopolskiego Szukamy kogoś na wizytę! Nie przychodzi mi nikt na mysl ale sporo cioteczek jest na Dogo. Quote
Javena Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Fizia ,masz pełną skrzynkę.Mam namiary na kogoś, kto jedzie do Gorzowa W ..w najblizszym czasie. Quote
Javena Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Z Gorzowa sa takie cioteczki jak. Kajusza, czikusiowa ,maxiowa ,cioteczka czia, bedzie jechała w najbliższym czasie do Gorzowa. Mozna pisać i pytać ,dac namiary na panią zakochaną.:) Quote
faith35 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Napisałam PW do wykrywka . Ona jest z Zielonej Góry, ale mam nadzieję, że się jednak zgodzi i pojedzie na wizyte przedadopcyjną :lol: a jak nie ona to z pewnością poleci kogoś, kto mógłby taką wizytę wykonać :multi::loveu: Quote
wykrywka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='faith35']Napisałam PW do wykrywka . Ona jest z Zielonej Góry, ale mam nadzieję, że się jednak zgodzi i pojedzie na wizyte przedadopcyjną :lol: a jak nie ona to z pewnością poleci kogoś, kto mógłby taką wizytę wykonać :multi::loveu: Otrzymałam Pw, ale nie mogę pomóc :shake:, jestem niezmotoryzowana, w transporcie zawsze zależna od innych. Wierzę, że osoby z Gorzowa, podane wyżej, nie odmówią pomocy. Trzymam kciuki za domek dla suni. Quote
wtatara Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='wykrywka']Otrzymałam Pw, ale nie mogę pomóc :shake:, jestem niezmotoryzowana, w transporcie zawsze zależna od innych. Wierzę, że osoby z Gorzowa, podane wyżej, nie odmówią pomocy. Trzymam kciuki za domek dla suni. przed chwilą zadzwoniłam do Pani o adres bo jest osoba chetna do wizyty dzieki fizi i dowiedziałam się ze to nie wielkopolski tylko ślaski Quote
marra Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 przepraszam za zaśmiecanie ale chciałam Was zaprosić na wątek Chestera-liska wyrwanego z łańcuchowej wegetacji który szuka domku. Nikt go nie chce...bo jest lękliwy http://www.dogomania.pl/threads/1958...iany-!!/page33 Quote
wtatara Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 no cóz boje sie adopcji Figusi tak daleko a babka codziennie wydzwania.Muszę ja wczesniej wysterylizowac. No cóz chyba nie znajdę osoby do wizyty przedadopcyjnej -moge jechać z nią . A jak mi się nie spodoba domek to koszt podróży 200zł. Doradzcie mi co zrobić. A co z wizytą poadopcyjną Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Posty skaczą... Znalazłam na mapie, że to województwo Opolskie, a blisko jest Kluczbork. Quote
wtatara Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Jasza napisał(a):Wtatara - a nie czasem: Chorzów??? niestety Gorzów Sląski, najpierw myslałam ze Wielkopolski, znalała mi fizia osobe do sprawdzenia domku a tu dowiaduje sie ze Slaski Quote
Javena Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Właśnie też szukałam.Jest w woj.opolskim powiat Olecko Quote
Jasza Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Kluczbork jest naprawdę niedaleko, a z Kluczborka jest Wiosna: http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1297450697-8b8a787d708b84b47b4a8f1cfa460c6da3c5ab53&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Kluczbork&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Quote
wtatara Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='Jasza']Kluczbork jest naprawdę niedaleko, a z Kluczborka jest Wiosna: http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1297450697-8b8a787d708b84b47b4a8f1cfa460c6da3c5ab53&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Kluczbork&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= dzięki- juz do niej napisałam Quote
Javena Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Czy ta pani wie o sterylce? Będzie czekac? Quote
wtatara Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 tak , wie o sterylce. Musze ją wysterylizowac, jakby miała tam pójść. Dom, ogród-mysle że dobrze chcę zrobic. Po co psy mają siedziec koło bramy a Figusia ucieknie i co wtedy. Quote
bela51 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Przyszłam odwiedzic te sliczna panienke.:lol: Quote
Javena Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Oczywiscie ,że tak.Przynajmnie jest sie pewnym ,że nie będzie kolejnych niechcianych miotów. Quote
fizia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 To oby się udało z Wiosną A my mamy wielki problem. malutka Żabka wraca z adopcji...:( Zupełnie nie ma co z Nią zrobić. Truskawa wylatuje we wtorek w pilnej sprawie do Anglii Ja tez wyjeżdżam w następnym tygodniu Masakra.. Ludzie Żabkę oddają, bo czasem sika w domu Ona ma zaledwie 4 miesiace... Już tyle przeszła, wyrzucono Ją z auta, złamała miednicę... Eghh Może wiecie o kimś, kto mógłby Ją wziąć, najlepiej już od zaraz Jest we Wrocławiu, ludzie mogą Ją przywieźć do Częstochowy Mamy w tej chwili 200-250 zł, gdyby trzeba było zapłacić http://www.dogomania.pl/threads/199987-Maleńka-*ŻABCIA*-(4-5-m-cy)-WRCA-Z-ADOPCJI!-POMOCY! Uffff, Patrycja z fb Ją weźmie na DT! :) :) Quote
wtatara Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 no to dobrze, tak to wierzyc ludziom Quote
wtatara Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 gdybym nie miała Figusi to bym ją wzieła.Kolezanka bierze bidę z Sosnowca. Quote
wtatara Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 no to dobrze, tak to wierzyc ludziom Quote
Recommended Posts